Arkadaşlar ben de şuan bu kart var ve ben Windows 7 ye geçmek istiyorum fakat bu kartın Win7 driver ı yok.İlerleyen zamanlarda çıkar mı?
avermedia nın sitesinde elbette çıkacaktır fakat çok uzun sürebilir
Yakın zamana kadar bu kartı kullanıyordum.
Windows 7 kartı otomatik olarak tanıyor ve ProgDVB benzeri programlarda digital uydu yayınlarında hiçbir problem olmadan çalışıyor.
Sadece Windows Media Center uygulamasında sorun var, onun için yeni sürücü beklemek gerekecek.
Analog yayın ya da Aver Media Center'i denemedim.
İyi şanslar,
Kullanan arkadaşlar üründe olumsuz gördüğünüz yönler neler? İhtiyacınızı karşılamayan, sevmediğiniz bir yönü mutlaka vardır! Mesela benim için kaliteli tv kaydı ve sinyal kuvveti önemli. Bu açıdan bakarsak nasıl bir değerlendirme yaparsınız ?
Kullanan arkadaşlar, kullandıkları ürünle ilgili yorum yaparlarsa alacak olanlara ışık tutacaklardır. Bu yüzden değerli ve önemli yorumlarınızı lütfen esirgemeyin...
quote:
Orijinalden alıntı: S@ldırg@n
Arkadaşlar ben de şuan bu kart var ve ben Windows 7 ye geçmek istiyorum fakat bu kartın Win7 driver ı yok.İlerleyen zamanlarda çıkar mı?
Arkadaşım ben dün Avermedia Avertv Glax modelinin yeni windows 7 driverini indirdim bak siteye büyük ihtimal çıkmıştır senin modelinde
aynı tv kartı bende de mevcut sorunsuz çalıştı ama bi takım ayarlar yapman gerekiyor windows 7 nin driverında problem var avermedianın sitesinden vista destekli driverını yükliceksin sonra görüntü gri olarak çıkıyor bunu ayarlamak içinde contrast ayarlarını yapman gerekicek
arkadaşlar bu kartın sistem gereksinimlerinde pci 2.1 yuvası gerekiodio. Benim anakart asus p4p800SE yuvaların görünümü bu kartın girişine benziyor ancak kullanma kılavuzunda pci 2 olduğuna dair bi bilgi yok bi bilgisi olan var mı?