Şimdi Ara

Avermedia dvb s pro (a700) Problem Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avertv dvb s pro (a700) tv kartı kullanıyorum. üç yıldır kulanıyorum. herhangi bir sorun yoktu. son bir haftadır uydulardan sinyal almama sorunu ortaya çıktı. bütün kablo sistemini diseqi değiştirdim. bilgisayara format attım. şimdi yayın var ancak ilginç bir durum var. ben türksat ve hotbird uydularını izliyorum. aver tv yi ilk açtığımda sadece hotbirt kanalları izleniyordu. türksattan sinyal gelmiyordu. oysa tv de herhangi bir sorun yok türksat izleniyor. diseqi biraz kurcaladım kabloları söktüm yeniden bağladım. bu defa da sadece türksatı izleyebiliyorum. hotbird uydusundan sinyal gelmiyor. aynı çanağa bağlı tv de ise herhangi bir sorun yok. hen türksat hem hotbird izlenebiliyor. çift çıkışlı lnb kullanıyorum. aver tv nin kendi yazılımını kullanıyorum. sürücülerde aygıtı kurmada herhangi bir sorun yok. lnb de bir sorun var diye düşündüm ama tv de aynı lnb ye bağlı ve yayın var her iki uyduda. acaba diseq mi sorunlu. çünkü avermedia tv kartı ile bilgisayarda iki uydudan aynı anda kesinlikle sinyal alamıyorum. tüm bunların sebebi ne oılabilir. diseq arızalı olabilir mi..? bu konuda uzman arkadaşların yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuz555 -- 5 Şubat 2010; 21:12:51 >

• Sorum aynı değil ama yeni başlık açmaktansa bunu hortlatayım. Aynı kartı Windows 7 64 bit işletim sistemi altında kullanmak istiyorum ama sürücü bulamadım, çözümü olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.