Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maivesiyah

europcar hakkında bilgi verebilecek tecrübeli bi forumdaş aranıyor :)

yok mu tecrübesi olan biri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Budget'tan nasıl ucuza araç kiralanır onu anlatayım sizlere:

Öncelikle Türk hava yollarından Miles&Smiles kartı alınır, adresinize gelir.

Bu kart ile, budget.com.tr'ye değil, budgetinternational.com sitesine girilir.

Promosyon kodu L143600 yazılır (yanlış hatırlıyor olabilirim)

13 gün için 1.5 Accent 883 TL'ye kiralanır.

Yok ben Türkçe istiyorum, budget.com.tr'ye gireceğim derseniz;

online ödeme ile indirim dahil 1130TL'ye kiralarsınız, ya da miles&smiles kampanyasıyla 1167TL'ye kiralarsınız.

Sonuç bu kadar basit.

Aradaki fiyat farkı, Koç grubunun karının by-pass nedeniyle düşmesinden kaynaklanmaktadır.

Dediğim yöntemle Accent Era dizel günlüğü 68TL'ye kiralanır 90 TL yerine.

Tabi bu arada kredi kartınıza küçük bir komisyon da gelebilir yurtdışı alışveriş nedeniyle.

Saygılar...

İlaç gibi geldi,nasıl işime yarayacak anlatamam hocam çok teşekkürler..

Ben renault symbol kiralamak istiyorum mesela,3 günlük..Yine geçerli olurmu bu olay ?

Budget'ta symbol yok; kiralayabileceğiniz en uygun otomobil fiesta 1.4'tür, bütün araçlar dizeldir. Fiesta yerine hyundai i20 ya da punto 1.3 multijet verebilirler. 3 gün için ücret en uygun 270TL oluyor yurtdışı sitesinden bakınca. Türkiye sitesinden bakarsanız en uygun 417TL görünmekte kredi kartı ile internetten ödeyerek. Bu arada kredi kartınızın olması mecburi, ve aracı teslim alırken 500TL ekstradan limitiniz olmalı, bloke ediyorlar trafik cezalarına vs karşı.

• quote:

quote:

Sor bakalım yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

quote:

quote:

Sor bakalım yardımcı olmaya çalışayım.

hocam kısaca özetleyeyım ;
    Avisin sistemini biliyorum baya bi araştırma yaptım
    Peki bu europcar ın avisten farklı olan eksi veya artı yönü var mı dikkat etmemiz gereken ?

Sanırım anlatabildim demek istediğimi :)
    şimdiden teşekkür ederim ...
  • Çok fazla fark yok ikisi arasında, araçlar farklılık gösterir hizmet olarak hemen hemen aynıdır.

Europcar da muafiyet olayı vardır o sigortayı satın alırsanız bir problem yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Çok fazla fark yok ikisi arasında, araçlar farklılık gösterir hizmet olarak hemen hemen aynıdır.

Europcar da muafiyet olayı vardır o sigortayı satın alırsanız bir problem yaşamazsınız.

peki sitelerinde araçların dizel mi benzinli mı olduğu neden yazmiyor ?
  • Amerikada tavsiye edeceğiniz şirket var mı arkadaşlar ? 1 günlüğüne New yorkdan Ohio'ya gidilecek. Benim baktıklarıma göre national iyi gibi duruyor ancak daha önceden kiralayan varsa dinlemek isterim yaşadıklarını.
  • quote:

quote:

tam olarak neyi merak ettiğini bilemiyorum ama ben daha dün aldım europcar'dan bir araç. sorun varsa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım.

edit: diyordum ki zaten yardımcı olmuş arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuruno99 -- 15 Mayıs 2012; 18:09:18 >
  • yaklaşık 2 ay önce ilk defa kiralama işim oldu ve AVIS ten araç kiraladım..

Araç 2012 focus sedan dizeldi 3 günlük 325 TL ye kiraladım. ( tanıdık fiaytı yaptılar arkdaş var da.. ) Bursa çekirge ofisinden kiraldım aracı manisa ve izmir e gittim geldim..

Genel olarak çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım herkese tavsiye ederim..

Şu depo olayına gelince full aldık ama tam ağzına kadar dolu deildi onlarda biliyodu bu durumu..

Gelişte de ben bursayı bilenler bilir nilüfer de carrefour u geçince FULL de fulledim.
    Evim yeşil-emirsultan semtinde eve gidip aracı filan boşalttım annemleri bıraktım sonra çekirgeye gidip teslim ettim yani benzinden sonra ort. 15-20 km civarı bi yol yapmışımdır teslim ederken depo eksik şöyle filan diye hiç birşey demediler...

kiralama olayından bir hafta sonrada eve memnuniyet anketi filan geldi yaptıkları hizmeti takip edip sorgulamaları hoşuma gitti.

