Şimdi Ara

Avira mı? Kaspersky mi? Bit defender mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avira mı? Kaspersky mi? Bit defender mi? Sizce hangisi av-test sonuçlarına gre en iyi 3 bu sizce hangisini kullanmalıyım.

• Üçü de iyidir. Yalnız Avira biraz kasıyor sanki, yani pcyi kastırmıyor çalışırken de, kendi kasılıyor. Ayrıca pc açılış hızını etkiliyor. Pc diyelim 25 sn de açılsa bile, internete bağlanması +15-20 snyi bulabiliyor. Bunu Avira'yı kaldırıp Norton u kurunca farkettim. Avira virüs konusunda oldukça başarılı ama Norton çok daha iyiymiş performans olarak.. Bitdefender ı hiç kullanmadım ama iyi diyorlar. Kaspersky ise çift çekirdekli işlemcide kasıyor (yani bende öyle oldu) ama 6 çekirdekli işlemcide sorunsuz çalışıyor ve virüs konusunda oldukça başarılı hatta en iyisidir diyebiliriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Kaspersky ile Bitdefender kullandım hatta şu an 3 bilgisayarım da da Bitdefender kullanmaktayım. İkisinden de memnun kaldım Kaspersky'i pahalı diye bıraktım Bitdefender'a geçiş yaptım çok memnunum bir çok arkadaşımı da Bitdefender ile tanıştırdım onlarda memnunlar her ikisinin de ara yüzü çok sade ve kullanışlı kasma bende hiç olmadı muhtemelen bilgisayarlarımın donanımının yüksekliğindendir diye düşünüyorum(3 bilgisayarımda Intel I5 işlemci ve 8 GB Ram var) Avirayı free olarak kullandım lisanslı olarak kullanmadım arayüzü nedense hoşuma gitmedi ama Aviranın da güvenlik konusunda övülen markalardan olduğunu biliyorum.
  • bitdefender a baskı yapın düşük puanlar verin Türkçe olmadığı için düşük puan veriyorum diye yorumlara yazın baskı yapın da TÜRKÇELEŞTİRSİNLER.....
  • norton güvenlik + performans olarak çok iyi durumda... daha da önemlisi windows 10 da tamamen sorunsuz çalışıyor... windows 10 da kaspersky ve bitdefender tek kelime ile "dökülüyorlar".... sorun üstüne sorun... ben üçünüde kullanıyorum... kaspersky, bitdefender ve norton... üstelik bu üçünüde çok uzun süredir kullanan biriyim... üçünüde seven biriyim... yanlış anlaşılmasın... ama objektif davranmakta gerekiyor... fanatik değilimdir.... ama windows 10 a geçmem ile birlikte kaspersky ve bitdefender saçımı başımı yoldurdu... ya sabır diyip bekliyorum bakalım ne zaman düzeltecekler... ama norton ilk günden beri sorunsuz... tebrik etmek lazım... windows 10 kullanıyorsanız mutlaka norton u gözönünde bulundurun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

norton güvenlik + performans olarak çok iyi durumda... daha da önemlisi windows 10 da tamamen sorunsuz çalışıyor... windows 10 da kaspersky ve bitdefender tek kelime ile "dökülüyorlar".... sorun üstüne sorun... ben üçünüde kullanıyorum... kaspersky, bitdefender ve norton... üstelik bu üçünüde çok uzun süredir kullanan biriyim... üçünüde seven biriyim... yanlış anlaşılmasın... ama objektif davranmakta gerekiyor... fanatik değilimdir.... ama windows 10 a geçmem ile birlikte kaspersky ve bitdefender saçımı başımı yoldurdu... ya sabır diyip bekliyorum bakalım ne zaman düzeltecekler... ama norton ilk günden beri sorunsuz... tebrik etmek lazım... windows 10 kullanıyorsanız mutlaka norton u gözönünde bulundurun....

Norton konusunda hemfikiriz. Çok kaliteli bir yazılım. Şu an w7 kullanıyorum, bence w7 için en uygun antivirüs. W10 ilk çıktığında yani yükseltme bildirimi geldiğinde geçtim ama hiç beğenmedim. Bu sebeple tekrar w7 ye döndüm. Avira nın lisansı Mayıs'a kadar ama yeni anakartın yanında verilen Norton internet security yi süresi bitene kadar kullanıp, bitince de yeni lisans alıcam. Gerçekten çok başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali980

Avira mı? Kaspersky mi? Bit defender mi? Sizce hangisi av-test sonuçlarına gre en iyi 3 bu sizce hangisini kullanmalıyım.

av-test e göre derseniz.....

Avira mı? Kaspersky mi? Bit defender mi?

http://www.tomsguide.com/us/norton-security,review-2550.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Ocak 2016; 14:24:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç birini kullanmıyorum. Usb disc sec. ile idare ediyorum. Virüs girerse Malwarebytes yükleyip temizliyorum. Virüs programları kasıyor hepsini denedim zamanında
  •  Avira mı? Kaspersky mi? Bit defender mi?
  • Norton.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.