Şimdi Ara

Avize Takımıyla İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, arkadaşım internetten avize almış ama avizenin kabloları aynı renk, tavandan ise kırmızı ve mavi kablo geliyormuş. Bunu nasıl takarım diyor? Ben hiç anlamam malesef böyle işlerden, elektrikçi çağırmasını tavsiye ettim, ama para veremem diyor. Bilgisi olan var mı, nasıl takılır bu avize?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• elektrikçi aç mı kalsın :D avızede iki tane kablo varsa(demek ki ayrılmış bağlantı yok) ve tavanda da iki tane farklı renkte kablo varsa (3 tane filan da olabilirdi. ayrı ayrı devre verilip avızenın bır kısmını ayrı anahtardan diğer kısmını ise yanındaki diğer anahtardan kontrol edilebilirdi. ama sizinkinde tek devre anladığım kadarıyla) hangisini hangisine bağladığınızın önemi yok. avizenin uçlarını tavandaki iki kabloya bağlayın. etrafını da izolasyon bandı ile iyice sarın. bunları yaparken sigortaları indirdiğinizden ve kabloda elektrik olmadığı kontrol kalemi ile test ettiğinizdan emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostmanzero

elektrikçi aç mı kalsın :D avızede iki tane kablo varsa(demek ki ayrılmış bağlantı yok) ve tavanda da iki tane farklı renkte kablo varsa (3 tane filan da olabilirdi. ayrı ayrı devre verilip avızenın bır kısmını ayrı anahtardan diğer kısmını ise yanındaki diğer anahtardan kontrol edilebilirdi. ama sizinkinde tek devre anladığım kadarıyla) hangisini hangisine bağladığınızın önemi yok. avizenin uçlarını tavandaki iki kabloya bağlayın. etrafını da izolasyon bandı ile iyice sarın. bunları yaparken sigortaları indirdiğinizden ve kabloda elektrik olmadığı kontrol kalemi ile test ettiğinizdan emin olun.

Aç kalmasın tabii, bizim gibi beceriksizlerden para kazanıyor adamlar Anlattığınıza göre kolay gibi gözüküyor, denesin inşallah yapar. Teşekkürler hocam, haber vereyim hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jorji kullanıcısına yanıt
    rica ederim. kolay gelsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.