Şimdi Ara

-AVM DEKİ TANIŞTIĞIM KIZ- ÇOK MUTLU SON !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
14
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde avm nin birinde bi çekilişe katılmıştım. Daha doğrusu çekiliş değilde biriktirdiğiniz puana karşılık istediğiniz bir ürünü alıyorsunuz. Bende biriktirdiğim puanları yanıma alıp dün avm nin yolunu tutdum. Avm ye geldim direk danışmaya gittim. Kampanya için geldiğimi geldiğimi söyledim. Danışmadaki kız "Sizi biraz bekleteceğim" diğerek bi telefon görüşmesi yaptı. Ardından bana dönerek ellerinde hiç ürün kalmadığını bunun için üzgün olduğunu falan filan zırvaladı. Bunun üzerine bende sinirlenip bana bakın hanımefendi burası bir avm, burda ürün kalmaması mümkün mü lütfen bana saçmalamayın. genel müdürünüzle görüşmek istiyorum dedim. karşımdaki hanım efendi önce biraz şaşırsada sinirli olduğumu görüp peki diyerek bana genel müdürün odasını tarif etti. en üst katta fastfood bölümünün yanındaydı.

    Bindim asansöre ve en üst kata çıktım. Tarif üzerine bulduğum kapıdan girdim. Burası biraz farklıydı. Avm den kopuk gibi görünüyordu. Bir ofis olarak dizayn edilmişti. Girdiğim oda sekreterlerin bulunduğu bir holdü. Biraz kalabalık, bir bekleme salonu gibi bir yerdi. Geçip bir kenera oturdum. O sırada bir kızın bana baktığını farketdim. Daha sonra gözlerimi kaydırdım ve ilgilenmedim. Ortalık biraz sakinleşince ayağa kalktım. Daha sonra İlk göz teması kurduğum sekreterin yanına giderek derdimi anlatmaya başladım. Sekreter kız beni dikkatle dinliyor dinlerken not alıyor ve beni onaylarcasına sık sık kafasını sallıyordu. konuşmanın sonunda gayet mahcup bir tavırla kurumu adına özür diledi ve bu işlerden sorumlu olan bir arkadaşla 2 saat sonrası için bana randevu ayarladı. Randevu saatinin yazılı olduğu kağıdı aldım ve kıza baktım. Halen gözümün içine bakıyordu. peki dedim. Kağıdı aldım ve arkamı dönüp geldiğim yöne doğru yürümeye başladım. Sekreter kızın yaptıkları biraz yapmacık gelsede ne bileyim bana güven vermişti işte. Ordan çıkarken gözüm yana kaydı. Deminki kız gene bana bakıyordu. Sarışın olan bu kıza bu sefer kafamı çevirmedim ve onu biraz süzdüm. Üstünde beyaz ceketi ve güzel şık aksesuarları hoş bir çantası, kızmızı bir bulüzü ve ayağında siyah çizmeleri vardı. Ben süzmemi tamamladıktan sonra kız bana hafif belli belirsiz bir gülümseme attı. Bende en büyük özelliğim olan utangaçlıkla kafamı çevirim yoluma devam ettdim.

    Daha sonra ordan çıktığımda o katta biraz dolaştım. Randevu saatine daha vakit olduğundan yemek yemeğe karar verdim. O katdaki fastfood bölümüne gittim ve her zamanki yediğim markanın sırasına girdim. Sıra ilerlerliyodu ve ortalara gelmiştim. O sırada arkamdan bir kız sesi duydum. Bakar mısınız diyordu. Arkamı döndüm ve birden şaşırdım bu oydu demin bakıştığımız kız. Bana ve arkadaşlarıma 3 adet big menü alırmısın diyerek elime parayı tutuşturdu. Tatlı bir tebessüm ederek ordan uzaklaştı. Arkasından peki diye bildim.. herkes bize bakıyordu daha doğrusu o çoktan gitdiği için bana bakıyorlardı. Kıpkırmızı oldum. Buda nerden çıktı şimdi diyodum kendi kendime. Bir kızın bu kadar küstah olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Biraz sonra sıra bana geldi ve 4 menüyü sipariş etdim. O sırada bu kız ve arkadaşları geldi. Bana tek tek teşekkür etiler ve menüler hazır olmuştu menüleri aldık.

