Şimdi aldım ben de 2 tane 6 aylık lisans, hala çalışıyor, teşekkürler...
herkese selamlar benim ufak bir sorunum var pc de avira pre sec suit kurulu ve son birkaçgündür otomatik tarama yapmaya başladı kendi kendine yani aslında güzel bir özellk fakat ben oyun vb birşeyin ortasındayken pc kasılıyor hatta donuyor bu özelliği nerden kapatabilceğim konusunda bana yardımcı olabilcek biri varmı.açık bir şekilde yazarsa iyi olur...
Premium bulamıyorum. Sec. suit daha kapsamlı zaten, onu indirip kurmak lazım.
Rusya promosyon linki için teşekkürler. 28 gün vardı daha ama bulmuşken yüklemek lazım.
Arkadaşlar rusça avirayı nasıl ingilizce yapıyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3
Aynen nasıl olacak? Başka dil olsa çözecem bi şekilde ama kiril alfabesi arkadaş elim kolum bağlı :)
quote:
Orijinalden alıntı: gemmologist
quote:
Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3
Aynen nasıl olacak? Başka dil olsa çözecem bi şekilde ama kiril alfabesi arkadaş elim kolum bağlı :)
Cevap gelmeyince kendim nasıl hallettim yazayım..Üzerine ingilizce program kurdum oldu :)
Arkadaşlar Avira facebook sayfasında 3 aylık premıum lisansı dagıtıyor. sınır belırtılmemıs yuklenın =))
arkadaslar merhaba, dun itibariyle ilk kez avira premium security suite+mayısa kadar gecerli lisans kullanmaya basladim. aviranın kurulum dosyasini resmi sitesinden indirdim avira_premium_security_suite_en adinda 61,6MB lik bir dosya.indirme isleminden sonra doctus.org sitesinden ince ayarlari yaptim.programin ana ekranindan 15-16MB lik guncellemesini gerceklestirdim.kullanim sirasinda yasadigim sorunlar:
1)full system scan ile sistemin tamamini tarayinca, her seferinde c deki hidden klasorler ile taramaya basliyor ve her seferinde bilgisayar tarama %30-40 gibi olunca kilitleniyor.ancak restart ile yeniden baslatabiliyorum. taramayi manuel olarak surucu veya klasorleri secerek tek tek yapmak istedigimde kilitlenme olmuyor.nasil bu kilitlenmeden kurtulabilirim? isletim sistemim windows xp den kaynaklaniyor diye dusunerek,dun formatlayip yeni sistem kurdum ama ayni sorunsuruyor.
2)virus taramasi yaptiktan sonra 2500-3000 adet dosyada virus tespit etti.virus tespit ettigi dosyalar arasinda onemli belgeler de vardi.programin ana ekranindaki karantina bolumunden hangi dosylarin infected klasorune tasindigini buldum.bu dosyalari,saga tiklayarak masaustune veya herhangi bir yere restore yap (taşı,kaydet) diyince istedigim yere tasiyor ama hemen siliyordu otomatik olarak.dosyalari o karantinadan sorunsuca kopyalama icin,gorev cubugunda yer alan antivirin simgesine sag tiklayarak tum korumayi devredisi biraktim.antivirin ana ekranindaki karantinada tekrar istedigim dosyalari restore ile farkli bir klasore tasirken bir anda gore cubugundaki antivir simgesi kayboldu.o andan beri de gorev cubuguna antivir simgesi gelmiyor ve her bilgisayar acilisinda windows guvenlik merkezi antivirin devredisi oldugu uyarisini veriyor.antiviri kurarken, baslata kisayol olusturmasini istememistim.program filesta antivir klastorune girerek tum antivire ait dosyalari tiklayarak hem antiviri gorev cuguna getirmeyi hem de ana ekranini acmaya calistim ama olmadi. denetim masasinda ve windows guvenlik merkezinde antivir gorunuyor ama onlara da tiklayinca sadece antivirin ayar ekrani gorunuyor. baslattan calistira msconfig yazarak antivirin gorev cubugundaki dosya ismine baktim,aktif gorunuyor hala.ismi avgnt.exe. bu isimdeki dosyayi bularak ona girmeye calistim ama acilmiyor. antivirin setup klasoru ile programi tamir etmeye calistim gene olmadi.
programin ana ekranina ulasamadigim bu haliyle, ancak istedigim dosyaya,lasore,surucuya sag tiklayip tarama yapabiliyorum veya denetim masasindaki antivire tiklayarak ince ayarlarini degistirebiliyorum.benim istedigim ana ekrani acarak karantina ekranindan silinen dosyalarimi kurtarmak.guncelleme de yapamiyorum artik bu haliyle. sistem geri donusumu yaparak ilk guncellemeyi yaptigim yani antivirin tum korumasini devredisi birakarak gorev cubugundan silindigi zamana geri donemk istedim. ama C surucusunde en az 200MB yer olmasi gerekiyor uyarisi vererek bunu da kabul etmedi. C surucumde de ek olarak kurdugum program yok. sadece windows var. vaktinde C ye program kurmam diye C ye az yer ayirip alanin cogunu D ye ayirmistim.
onerilerinize cok ihtiyacim var. iyi gunler.
Kulübe ben de katılmak istiyorum
Avira kullanmıyorum ama Luke Filewalker hep komiğime gitmiştir
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkten tamamen yasal olarak Avira AntiVir Professional ve daha pek çok Avira ürününün 30 günlük test lisanslarını alabilirsiniz.
bir yıl kadar once Avira nın kendi sitesinden Avira Antivir Personal kurdum ve surekli de updatelerini yapmaya gayret gosteriyorum. Enson update tarihi de 29.12.2010 olmasına ragmen bilgisayarımda bir virus girdi ve silemiyorum. Format atmak dışında başka çarem kalmadı. Nerede yanlış yaptım ya da neyi eksik yaptım bilemiyorum. Aklıma sadece farklı bir Avira versiyonu vardı da acaba yanlıs mı kurdum? Varsa kurmam gereken başka programlarda yardımcı olabilir misiniz?
Not: Pc de emule ve bittorrent kurulu idi. çok kullandıgım programlar değil ama yine de kurup bir iki dizi indirdim hepsi o. indirirken de bir gariplikle karsılasmadım. Muhtemelen bu programlardan geldi bu virus. Benim ikinci bir sorum da; Bu programları kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor. Özellikle indirme programlarına özel antivir ler var mı?
quote:
Avira Türkiye' den 3 Aylık Avira Antivir Premium Hediye! Hediyenizi almak için bu yazıyı "Retweet" ediniz! Ve Retweet ettiğinizi Belirtiniz.
avira hatırına twitter e üye oldum. hadi retweet ettik de Retweet ettiğinizi Belirtiniz. bunu nasıl yapıcaz?
Kullanıyorum diye not düşmen geregiyor tweeter da!
şu promosyonları niye adam gibi dağıtmazlar da twit mwit gibi boktan işlerle ugraştırırlar anlamdım gitti. bi yardımcı olcak yok mu? retweet ettiginizi belirtiniz ne demek, nasıl yapılır. bi arkadaş açıklasa şunu ayrıntılıca?
emeği geçenlere teşekkür ederim rus sitesinden güncelleme yaptım
bir 3 ay daha rahatız ama bu nereye kadar gidecek onu bilmiyorum
avira türkiyede neden satılmıyor arkadaşlar
www.antivir.com.tr diye bir adresleri var oradan satın alma bilgisine ulaşamadım