Sonuç olarak AVIS i tercih ettim tekrar işim olsa tercih ederim kiralamak isteyenlere tavsiye ederim..

• Central'den kiraladım haftasonu için.

S.gökçenden alıp aynı yere teslim ettim, çalışanlar işine severek yapıyor alış-verişte bir problem yaşamadım, araç 8000km'de polo idi en çok motoruna ve yakıtına şaşırdım o sınıf bir araca göre gayet güzeldi bir dahakine golf düşünüyorum coluk çocuk derken tavana kadar doldurduk bagajı.

Yalnız bireysel kiralamada yeni bir firma olmalarından dolayıdır sanıyorum matbuu evrakları hayli ilkeldi.Tabi bu benim için sorun teşkil etmiyor fakat tek bir evrak var teslim ediş ve alış iin o da excell'de hazırlanmış fotokopiyle çoğaltılmış bir kağıttan ibaret.
  • Arkadaşlar bunlardan hangisinden C180K kiralayabilirim? 1 günlük önemli gün için kiralanacak. Fiyatı çok uçmadan nasıl halledilir bu iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Arkadaşlar bunlardan hangisinden C180K kiralayabilirim? 1 günlük önemli gün için kiralanacak. Fiyatı çok uçmadan nasıl halledilir bu iş?

Günlük kiralamalarda fiyatlar uçuyor resmen.
  • 4 günlüğüne, Sixt rent car'dan, Seat Leon TDI DSG üst donanımlı araç kiraladım. Aslına Golf istemiştim ama aynı gruptan Seat Leon vardı, onu verdiler.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Sixt çalışanları oldukça ilgili ve kibarlardı. Aracı tam kaskolu ve çocuk koltuklu, 496 liraya kiraladım, araçtan çok ama çok memnun kaldım.

Araç çok az yakıyor ve şanzıman inanılmaz konforluydu.

Sonuç olarak, Sixt markasından ve verdikleri araçtan fazlasıyla memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

4 günlüğüne, Sixt rent car'dan, Seat Leon TDI DSG üst donanımlı araç kiraladım. Aslına Golf istemiştim ama aynı gruptan Seat Leon vardı, onu verdiler.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Sixt çalışanları oldukça ilgili ve kibarlardı. Aracı tam kaskolu ve çocuk koltuklu, 496 liraya kiraladım, araçtan çok ama çok memnun kaldım.

Araç çok az yakıyor ve şanzıman inanılmaz konforluydu.

Sonuç olarak, Sixt markasından ve verdikleri araçtan fazlasıyla memnun kaldım.

4 günlüğü mü 496 TL tutuyor acaba?

Ayriyeten ne gibi belgeler gerekiyor SİXT firmasından araç kiralamak için?
  • Evet 4 günlüğü 496 lira idi, içinde tam kasko ve çocuk koltuğu ücreti de vardı.

İstedikleri şey Ehliyet ve sizin isminize bir kredi kartı. Yaş sınırı var mıydı bilmiyorum, 30 yaş üstü olduğum için bir sorun çıkmadı.
  • Bende natioal Anadolujet kampanyası ile trabzon da fiesta kiraladım telefonda hundai veririz dediler trabzonda mitsubishi colt verdiler araç 2007 model 80 bin de idi... Benim için problem değil ama daha yeni ve daha bakımlı bir araç beklerdim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu firmalardan önümüzdeki hafta için en uygun hangisinden kiralama yapabilirim?
    Alış: 12 Haziran 09:00 Adnan Menderes Havalimanı
    Teslim: 14 Haziran 22:00 Adnan Menderes Havalimanı
  • Arabamı almadan once cok kez Sixt Rent den cok araba kiraladım yer Ankara hatta oradaki birini kafaladim fiyatta indirimde yapıyorum sürekli kiraladım ama artik insanın kendi arabası. Gbi yok bos isler araba kiralamak zor kalmadıkca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu,yaz dönemi için çok faydalı bilgiler var,merdiven altı kiralamacılardan çok araç kiraladım artık kurumsal firmalarla çalışacağım,tabi Erciş/VAN da öğretmenim Erciş'te mecburen merdiven altı kiralamacılarala çalımaya devam ama yazları İzmir'de kurumsal firmalarla çalışacağım artık,konu ve paylaşım için herkese teşekkürler..
  • Geçenlerde Avisten vito kiralayacaktım. 2 günlük kiraya, hiçbir ekstra olmadan 970 lira çıkardılar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.