Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar araçsız olduğum için 2 haftadır Avis'ten araç kiralıyorum. Birinde Fiesta dizel diğerinde ise Focus dizel kiraladım. Fiesta 1000 Focus ise 2000 km de idi, Avis'i bu bakımdan çok beğendim, araçları da temiz halde teslim aldım. Ön provizyon da fazla almıyorlar, çalışanlarda kibar ve ilgili. Bundan sonra da devam ederim Avis'den kiralamaya.
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak şimdi ben bi camaro ss kiralamak istiyorum ankarada bir yerde var istanbul da baya firmada var ama bu firmalar da isimleri bilindik şirket firmaları diil ben şimdi nasıl yapacağım arkadaşlar fikri olan var mı internetten sahibinden sitesine bakarsanız görürsünüz frmaları bu araca yıllardır bi sürüş yapmak istiyorum bi yardımcı olur musunuz ne yapayım sizce
  • arkadaşlar bi cvp yazan yok mu ya soruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: glovkiss_1907

arkadaşlar benim bi sorum olacak şimdi ben bi camaro ss kiralamak istiyorum ankarada bir yerde var istanbul da baya firmada var ama bu firmalar da isimleri bilindik şirket firmaları diil ben şimdi nasıl yapacağım arkadaşlar fikri olan var mı internetten sahibinden sitesine bakarsanız görürsünüz frmaları bu araca yıllardır bi sürüş yapmak istiyorum bi yardımcı olur musunuz ne yapayım sizce

Hocam selam oncelikle
    Dediginiz arac burada ismi gecen kurumsal firmalarda bildigim kadariyla yok sahibinden.com da genelde gecen rentacarlar kurusumsal bir kilif gibiyip olanlar gibi gorunmeye calisan ama cogunlugu merdiven alti diye tabir ettigimiz kendi kurallarini kendi koyan ve istedigi kisiye istedigi kuralla muamele yapan firmalar kiralayipta basi yanan cok kisi var bildigim oyuzden ben kiralamam. Burada secim sizin.
    Saygilarimla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdisi-fas icin hagi firmayi onerorseniz? Sixt nasil?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bayram için yaklaşık bir ay önceden Avis'den B grubu araç rezervasyonu yaptırmıştım. Almaya gittiğimde ellerinde B grubu alaç olmadığı için D grubu BMW 116d dizel araç verdiler. Üstelik araç sıfır km idi. Çalışan arkadaş "size bayram hediyesi verelim" dedi. Gerçekten çok güzel bir hediye oldu. Kendilerine buradan da teşekkür ediyorum.
    Birdaha fiyat farklarını dikkate almadam daima Avis'den araç kiralayacağım.

• Merhaba,

Yılda ortalama 8-10 kez araç kiralıyorum. Bugüne kadar kiraladığım önceki sayfalarda bahsedilmemiş olanlar da dahil farklı şirketleri ve yorumlarımı aşağıda bulabilirsiniz.

Central: En çok kiraladığım firma. Filo kiralamaya günlük kiralama ekledikleri dönemden beri çeşitli aralıklarla kiralama yaptım. Toplamda 10-15 kez kiralamışımdır. Araçlar Polo, Golf (önceki kasa) ve logolu New Beetle'dı. Maslak merkez (şimdi 4.Levent'ten teslim ediyorlar), Yenibosna Dünya Ticaret Merkezi ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan kiralama yaptım. Hepsinde araçlar son derece temiz ve bakımlıydı. Sadece biri yıkanmamıştı ama ben de uçağımın kalkmasına 1 saat kala yapmıştım rezervasyonu, sıkıntı etmedim. Golf'te tampondaki boyanın hafif kalkması dışında sorun yaşamadım, onlar da bunu sorun etmedi zaten. Depoyu her defasında dolu alıp dolu bıraktım. Yukarıda bahsedildiği gibi araç grubuna göre 500 TL'den başlayan provizyonlar alıyorlar. Teslim sonrasında bankaya göre 2-3 gün içinde iade ediliyor. İleride A1 ya da A3 kiralayıp portföyü lüks araçlar harici tamamlamayı planlıyorum. Sürekli kiralama yaparsanız (10 ve üzeri hatırladığım kadarıyla) provizyon almamaya başlıyorlardı değişmediyse. Kesinlikle tavsiye ederim. (9/10)

