Şimdi Ara

AVM'LERDE ÇALAN YABANCI MÜZİKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEN BU AVMLERDE (VATAN PC-ELECTRO WORLD-MEDİA MARKT)'IN SES SİSTEMİ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞAN ELEMANLARIN AÇTIKLARI MÜZİKLERE BAYILIYORUM. FAKAT ONLARDA RİCA ETMEME RAĞMEN VERMİYORLAR BU TÜR BASSLI (YABANCI HIT) GÜZEL MÜZİKLERİ NEREDEN BULABİLİRİM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• genelde ne kadar apaçi müzik varsa onları açıolar(mersin için konuşuyorum).number one mydonose gibi radyoların compilation serileri, reina laila hits, best of summer 2012 tarzında karma albumlerdir genelde.buna daha birçok örnek verilebilir.just dance, promo only,viva hits,club life,underground hits gibi...

işin güzel tarafı neden vermeme gibi bir tribe giriolar komik doğrusu... dj tribi:) birtek bende var bu parça promo başka kimsede yok:) id saklamalar söylememeler fln:) bu arada arabalarda gençlerin dinlemekten zevk aldığı bass mechanics'ler var.
  • Teşekkür ettim kardeşim Dediğin gibi adamlarda bir tripler görmen lazım ben o kadar çaba sarf ettim bulmak için vermiyorum kimseye diyor sanki sırtında taş taşımış
    Ama dediğim gibi adamlar çok değişik çok güzel müzikler buluyorlar ses sisteminin hakkını verecek müzikler öyle söyleyeyim..
  • www25.zippyshare.com
    Zippyshare.com -
    http://www25.zippyshare.com/v/96002907/file.html

senin istediğin tarzda bende pek yok ama birkaç isim verim yukardaki linkte iş görecek bi parça.

david guetta-toyfriend
    Eddie Thoneick - Deeper Love (Ruff Mix)
    Deniz Koyu - Lose Control (Dave Darell Remix)
    Dion Mavath-Wait So Long (Chris Moody Remix)
    Funkerman - Speed Up (Vincent Martin Vs Sidekick Rmx
    Glamrock Brothers - Long Train Runnin (Club Mix
    Jason Tregebov, Franklyn - Smoke On The Water 2009 (Original Mix
    Miami Husslers - Trippin Ft. Adaja Black (Original Mix)
    Philipp Van Het Veld feat. Joy Malcolm & Emiliano - Jump On (Bektobek Remix)
    Rihanna_-_Rude_Boy__Grooveshakers remix
    Daley_Padley_Chris_Special-Terrace_Attack_(Original_Mix)
    David Guetta & Chris Willis vs. Tocadisco - Tomorrow Can Wait (Arias Seat Ibiza Remix)
    Joachim Garraud - We Are The Future %28Karim Mika Remix
    Moby - The Day (Eddie Thoneick Remix)
    \Sander Van Doorn – Intro (XX Booty Mix)
    \Stylus_Robb_feat_Mattias_-_Sensation_Shot_-_Marcos_Rodriguez_Remix

hepsi seni sarmaz belki ama dinleyebileceğin parçalar.eski arşivimden tarayıp çıkardıklarım.son zamanlarda pek takip etmediğim için güncel parçalar değil.ama seni ses olarak tatmin edeceklerdir.

• Çok teşekkür ettim kardeş.Gerçekten güzel şarkılar var içlerinde dediğin gibi sağolasın. Ama benim dediklerim genelde bu yılın müzikleri
  • Abimin kullandığı bir telefon var "Samsung Galaxy Nexus" ona bir program yüklemiş adı aklımda değil şimdi müziğe 10-20 sn tutuyor anında müziği buluyor on numara yani :D
  • Biliyorum o programı kardeşimde akşama kadar orada müziklerin başınımı bekleyeyim bana tavsiye edeceğiniz dediğim tarzda müzikler varsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • power fm, metro fm, radio mydonose'un çıkardığı albümlere bakabilrsin
  • Teşekkür ettim kardeşim güzel müzikler varmış tavsiye için sağol
  • sonuçta bu çalışanlarada birileri getirmiş paylaşmış
    ama çalışanlar aynı karakterde değiller,amaçları müziğin başka yerlerde çalınmaması

yukarıdaki tüm kelimeleri aratıp dinledim hepsi boş

yabancı ülkeden 1 parçayı 10 dolara alıp ülkeye sokanları takip etmeniz lazım,bu işlerle uğraşan siteler oluyor,sonuçta avm dekilerde tek tek sağdan soldan topluyorlar

https://www.youtube.com/watch?v=DmITyeXv8Uk

https://www.youtube.com/watch?v=gWPWO3MFyVU

herkesin zevki ayrı ama herkesin beğendiği ortak müziklerde var

• Bludfire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.