Şimdi Ara

Avokado nasil yenir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
17.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler babama 8 10 tane avakado papaya falan gelmis fakat avakado nasil yenir hiç bi fikrim yok kestim kocaman bi cekirdek cıktı tatsız igrenc bişey sebze niyetine kullancaz galiba nasil yenir bu meret

• Yapay Zekanın Yanıtı

Avokado Nasıl Yenir?

Avokado, kremamsı dokusu ve zengin besin öğeleriyle bilinen tropik bir meyvedir. Avokado yemek, sağlıklı bir beslenme düzenine katkıda bulunabilir.

Avokado Tadı Nasıldır?

Avokadonun tadı, olgunluğuna bağlı olarak değişir. Olgun bir avokado, tereyağı gibi kremamsı ve hafif bir ceviz aromasına sahiptir. Sert ve yeşil bir avokado ise daha acı ve ekşimsi bir tada sahiptir.

Avokado Yeme Adımları:

1. Avokadoyu Kesin: Avokado kesmenin iki ana yöntemi vardır. Bir yöntemi uzunlamasına ikiye bölmek ve çekirdeğini çıkarmaktır. Diğer yöntem ise avokadoyu ortadan yatay olarak kesmek ve çekirdeğini bir kaşıkla çıkarmaktır.
    2. Çekirdeği Çıkarın: Çekirdek avokadonun ortasında bulunur. Bir bıçak veya kaşık kullanarak çekirdeği dikkatlice çıkarın.
    3. Meyveyi Soyun: Avokado soymanın en basit yolu, kesilmiş kısmı aşağıya bakacak şekilde tutmaktır. Kabuğu, bıçak veya kaşık kullanarak nazikçe soyun.
    4. Meyveyi Dilimleyin veya Püre Haline Getirin: İsteğinize göre avokadoyu dilimleyin veya püre haline getirin. Dilimleyerek salatalara, sandviçlere ve tostlara ekleyebilirsiniz. Püre haline getirerek guacamole, sos veya daldırma sos olarak kullanabilirsiniz.

İpuçları:

• Olgun bir avokado seçin. Olgun bir avokadonun kabuğu hafifçe bastırıldığında yumuşar.
    • Avokadoyu hemen tüketin veya hava almasını önleyerek buzdolabında saklayın.
    • Avokado, salatalar, sandviçler, tostlar, guacamol ve soslar gibi çeşitli yemekler için çok yönlü bir malzemedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ez yüzüne sür maske olsun, tadı çok kötü, makina yağı gibi. Antalyalılar limon sıkıp yiyordu.
  • Kabuğunu soyduktan sonra yüzeysel olarak kesip yenilir sanırım bana öyle ikra etmişlerdi
    Tadı şeftali ile kivi karışımı gibi hemen yutmak lazım yoksa ağızda pis bi tat bırakor
    Birde dolapda çok tutma bi koku vermeye başlıyo sorma bi daha çıkmayacakmış gibi...
  • hiç uğraşmaa çöpe direkt benim yaptığım gibi
  • pastaların üzerinde olan şeymi avakado?turuncu renkli?oysa iğrenç ya pastada bile iğrenç
  • o pastalarin ustundeki ananas oluyor genelde!!
  • anlamıyorum yararlı şeylerin hemen hemen hepsinin tadı berbat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Horoz eti yenir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Cikolatali mi muzlu mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • papayayı düz ye başka şansın yok.. ama o tatsız tutsuz avokadoyu şahane bir olaya çevircek bilgilerim var önce al bi kaseye ez bunu.. çekirdeği salla çöpe işe yaramaz.. iyice ez.. sonra tuzla.. bidaha ez.. tada bi bak... güzl tabi diimi dahasıda var.. iki baş sarımsak ez koy bunu içine ez bidaha sonra sür ekmeğin üstüne ye.. dahada mı olmadı.. birazda zeytin yağı koy.. artık yine sevmediysen usta.. onları gönder sen alanyaya ben yerim

• rmut gibi ısır ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

papayayı düz ye başka şansın yok.. ama o tatsız tutsuz avokadoyu şahane bir olaya çevircek bilgilerim var önce al bi kaseye ez bunu.. çekirdeği salla çöpe işe yaramaz.. iyice ez.. sonra tuzla.. bidaha ez.. tada bi bak... güzl tabi diimi dahasıda var.. iki baş sarımsak ez koy bunu içine ez bidaha sonra sür ekmeğin üstüne ye.. dahada mı olmadı.. birazda zeytin yağı koy.. artık yine sevmediysen usta.. onları gönder sen alanyaya ben yerim

Abi dalgamı geçiyon ya sarımsak filan zuhahhahahahaha

• Adamı akşam akşam hastanelik yptıracaksını he

40 derecede ısıtılmış fırına ver 10 saat kalsın sonra çöpe at!

Allahım deliriyorum galibe
  • a
    quote:

Orjinalden alıntı: yüzeyseladam

quote:

papayayı düz ye başka şansın yok.. ama o tatsız tutsuz avokadoyu şahane bir olaya çevircek bilgilerim var önce al bi kaseye ez bunu.. çekirdeği salla çöpe işe yaramaz.. iyice ez.. sonra tuzla.. bidaha ez.. tada bi bak... güzl tabi diimi dahasıda var.. iki baş sarımsak ez koy bunu içine ez bidaha sonra sür ekmeğin üstüne ye.. dahada mı olmadı.. birazda zeytin yağı koy.. artık yine sevmediysen usta.. onları gönder sen alanyaya ben yerim

Abi dalgamı geçiyon ya sarımsak filan zuhahhahahahaha

ben sarımsaklı yemiyorum.. sevmem sarımsak ama öğle sevenlerde var.. burda yetişiyor zaten onlar.. gerçekden dediğim gibi avokadoyu yemeyi dene bi sevmezsen yolla bana

• Avokado salatanin içine konarak yiyebilirsiniz.Mesela domates salatasi veya yesillik salatasinin içinde.Yanliz meyve diye yenmez.
  • normal soy ye ama tadı çok güzel sayılmaz
  • quote:

Helal olsun bi sen yazmissin dogrusunu , avakado bir meyvedir ancak tadi sebze gibidir, tuzla ve zeytin yagi (sarimsak bir opsiyondur) oldukca lezzetli olabilir , cekirdegini sadece tohum olarak kullanabilirsiniz agaci oldukca buyuk ve guzeldir. Ama Turkiyede adam gibi avakado gormedim de yemedim de , Buralarda (karayipler) sik sik yemeniz mumkun yalniz olmusunu bulmaniz gerekmekte , salladiginiz zaman cekirdegin kipirdamamasi hos bir yumusakligi olmasi ve kokmamasi gerekli. Afiyet olsun .

• Avakhado Vardıda Bizmi Yemedik

Napalim Fakir Cocuguyak ...
  • avakado yu soyacan güzelce limon sıkıcan ve tuzlucan hafiften işte avakado böyle yenir avakado bahçemiz varda ordan biliom
  • Yaw Bu Sey Ekşi Ekşi Lezzetli Geldi Bana Yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: ®os©oe

avakado yu soyacan güzelce limon sıkıcan ve tuzlucan hafiften işte avakado böyle yenir avakado bahçemiz varda ordan biliom
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Adamı akşam akşam hastanelik yptıracaksını he

40 derecede ısıtılmış fırına ver 10 saat kalsın sonra çöpe at!

Allahım deliriyorum galibe

• walla bi ezmesi var onun arada sırada yapılır yeriz ekşimsi bişey amam hiç kesip yemedim cok ekşi bişey
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.