    Kızlar önden gidiyorlardı bense olayın sersemliğindeydim hala. Benim gibi utangaç biri için bu kadarı fazlaydı. O sırada kızlar oturacak bi yer buldu ve oturdular bende ayaktayım tabi oturacak bi yer arıyorum. O günde nası kalabalık arkadaş ipini koparan buraya gelmiş.. Kızlar beni görüp seslendiler ve yanlarına oturmamı istediler. Bu sefer kalbim çarpıyordu yeter dedim kendi kendime benim için bu kadarı fazlaydı. Ben pasif bir hayat süren, ruhu kızlarla hiç barışmamış bir adamdım. Şimdi ise bir değil 3 kızla birlikte yemek yiyecektim. Ben bunları düşünürken çoktan masaya gelmiş ve menüyü masaya koymuştum. 4. boş sandalyeyi kendime çektim ve oturdum. 3 ü de bana bakıyordu. Teşekkür etmemle birlikte maceram burada başladı...

    devamı...............................................................................................................


    Sandalyeye oturdum ve ağzıma bir patates attım. Kızların üçüde bana bakıyordu. İsimleriniz neler diğerek ilk hamleyi ben yaptım. Kızlar kendini tanıtmaya başladı. Ben Su ben Şebnem bende Eda diğerek kendilerini tanıttılar. Ve bende Murat, diğerek memnun olduğumu belirtdim.

    Su başından beri beni kesen sarışın balık etli kızdı. Şebnem epey kilolu kemik gözlük takan ergenlik sivilceleri daha gitmemiş şişman bir tipdi. Eda ise esmer uzun boylu ve atletik bir vücuda sahipti. Şebnem dışında diğer iki kız gayet güzeldi.

    Tanışma faslından sonra nereli olduklarını ve neyle meşgul olduklarını sordum. Su " Üçümüz de izmirliyiz. Ben buraya mimarlık okumya, Şebnem tıp fakültesi okumaya ve Eda ise gıda mühendisliği okumak için geldi." dedi. Bende bilgisayar mühendisliği okuduğumu söyledim. Sonrada Su'ya doğru dönüp benim peder de mimar, istersen sana staj ve iş konusunda yardımcı olabilirim dedim. Bunun üzerine üçüde gülmeye başladı. Şebnem söze girip "buraya daha yeni geldik. Staj için çok erken." dedi. Su tekrar lafa girip "Şehirde daha yeniyiz hiç bir yeri tanımıyoruz bize buraları öğretecek biri lazım." dedi. Kızlar bana bakıyordu. Bu galiba ben oluyorum dedim ve gülmeye devam ettiler. Bu sırada birbirimizin telefonlarını aldık. Muhabbet gayet hoş ilerliyordu havadan sudan ne bulursak konuşuyorduk. Hoş bir ortam vardı. Gayet samimi ve sıcak. Yaklaşık yarım saat kadar böyle konuştuk.

    Daha sonra aniden çok farklı hissetmeye başladım, çok farklı. Bi titreme geldi bana. Ellerim titriyordu. Farklı hissediyordum. Ve özür dileyip masadan kalkmak zorunda kaldım. Hızlı adımlarla lavaboya doğru ilerledim. Lavaboyo ulaşınca hızla kapıyı açtım vekendimi hemen musluğun önüne attım. Hızla suratıma su çarpmaya başladım. Ve en sonun kendime gelince aynaya baktım, gözlerim kan çanağı olmuştu. Bütün gece uyumayıp içtiğim 11 bardak kahvenin kafeini beni bu duruma sokmuştu. Bide az önce içtiğim büyük boy kolada bu durumu tetiklemişti. Elimi yüzümü yıkadım ve biraz derin nefes aldım. Kendimi iyi hissedince lavabodan dışarı çıktım.

    O eski utangaçlık halim kalmamıştı. Yüzümde bi tebessüm vardı. Ve hatta kızları orda bırakıp kendi aralarında beni çekiştirme fırsatı verdiğim içim kendime kızıyordum. İşin büyüsüne kapılmıştım. Ve masaya doğru ilerlemeye başladım. Derin bir nefes alıp verdim. Kısacası mutluydum. Beni bekleyen o sıcak muhabbete kendimi hazırlıyordum.

    Bir kaç adım sonra köşeyi döndüm ve gördüğüm manzara beni şoke etti. Şebnem (şişman olan) hüngür hüngür ağlıyordu. Ne oldu deme fırsat kalmadan Su " Murat gitmemiz gerek afedersin çok önemli, daha sonra konuşuruz." dedi. ve kızlar oradan hızlıca uzaklaştı. Arkalarından sadece "peki" diğebildim...

