Şimdi Ara

Avermedia 98 Xp driver hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Driverını tanıttım. problem yok. ama görüntü almak için moretv353tr programını yükledim her hangi bir sonuç alamadım. ayarlarını da yaptım.
    yardımcı olursanız sevinirim...

• uyumlu olmayabilir moretv xp ile.oyuzden 98 uyumlu hale getir belki işe yarar.sağ tıkla uyumluluktan 98 i filan seç
  • MoreTV XP ile uyumlu biz şu an FLY TV kartı ile sorunsuz kullanabiliyoruz.

Yukarı aşağı ok tuşları ile kanalları sıra ile gezince hiç bişey gelmiyormu.

TV kartı ayarlarında farklı modeller deneyerek belki halledebilirsiniz.
  • arkadaşım sistemin 98 galiba. ona uygun bir programla kullanman lazım...
  • Abicim imzasındaki makinada 98 nasıl olsun diye düşünüyordum ki,
    Avermedia göremedim.

quote:

P4 3.0 LGA 775 800MHZ 64bİt - ASuS P5LD2 775 Socket 945 - KingsTon 1 GB 533 MHZ DDR2 dual kit (2X512MB) - FEEL HURRICANE II 550W - Western Digital 250 GB SATA2 - Seagate 7200 RpM 80 gb + 60 gb - ASuS 6600LE Silencer 256MB 128 bit PCI EX - 17" Acer AL1716MS LCD 1280X1024 - NeC 3540A DvD WRiTeR - Zoom X5 - Logitech Formula GP - DVR 2000 Card - Live Value 5.1- Creative İnspire 5.1 5200 - PowerCoM 1000VA UPS Lineinterac Digital
  • ilginize tşkler.
    xp makinaya avermedia 98 tv kartı tanıtmaya çalışıyorum. aygıt yöneticisinden www.aver.com adresinden indirdiğim driver la tanıtabildim.
    fakat avermedia studio programını bilgisayar kuramıyorum hata veriyor. more tv denedim fakat görüntü alamadım. başka tavsiye edeceğiniz (avermedia card ile kullandığınız ) program var mı?

AVERMEDİA 98
    BT878KHF
    25878-12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mago -- 21 Eylül 2006; 19:59:51 >
  • yaaa bendede aver98 var ama ben driveri yükleyemedim cd okumuyor hangi adresten indirebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok mu yapan bilen gören... ??
  • www.aver.com

quote:

Orjinalden alıntı: enjoykan

yaaa bendede aver98 var ama ben driveri yükleyemedim cd okumuyor hangi adresten indirebilirim
  • Arkadaşım, ben onu epeyden beri Cine5 rahmetli olduğundan beri kullanmıyorum ama more tv xp de çalışmıyordu. Yanlız ben şöyle çalıştırmayı başarmıştım. Benim makinede bir zamanlar hem xp hem 98 kuruluydu. 98 de more tvyi kurmuştum. Bir klasörün içinde Yaklaşık 50mb lık bir dosya oluşmuştu. Sonra xp ye girip kurmaya gerek kalmadan direkt bu klasörün içinde açtığım zaman çalışıyordu. Hatta format attığım zaman bunu D sürücüsüne yedeklemiştim. XP yi yeniden kurduktan sonra D den açıyordum. Biraz karışık oldu ama heralde anlaşılmıştır. Yani 98 kurulu bir makinede bunu kur. Sonra bu dosyayı cd ye kaydet. Git bunu makineye yapıştır. Bak bakalım çalışıyormu

• :)
    ilginç bir çözüm ama 98 makina bulmam zaman alır. xp de hiç mi kullanan yok yaw :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.