Şimdi Ara

AVG satılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Norton,Kaspersky,Comodo gibi ürünlerin arasında free olmaları dışında kullanım nedeni olmayan iki marka Avast ve AVG. 2006 yılından sonra NORTON kullanıyorum son yıllarda çıkan sürümler kaynak kullanımlarında sorun yaratmıyor. Zaten intel 6 nesil işlemci değişti laptoplar da bile. Artık kimin evinde pentium bilgisayar var ki. Neredeyse her kullanıcı iyi kötü bir ssd sahip diyebiliriz. 2016 yılında kaynak kullanımı gibi saçma yorumlar gerçekçi durmuyor.

• bu saatten sonra anti-virüs satılmaz zaten !

bu saatten sonra tüm olası virüslerin davranış şekillerine göre

normal erişim izinlerinin dışına çıkan uygulama ve ara uygulama fonksiyonlarını kullanan her türlü komutu virüs olarak tanımlanırsa

virüs denilen şey izinsiz hiç bir şey yapamaz !

yani virüs dediğiniz hdd de boş mb fazlasından başka bir şey olmaz veya olamaz !

malesef çekirdekte çok fazla sistem açığı olduğu için

windows resmen çöplük

• quote:

Orijinalden alıntı: Hesap001

virusun nerelerden gelecegini bildigim icin virus programı kullanmıyorum onun yerine gereksiz dosyaları ve pc yi hızlandırsın diye ADVANCED SYTEAM CARE kullanıyorum. Virüs programlarına guvenmeyin siz birsey yapmadıkca virus bulaşmaz

o kullandığın program da virüsten hallice bir şey, ayrıca pc yi sadece ilk temizlemeden sonra hızlanmış hissediyorsun sonra daha kötü oluyor.
    o programı kullandığın bilgisayara en fazla 1 yılda format atman şart oluyor, ama bu tür programları 3-4 yıldır kullanmıyorum, pc de ıvır zıvır hatalar, çökmeler vs hiç olmadı neredeyse

temizleyeceğiniz tek şey tarayıcı geçmişidir, geri kalanları windows disk temizleyici temizliyor. bu programlar gibi windowsu bozmuyor.
  • Hangisini tavsiye ediyorsunuz beyler? Avg kullaniyorum. Sorunsuz hafif isimi goruyor. Eskiden kasper kullanirdim. Habire key bulmaktan anamiz aglardi. Norton vardi. O da cok iyi degildi. Gunumuzde en saglam pcyi en az yorani hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2016 hala antivirüs programı kullanan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Security Essentials. 4.yılımızı devirmek üzereyiz.Selefi Kaspersky'dan aşağı kalır yanı yok.Ayrıca daha basit arayüze sahip ve minimum sistem kaynağı kullanarak işini görüyor.Tavsiye ederim.Bu arada tabiki ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Norton,Kaspersky,Comodo gibi ürünlerin arasında free olmaları dışında kullanım nedeni olmayan iki marka Avast ve AVG. 2006 yılından sonra NORTON kullanıyorum son yıllarda çıkan sürümler kaynak kullanımlarında sorun yaratmıyor. Zaten intel 6 nesil işlemci değişti laptoplar da bile. Artık kimin evinde pentium bilgisayar var ki. Neredeyse her kullanıcı iyi kötü bir ssd sahip diyebiliriz. 2016 yılında kaynak kullanımı gibi saçma yorumlar gerçekçi durmuyor.

7 yıllık ilk nesil i7'ye işlemcili laptoba,2 yıllık orta düzey toplanmış amd masaüstüne sahibim.Her iki cihazımda da ssd yok.Her iki cihazımı da zamanında bütçemi az biraz zorlayarak aldım.Bu şartlar altında laptobumdan ve masaüstümden elverdiği en yüksek performansı alabilmek adına pc'imde ki kaynak kullanımlarını titizlikle incelemem gerek.Antivirüs bunu en önemli parçası.Şükür Security Essentials zamanında hızır gibi yetişti ve halen onunla birlikteyim.ürün başı 4500 - 5000 civarı ücret ödeyip,Skylake - GTX - SSD üçlüsünü birada kullanabilecek adamı bizim ülkede kum gibi bulmak,Ankara'ya deniz getirmekten daha zordur.Ülkemizin şartları malum.Bunun dışında dünya genelinde her sene daralan pc ve laptop satışlarına bakarak da herkesin sık sık sistem güncellemediğini görebiliyoruz.Siz bu güzel imkanlara sahipseniz hakkını vermeniz dileğiyle diyorum.Ama herkesi kendi pencerenizden bakıp değerlendirmeyin,yanılırsınız.

• zamaninda kaspersky kullaniyordum .. o zamanlar meshurdu korsan key mevzulari.. sonra yeter yaa kim ugrasacak bunlarla dedim avasta gectim
    belki 5 sene oldu hic bir virus problemim olmadi.. bedava olmasina ragmen hakkiyla isini yapan bir program.. tamam bende tecrubeli bir kullaniciyim hangi sitelere girilir ..hangi programlar indirilir... exe uzantili dosyayi resim diye mailden indirmeyecek kadar dikkatliyimdir.. ama her halukarda avasta yatmiyor bos bos.. bence yollari acik

• virüs programı isteyenlere direk bunları öneriyorum psikolojik olarak rahatlatıyor milleti
  • Bende orijinal aldım fiyatı çok uygundu şuan hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Virüs programı alınırmıymış diyenlere bakmayın. Saçma sapan siteler indirdiğiniz dosyalarda virüs olabiliyor. En azından bir koruma olmuş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVG yi eskiden kullanıyodum baya iyi bir program ama avast la avg arasında hiç bir fark yok diye duymuştum

• Bunların koruduğuna inanların olması üzücü.

Reklam ve açılır pencere engelleyici kullansanız yeter.
  • yıllardır avast ile ücretsiz antivirüs pazarında rakipti,avast'ın işine yaradı bende 10yıldır avast kullanıyorum
  • Windows kullandığım çağlarda Avira Antivir en kralı idi kendimce. Sonra Linux'a geçtik, rahata erdik. Bitdefender bile bedava veriyor antivirüsü Linux'a ama kullanmıyorum yine. :)
  • bu haberden sonra avast ücretsiz programlarda lider olur
  • Liglere katılamıyorum gnl 70 misafir olarak giriş yaptığım için olabilirmi

• Pc Tools (symantec) efsane programdi valla simdi olsun yine alirim adamlarin bir reg kayit taramasi vardi didik didik arayip zararli reg kaydi yada anasayfanizi otomatik degistiren programlari aninda yok ediyordu. Simdi cikmiyor o kadar kaliteli programlar keske norton birlestiriyorum diye sonlandirmasaydi.

Edit: su sitede asagi kaydirinca sayfa degismeleri beni benden aliyor cozum bulacagim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 22 Temmuz 2017; 17:54:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.