Şimdi Ara

AVG Anti-Spyware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu antivirüsü programını yükledim.30 günlük deneme sürümü.Şu an deniyorum.İyi midir kötü müdür birfikriniz mi var mı?

Kaspersky kullanıyordum ama bilgisayarı yavaşlattığı için buna geçtim.

• bu virüs programı değil.antispyware.yani casus yazılımları ve türevlerini engeller.sen bunun yanına AVIRA ANTIVIR kur 2 sini birlikte kullan.AVG nin birde antivirüs prgramı mecvut ama tavsiyem değildir.sadece antispyware i başarılıdır.
  • Emin misin bunda virüs taraması falan da var ama?
    Senin dediğin program ücretsizmi? Bi de benim bilgisayarıma yük olmayacak bişey olsun istiyorum.
  • adından da anlaşılacağı gibi bu virüs programı değil ,AVG ANTIVIRUS var sen ismini yanlış yazdıysan bilemem ama şu an yazdığın şekliyle bu AVG nin antivirüsünden bağımsız olan antispyware programıdır.
    avira gayet sağlam ve güzel bir antivirüstür.trojan konusunda oldukça başarılıdır ve database i sağlamdır.sistem kaynaklarını az tüketir.kasma yapmaz.yalnız kaspersky nin 6 ve 7 versiyonaları kadar az ram harcamaz ama sessiz sakin çalışır.yanına AVG ANTISPYWARE kullanman lazım zaten çünkü AVIRA spyware taramasaı yapmaz sadece ücretli sürümünde mevcut bu özellik.yani AVIRA ANTIVIR + AVG ANTISPYWARE kullanman iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

adından da anlaşılacağı gibi bu virüs programı değil ,AVG ANTIVIRUS var sen ismini yanlış yazdıysan bilemem ama şu an yazdığın şekliyle bu AVG nin antivirüsünden bağımsız olan antispyware programıdır.
    avira gayet sağlam ve güzel bir antivirüstür.trojan konusunda oldukça başarılıdır ve database i sağlamdır.sistem kaynaklarını az tüketir.kasma yapmaz.yalnız kaspersky nin 6 ve 7 versiyonaları kadar az ram harcamaz ama sessiz sakin çalışır.yanına AVG ANTISPYWARE kullanman lazım zaten çünkü AVIRA spyware taramasaı yapmaz sadece ücretli sürümünde mevcut bu özellik.yani AVIRA ANTIVIR + AVG ANTISPYWARE kullanman iyi olur.

anladım sağol yardımın için deniyecem onu da

• arkadaşlara katılıyorum..

bende AVİRA PREMIUM SUITE var. ücretsiz temin ettim bi arkadaştan..

şunu içtenlikle söyleyebilirim..

FOREVER AVİRA..

tek başına herşeye yeter...
  • Ben de şu an arkadaşın tavsiyesiyle avira + avg spyware kullanıyorum yalnız bi sorunum var.
    lisan kodunu giriyorum ve program full oluyor ama bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar trial olarak gözüküyor her seferinde tekrar girmek zorunda kalıyorum neden böyle acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.