Aktif İriyıl: Bir fırsat sitesi üzerinden bulup 10 günlüğüne dizel otomatik 308 kiralamıştım. Peugeot bayileri olması nedeniyle araçta ufak tefek çizikler dışında sorun yoktu. Benim küçük bir çiziğimi de onlar sorun etmedi. 2012 Haziran'ında kiralamıştım. Günlüğü 66 TL'ye gelmişti, ek olarak mini sigorta olarak da bahsettiğiniz lastik cam far sigortası (LCF) yaptırmıştım. Kredi kartından 300 TL provizyon almışlardı. O dönem yeni başlamışlardı kiralama işine. Sınırsız kilometre vs. veriyorlardı. Şimdi benim gibi kiraladığında 2500 - 3000 kilometre yol yapanlara komik gelebilecek şekilde günlük 200 kilometre sınırı koymuşlar. Ev Beylikdüzü, adamların yeri Libadiye'de olunca zaten git gel 100 km'si gidiyor. Depoyu dolu vermiyorlar, yakıt alırken aynı çizgide getirmeniz isteniyor. Tekrar kiralar mıyım, sanmıyorum... (5/10)

Almira: Geçen yıl bayram döneminde 10 günlüğüne dizel otomatik C4 kiraladım. 1 ay öncesinden rezervasyon yaptırırken muadil de olabileceği söylendi. Hatta telefonda satış müdürleriyle konuşurken erken rezervasyon yaptığım için internette bulunan günlük 110 TL yerine 100 TL'den verebilecekleri söylendi. Bunu da sitedeki rezervasyon formunda müdürün (müdirenin daha doğru aslında) adını ve bu şekilde söylediğini belirterek yapmam istendi. Ben de tam istedikleri şekilde yazdım. Ancak aracı almaya gittiğimde ne forma yazdığım bilgi ne de müdirenin ismini vererek bu şekilde söylediğini belirtmem işe yaramadı. Günlük 110 TL'den kiralama yaptım. Üstüne, uzun yola çıkarken her yaptığım gibi LCF sigortası yaptırdım. Aracı teslim alırken önceki deneyimlerime bakarak tamponlar dahil özellikle alt kısımda herhangi bir çizik, göçük olup olmadığına baktım. Işığı yanan, bomboş depolu aracı alıp hemen yakındaki Shell'e gittim ve yağmur altında bakmadığım ön camda yaklaşık bir karışlık çatlak olduğunu farkettim. Birkaç dakikada, toplasaniz 1-2 km mesafede yapmış olma ihtimalim yok denecek kadar az. O şekilde kullanıp geri getirdiğimde teslim alanların suratsız tavrıyla karşılaştım. Telefonla ofisi aramalar, camı çatlak olan C4 bu muydu diye sormalar vs. En sonunda ben LCF yaptırmıştım deyince tamam o zaman dediler. Bu teslim sırasındaki tavır yüzünden tekrar kiralama yapmayı düşünmüyorum. Yoksa fiyatları ve model çeşitliliği uygun. (4/10)

Bulut Rent a Car: Sokak arası diyebileceğim firmalardan. Merak ettiğim bir araç olan Mitsubishi Colt'u bulabildiğim tek yer olduğundan seçtim. 10 gün için faturasız, senetsiz sepetsiz, provizyonsuz 900 TL'ye anlaştık. Günlüğüne 120 TL istemişti ki o fiyata aynı sürede Central'dan Golf kiralayabilirdim. Kiralama öncesi beyaz ya da siyah vereceğim demişti. Beyaz olursa daha iyi olur demiştim ama alacağım gün beyaz olanlarda vuruk falan var, siyahını ayarladım dedi. Araç o an başka yerde olduğu için konuştuğumuz saatten 1 saat geç teslim alabildim. Hatta Beylikdüzü'nden alamadım, beraber Büyükçekmece'deki dükkanlarına gittik. Abi bir yarım saatin daha varsa yıkatalım dedi ama zaten geç kalmış olduğum için o haliyle aldım. Yolculuk sırasında aklıma plakasını sorgulatmak geldi. Diğerleri sorunlu bunu vereyim dediği aracın 15000 TL'lik hasarlı kazaya karıştığı ortaya çıktı. Üstüne bir de sağ ön lastik balon yaptığı için değiştirtmem gerekti, masrafı (160 TL) bana kaldı. Araçta sanırım klima gazı bitmişti, açtığım zamanlarda pek işe yaramıyordu vs. vs. Sonuç olarak sokak arası firmalardan kiralamayın. (1/10)

Birkaç hafta sonrası için yine Yeşilköy'deki Comet Rent a Car'dan 3 gün için günlüğü 115 TL'den benzinli otomatik Lancer rezervasyonum var. Kiralama sonrası onlarla ilgili yorumumu da iletirim. 15 gün ve üstünde fiyatları oldukça hesaplı. Örneğin aynı Lancer'ı Ekim'de 15 gün kiralarsam günlüğü 65'e geliyor ki ödeyeceğim fazla yakıtı karşılar bir fark. Uzun zamandır bu işi yaptıklarını biliyorum ama bakalım karşıma nasıl bir araç çıkacak.

