|
|

|
|
Avilo karışım yağ satıyor. Tek üreticiden değil kimin elinde yağı varsa karışık olarak satışı yapıyor biliyorum. Farklı bir bilgisi olan varsa paylaşsın. Tek üreticiden, karışım olmayan, bildiğiniz yerden almanız daha iyi olur. Bilmeyenler köklü firmalardan alabilir. O firmalarda bile zaman zaman sıkıntı çıkabiliyor. Kristal’i tavsiye edebilirim.
|
|
yemekler için bundan aldım.birazcık çay bardağına koyup buzdolabına koydum nerdeyse 4 gün oldu donmuyor.ilk defa yeşil tenekeden aldım
https://www.trendyol.com/avilo/soguk-sikim-naturel-birinci-zeytinyagi-5-lt-p-37804399 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 1 Ekim 2020; 23:41:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şuan alım için erken yeni hasat henüz çıkmadı çoğu ürün geçen senenin ürünü beklerseniz ve formu takip ederseniz çok kaliteli yağlar alabilirsiniz iyi günler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dün yağı teslim aldım. haliyle elimdeki 75/25 kuponu değerlendirmek için almıştım. yağın tadı gayet güzel kokusu kıvamı görünüşü. geçen sene kendisi yağ üreten köylü yapanlardan aldığım yağın 1 tık altında. ama alınmayacak kötü bir yağ değil yemeklerde kullanılır. salatada kullanılır. ama damak zevki tabi ki. kişiye göre değişir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 6 Ekim 2020; 9:23:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Damak zevki ayrı olmakla birlikte sahibi itibarıyla ülkedeki en güvenilir şirketlerden biridir bana göre Mahmutçuğum... |
|
Mesela Orfion zeytinyağlarının üreticisi Özgür Üzden bu konuda gerçek bir uzmandır ve kendisinin açıkça beyanları var. Dört kuşaktır premium zeytinyağı üreten bir aileden geliyor. Toprağa düşen zeytini bile sepete geri koymayan bir anlayışla yağ üretiyorlar. Pahalı geliyor ben artık alamıyorum ama durum bu. Her gıda mühendisi etten, sütten, yağdan aynı düzeyde anlayacak diye bir kaide yok. Benim eşim de gıda mühendisi ve her şeyi doğal olarak bilmiyorlar. İhtisaslaştıkları alanları iyi biliyorlar. Yağın donma durumu çok teknik bir konu ve buna bakarak direk genelleme yapılamaz çünkü kusursuz yağların da donmayabileceği çok söylendi. Keşke bu kadar basit olsa. Piyasada tağşişli yağ kalmazdı. "Eğer zeytinyağına evsafı daha hafif bir başka yağ katıldıysa soğukta donmaz" mantığına dayanıyor ve bu hatalı bir mantık çünkü yağlar artık çok ileri teknolojilerle üretiliyor, saklanıyor ve içinde yabancı partikül kalmadığı için ince bir yağ olarak soğukta sıvı kalabiliyor. Siz ise pazar tezgahındaki tam filtre edilememiş kalın yağ dolapta donunca ooo hakiki yağ diyebiliyorsunuz belki de. Durum kabaca budur. |
|