    DEVAMI................................................................................................................


    Bu olayın ardından bende aldığım randevuya gitmek için tekrar ofis gibi olan yere gittim. Kapıdan içeri girdim. Bu sefer ortalık sakindi. Hiç beklemeden sekreter kızın yanına gittim. Sekreter kız değişmişti. Ufak bir açıklama yapıp randevum olduğunu söyledim. Sekreter kız peki dedi. Size bir kağıt verilmiş olması gerek diyerek ilave etti. Tabi tabi diyerek kağıdı ona uzattım ve bana gitmem gereken odayı gösterdi. Oda koridorun sonundaydı. Yavaş yavaş gidiyordum. Ne söyleyeceğimi filan düşünüyordum.

    Kapının yanına geldim. Kapıyı tıklattım. Bi ses gelmedi. Arkamı dönüp sekreter kıza baktım. Bi yanlışlık olmasından şüpeleniyordum. Ama oda gitmişti. Neyse dedim ve kapıyı açtım. İçeri girdim. İçerisi çok sıcaktı ayrıca Kırmızı duvarların ve taş görünümlü parkelerin olduğu bir odaydı. Fazla gerçekçiydi. Her şey.

    Odayı incelemeyi bitirdikten sonra onu farkettim. Daha doğrusu onları.. 3 tane deri döner sandalye arkası dönük bir pozisyonda bana bakıyordu. Ve oturan 3 kişi.. onları göremiyordum. "Bizde seni bekliyorduk" dediler. Sesler tanıdıktı. Sonra üç sandalyede aynı anda arkasını bana döndü. Onları görünce, aman Tanrım didim. Bunlar onlar her neyse bizim kızlardı az önce tanıştığım. Tenleri kıpkırmızıydı. Siz zebani olmuşsunuz dedim. Küstahça güldüler. Esmer olan Kırbacını çıkarıp kapıya şaklattı ve kapı kapandı. Artık kaçamazdım.. ve bende son çare olarak yıllardır sakladığım harry poterın asasını çıkardım ve patronus matronus bişeyler salladım. Ardından büyük bir ışık çıktı ve hepimiz patladık avm de yok oldu... ve SON

    Akşam 8 haberlerini seyredin beyler sizde görüceksiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bykanser -- 16 Mayıs 2015; 1:40:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Oha bu ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sizi biraz bekleyeceğim" den sonrasını okumadım mantıksızlık var
  • Hiç okumadım. Çok uzun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb ya da değil okunuyo birader
  • Takip dh yazarlarina destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrt__gl

    "Sizi biraz bekleyeceğim" den sonrasını okumadım mantıksızlık var

    tabletden yazdığım için öyle yazılmış. Düzeltdim tekrar okuyabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

    Takip dh yazarlarina destek

    eyvallah dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaıt ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chepni21

    kaıt ??

    kağıt yerine çıktı pampa daha kaliteliymiş artık onu kullanıyor millet.

    Hey Allah'ım ya sizin sayenizde kendi konumu trollemeye başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok erken gördüm ya şöyle bir iki gün sonra görseydim iyidi. Neyse bekleyelim bakalım
  • evet hikaye uydurmalar vs vs. gerçek bile olsa ne olmuş ki sanki uçak uçuruyor.
  • takip

    devamı gelince etiket
  • okumayin devami gelecek yazdigi icin csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazım hatalarına dikkat lütfen :) ayrıca bayağı heyecanlandı şimdiden :)) devamını bekliyoruz
  • Bykanser kullanıcısına yanıt
    Yanlışını düzelteyim dedim ben böyle yapmasan başkası daha saçma bir şekilde belirtebilirdi
  • Güzel bir CSB olabilir. Takipteyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chepni21

    Yanlışını düzelteyim dedim ben böyle yapmasan başkası daha saçma bir şekilde belirtebilirdi

    peki dostum sen doğru olanı yaptın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrt__gl

    "Sizi biraz bekleyeceğim" den sonrasını okumadım mantıksızlık var

    Ben biraz daha ilerledim müdürün odasını tarif etmiş oraya kadar okudum.
  • uzun geldi okumadım ama helal olsun iyi yapmışsın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.