Oto kiralama şirketlerinin kurumsal olanlarının bir arada olduğu TOKKDER adında bir dernek de var. Hem firmaların kurumsallığını kanıtlayan hem de şirketten aldığınız kötü hizmeti şikayet edebileceğinizi düşündüğüm bir kurum, aklınızda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filtrekahve -- 15 Ağustos 2013; 20:08:32 >

• yanlis basliga yazdigim için sildim, kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasalMermi -- 17 Ağustos 2013; 15:04:02 >
  • ekim ayında bir haftalığına zeplin rent a car dan araç kiralamayı düşünüyorum.. zeplin firmasını bilen arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim kurumsal bir firmamı Allah korusun kazaya karıştığım zaman zararlı çıkarmıyım uzun yola çıkacağım sonuçta.. beylikdüzü istasyonundan kiralayacağım eğer bu istasyondan kiralayan da var ise düşüncelerini paylaşırsa mutlu olurum.. erken rezervasyon yapıcam yani bu aralar ekim ayı için fiyatta iskontoya giderler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssemiih

ekim ayında bir haftalığına zeplin rent a car dan araç kiralamayı düşünüyorum.. zeplin firmasını bilen arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim kurumsal bir firmamı Allah korusun kazaya karıştığım zaman zararlı çıkarmıyım uzun yola çıkacağım sonuçta.. beylikdüzü istasyonundan kiralayacağım eğer bu istasyondan kiralayan da var ise düşüncelerini paylaşırsa mutlu olurum.. erken rezervasyon yapıcam yani bu aralar ekim ayı için fiyatta iskontoya giderler mi?

kardeşim sana avis firmasını kesinlikle öneririm,ankaradan aracı kiraladım alfa romeo guiletta,hem araç mükemmel hem hizmet.Ben çok memnun kaldımn,kirası biraz yüksek fakat avea hat kullanıosan indirim yapıolar,araca binerken huzurlu biniosun 12 tl gibi bi farktı sanırım veriosun aracı full kaskoluyorlar ister vur ister at o derece.Araçlar genelde 2012 ve 2013 model,ruhsatlarına baktığın zaman araç sahibi otokoç olarak görülür,şahsi değildir,araçların km leri çok düşük verilir.Ben sana AVisi tavsiye ederim deneyim sahibi olarak gerisini bilemem

• Oftaş Rent-Car tavsiye ederim..

Büyük bir şirket başınız ağrımaz..

Sadece kurumsal ve daha önce kurumsal müşterileri olmuş kişilere belli şartlar altında bireysel çalışıyorlar..

İstediğiniz yerde teslim alır ve istediğiniz yerde teslim edebilirsiniz..

Sadece kredi kartınızdan 300TL provizyon alıyorlar ceza v.b. durumlar için oda ilk müşterileri için..
  • quote:

ekim ayında bir haftalığına zeplin rent a car dan araç kiralamayı düşünüyorum.. zeplin firmasını bilen arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim kurumsal bir firmamı Allah korusun kazaya karıştığım zaman zararlı çıkarmıyım uzun yola çıkacağım sonuçta.. beylikdüzü istasyonundan kiralayacağım eğer bu istasyondan kiralayan da var ise düşüncelerini paylaşırsa mutlu olurum.. erken rezervasyon yapıcam yani bu aralar ekim ayı için fiyatta iskontoya giderler mi?

aracım kaza yaptığında bana ikame araç olarak opel corsa dizel vermişlerdi.bence çok kurumsal bir firma değil zaten beylikdüzüne gidince görürsün oto yıkama gibiydi :) küçük klübe parkta arabalar araç boş depo geldi ama araç 2 aylıktı boş kredi kartı nosunu aldılar bloke olmadı sanırsam.bence kurumsal firmalar daha iyi.

• quote:

Selam.
    Hocam zeplin firmasi kurumsal bir firma hem bireysel kiralama hemde filo kiralama yapiyor. Fiyatlari yaz ve kis donemi diye ayriliyor gunluk haftalik aylik kiralama diye dahada dusebiliyor. Cok sayida araclari var bildigim kadariyla 4000 falanmis. Hatta forumda kiralik aracla kaza yaptim.... basligi altinda zeplin firmasinin araciyla kaza yapmis ve bir sorun yasamamis birinin yazilari var ama cok korkmus haliyle ilk olarak onuda oku derim. Birde araclari en bos paket oluyor genelde ama fiyatlari cok cazip soyle ornekleyeyim. Arkadasim gunlugu 120TL den 2013 model 8.000km.de passat trendline dizel dsg aldi. Ayni arac trendline degil comfortline modeli centralde 190 lira falan bide boyle dusmek lazim trendline olsa ne comfortline olsa ne highline olsa ne kullanacagin sure ve fiyat onemli bence. Internetten fiyatlari ve sozlesme sartlarina bak baska yerde focus veya fluence alacagin fiyata burada passat veya volvo S60 alabilirsin. Denemeye deger bence.
    Saygilar..

