Şimdi Ara

AVG KULLANAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu avg ik açıldığında upload yapıyo her açtığımda pc yi.daha sonrada açılan pencerede en altta E-mail scanner menüsü aktif halde kalmıyo herseferinde kendim elle tıklayıp aktif etmem gerekiyo.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 15 Ağustos 2007; 19:02:02 >

• Arkadaşım,AVG Control Center'ı aç,burdan Test Center --> Scheduler'e tıkla.Burda "Test plan in basic mode" 'u seç.Seçtikten sonra alttaki "Edit Schedule" 'ye tıkla.Açılan yerdeki "Periodically start scheduled antivirus test" üzerindeki tiki kaldır,"ok" deyip çık.Bundan sonra AVG açılışta tarama yapmayacak.Tarama yaptırmak istediğin zaman Test Center'a gidip burdan "Scan Computer" 'a tıklayıp tarama yaptırabilirsin...

AVG KULLANAN ARKADAŞLAR

AVG KULLANAN ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrotime -- 3 Ağustos 2007; 21:17:31 >

• arkadaşım çok teşekkürler gerçekten 1 dakikamı almadı çok saolasın
  • Rica ederim...
  • bu işertlediğim alan her pc yi açışımda hep devrı dışı olarak çalışıyo.nasıl aktif edebilirim.ayrıca onca zamandır kullanıyorum virüs yakaladığına hiç tanık olamadım nedenki okadar internette dolaşıyorum normal bişimi bu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 3 Eylül 2007; 16:18:39 >
  • E-mail tarama ayarları bende resimlerdeki gibi ayarlı ve her zaman açılışta aktif olarak açılıyor.Ayrıca bilgisayarında anormal bir durum ya da şüphelendiğin eylemler yoksa gerçekten de virüs yoktur,ama yine de şüphelerin varsa başka bir anti-virüs programı ile taratabilirsin.Mesela BitDefender'ın free versiyonu sadece tarama amaçlı kullanılabiliyormuş.Ya da anti-virüs taraması yapan sitelerden faydalanabilirsin,güvenlik bölümünde vardı sanırım bu site adresleri,bi arama yaparsan bulabilirsin...

AVG KULLANAN ARKADAŞLAR

AVG KULLANAN ARKADAŞLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

E-mail tarama ayarları bende resimlerdeki gibi ayarlı ve her zaman açılışta aktif olarak açılıyor.Ayrıca bilgisayarında anormal bir durum ya da şüphelendiğin eylemler yoksa gerçekten de virüs yoktur,ama yine de şüphelerin varsa başka bir anti-virüs programı ile taratabilirsin.Mesela BitDefender'ın free versiyonu sadece tarama amaçlı kullanılabiliyormuş.Ya da anti-virüs taraması yapan sitelerden faydalanabilirsin,güvenlik bölümünde vardı sanırım bu site adresleri,bi arama yaparsan bulabilirsin...

AVG KULLANAN ARKADAŞLAR

AVG KULLANAN ARKADAŞLAR

arkadaşıım bende gözükmüyo koyduğun rsimler tekrar koyabilirmisin acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Imageshack'e yükledim resimleri bu sefer,DH'nin resim sunucusunda problem devam ediyor galiba...

http://img45.imageshack.us/img45/6766/avg01xj0.jpg

http://img45.imageshack.us/img45/8192/avg02ew2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrotime -- 5 Eylül 2007; 0:30:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.