Şimdi Ara

AVERMEDIA DVB-S PRO PCI DİJİTAL TV KARTI Hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu uydu kartını almayı düşünüyorum sizce özellikleri nasıl?birde bu kartta indernetten hızlı download yapma özelliği varmı?kullanan arkadaşlar varsa olumlu olumsuz yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd48539

• arkadaşım aver pro aldım kullanıyorum genel olarak memnunum tabi ki hiç bir ürün dört dörtlük değil averin eksi yanı kumandasını kendi dvb oynatıcı programı haricinde kullanamıyor olmam ( aslında diğer kartlara göre üstün yanı sayılır çünkü diğer kartlar oynatıcı programlarını kendileri yazmıyorlar) onunda çözümü var tabiki kumanda tanıyan programlarla diğer dvb oynatıcı programlarda çalışıtıralabiliniyormuş ama ben daha kurcalamadım download ve şifre çözme olayı var ama sadece turksat çanağım olduğu için onuda kurcalamadım. ilk taramada prog dvb ile 177 tv kanalı buldu türksatta bilgisayarı kasmıyor p4 1.8- işlemcili 512 mb ramli pc de %28-30 oranında sistemi kullanıyor. 2-3 yıl içinde dvb-s2 yayınlar yaygınlaşacağı için ilerde değişirsem diye daha pahalı kart almak istemedim diğer uydu alıcı kartları da kullanmadım ilk uydu kartı deneyimimim memnunum.
  • kardeş peki uydudan kayıt kalitesi nasıl normal bir tv kartına göre daha net kaydediyormu?
    quote:

Orjinalden alıntı: chipura

arkadaşım aver pro aldım kullanıyorum genel olarak memnunum tabi ki hiç bir ürün dört dörtlük değil averin eksi yanı kumandasını kendi dvb oynatıcı programı haricinde kullanamıyor olmam ( aslında diğer kartlara göre üstün yanı sayılır çünkü diğer kartlar oynatıcı programlarını kendileri yazmıyorlar) onunda çözümü var tabiki kumanda tanıyan programlarla diğer dvb oynatıcı programlarda çalışıtıralabiliniyormuş ama ben daha kurcalamadım download ve şifre çözme olayı var ama sadece turksat çanağım olduğu için onuda kurcalamadım. ilk taramada prog dvb ile 177 tv kanalı buldu türksatta bilgisayarı kasmıyor p4 1.8- işlemcili 512 mb ramli pc de %28-30 oranında sistemi kullanıyor. 2-3 yıl içinde dvb-s2 yayınlar yaygınlaşacağı için ilerde değişirsem diye daha pahalı kart almak istemedim diğer uydu alıcı kartları da kullanmadım ilk uydu kartı deneyimimim memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.