• maybel ve blue0034 arkadaşlarım paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim dediğim gibi zeplin evime çok yakın olduğu için bu deneyimi yaşayacağım inşallah pişman olmam..
  • quote:

maybel ve blue0034 arkadaşlarım paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim dediğim gibi zeplin evime çok yakın olduğu için bu deneyimi yaşayacağım inşallah pişman olmam..

Hocam deneyimlerinizi kullandiktan sonra iyi veya kotu ve ayrintili yorumlarizi bekliyoruz saygilar..

• Merhabalar;

Uluslararası Sürücü Belgesi ile ilgili bir sorum olacak.

Kurban Bayramı için Münih / Budget ten Vito veya benzeri araç kiraladım. Kiralama izzirent.com diye bir site aracılığı ile yapıldı. İzzirent Uluslararası Sürücü Belgesi zorunlu değil derken Budget zorunlu diyor.

Kardeşim daha önceki tüm Avrupa seyahatlerinde araç kiraladı, hatta Almanya'da polis kontrolüne bile girmiş ama bu belgeyi soran olmamış.

Az bi para olsa yaptırayım kafam rahat etsin diycem de 400 TL'ye yakın masrafı varmış.

Var mıdır konuyla ilgili bilgisi olan?
  • bugün zeplin rent a car ın kiralama ofisi ile görüştüm fiyatlar ve kiralama koşulları detaylı bilgi almak için öncelikle dizel otomatik araç kiralayacağımı söyledim bunun için yaş sınırı olup olmadığını sordum kendisi bana evet var ama 1000-2000 tl gibi bi provizyon ile kiralayabileceğimi söyledi ancak daha öncesinde müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bi olayın olmadığını 1989 doğumlu olduğum için ekonomik sınıf kiralayabileceğimi söylemişti. şimdi ben orta sınıf yani dizel otomatik kiralayabilir miyim yoksa kiralayamaz mıyım? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. eğer kiralama durumum varsa veririm o miktarı ekonomi grubu kiralayacağıma orta sınıf bi araç kiralarım..
  • Arkadaslar bmw mercedes marka araçlar 30 27 yas sınırı istemeyen veya en son kiralamıs olan varmı avis ve budgetla gorustum yas sınırını galiba tek bunlarda tek bunlarda kaldırabiliyoruz ve gunluk 230 tl verdıler ve cok pahalı geldi suan almiranın ve sizin fiyatları 150 tl yı gecmiyor wodafone red olsaydım 150 tlye geliyordu günlüğü daha once sixt en en az 10 defa kiralama yapmısımdır lüks araclardaki 30 yas sınırı ve km sınırı beni cıldırttı maks gunlugu 150 tlyı gecmicek yas sınırı olmayan kurumsal bir firma arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

• Selam arkadaşlar,

metaloto diye bir yer var burası aynı zamanda vw bayisi, bir tanıdık uzun dönem polo kiraladı iki adet ben de merak ettim internet sayfalarında özellikle 4 gün üzeri olunca güzel fiyaltlardan (günlük 75tl polo)yepyeni araçlar veriyorlar.

metaloto dan günlük yada operasyonel liralama yapan oldu mu?
  • quote:

bugün zeplin rent a car ın kiralama ofisi ile görüştüm fiyatlar ve kiralama koşulları detaylı bilgi almak için öncelikle dizel otomatik araç kiralayacağımı söyledim bunun için yaş sınırı olup olmadığını sordum kendisi bana evet var ama 1000-2000 tl gibi bi provizyon ile kiralayabileceğimi söyledi ancak daha öncesinde müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bi olayın olmadığını 1989 doğumlu olduğum için ekonomik sınıf kiralayabileceğimi söylemişti. şimdi ben orta sınıf yani dizel otomatik kiralayabilir miyim yoksa kiralayamaz mıyım? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. eğer kiralama durumum varsa veririm o miktarı ekonomi grubu kiralayacağıma orta sınıf bi araç kiralarım..

Orta sinif araclar bildigim kadariyla 25 yas ve uzeri kisiler icin gecerli luks veya ust sinif ise 28 ve uzeri olmsasi gerekiyor. Burada bence sansini denemen lazim derim. Ben boyle bir sorunla karsilassam sayet soyle bir yol izlerim hangi araci istiyorsam internetten rezervasyonunu ve ödemeyi yaparim. Zaten gittigimde bu konuyla ilgili cok sikinti cikaramazlar. Denemeye deger bence..
    saygilar..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.