Şimdi Ara

Aveo 1.3 Lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a. arkadaşlar belki çok sık karşılaştığınız bir soru sormak istiyorum. Aveo 1.3 LTZ almak istiyorum fakat inanılmaz bir mahalle baskısı var. Sakın alma diye. Malum sebeplerden dolayı yok elinde kalır satamazsın yok servisi kötü yedek parçasını zor bulursun vs... Kısmetse ilk aracım olacak o yüzden kafam çok karışık. Servis ve yedek parça konusunda iyi veya kötü deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Bu aracı sizce almalı mıyım.



  • parça bulamazsın derken opel servisleri bakıyor zaten ve 2025 e kadar parça teymin edecekler.bakımlarda zaten opel kazık ona lafım yok garanti olayı olurda servise gidersen. mahalleli haklıda olsa 30-35 bandında başka markalarda bu arabanın çeyreğini alamazsın zaten 2.el alacaksın bizim gibi 0 da almadığından zarar etsende bizdeki kadar olmaz.
  • Geri dönüş için teşekkur ederim. Dediğin gibi bu fiyatlara bu donanimda zor araç bulunuyor. Peki opel servislerinin chevrole araçlara bakmama gibi durumlari olur mu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2013 1.4 lt var servis konusunda hic sikinti yasamadim opel servisleri bakiyor zaten aracimdan da memnunum ayrica opsiyon olabilecek hemen hemen butun ozellikler standart olarak sunulmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirekin

    Geri dönüş için teşekkur ederim. Dediğin gibi bu fiyatlara bu donanimda zor araç bulunuyor. Peki opel servislerinin chevrole araçlara bakmama gibi durumlari olur mu acaba.

    bakarlar tabide ben şahsen garanti bitince daha uğramam zaten araç teknik alt yapı olarak opel ile aynı özel servislerde sıkıntımı rahatça çözerim.
  • incioz kullanıcısına yanıt
    İlk aracım olacağı icin ister istemez biraz araştirmaci oluyorum. Peki lt ile ltz arasinda cok buyuk bir fark varmi almisken ltz mi alalim galiba aralarinda cok fiyat farkida yok 2.el olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirekin D kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariya ltz de park sensoru oluyor bir de sag koltugun altinda cekmece :D onun disinda fazladan bir seyi bilmiyorum bluetooth start stop cruze control yokus kalkis vs. Zaten bende de var. Ben hb aldim daha sevimli gorundu gozume memnunum simdi fiyatlari daha dusmustur ellerindeki araclari satmaya calisiyorlar cunku..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirekin

    İlk aracım olacağı icin ister istemez biraz araştirmaci oluyorum. Peki lt ile ltz arasinda cok buyuk bir fark varmi almisken ltz mi alalim galiba aralarinda cok fiyat farkida yok 2.el olarak.

    dizel ltz 95 bg ve6 ileri vites tabiki öncelikle tercih edin extradan 16" jant da var.
  • Şahsen bu araçları bende uzun süredir takip ediyorum aynı sorular benim de kafama takılıyor arkadaşımda 1.3 D LT paketi var ve aşırı memnun özelliklede yakıt konusunda çok memnun bir depo ile 1050 km yaptığını söylüyorki artık inanıyorum çünkü opel corsa kullanan arkadaşlarımda ÇOK sakin kullanımda 1200 km yi gördüklerine neredeyse yemin edecekler..

    Şöyle bir yorum yazmak istedim;

    Bizim ülkemizden desteğini çekmesi demek bunca aracı hurdaya atmak anlamına gelmiyor ama malesef ki, bizim milletimizin aracın kullanıcıya vermiş olduğu sürüş zevki komforu yerine aldığımda satabilirmiyim elimde kalırmı..? Elaleme rezil olurmuyum, düşünceleri mevcut bazen bende aynı düşüncelere dalıyorum ama arkadaşım al sat yapmıyorum ki, niye zarar edeyim yakıt konusunda sana sağlayacağı kar ile kıyaslarsan zaten araçı satarken yapacağın yakıt hesabıyla zarar etmediğini göreceksindir ki ben öyle düşüyorum. Düne kadar ikinci elde kim ne kadar kar sağlıyordu çok merak ediyorum şuanda piyasaların alıp başını gitmesi ve ikinci el araç sahiplerinin ellerinde bulunan araçları neredeyse 5000 tl üstü para istemeleri bence adil değil o sebeple şuan hiç araba almayıp beklemek en mantıklısı ;)




  • servis falan hikaye garantisi bitip hala servise giden varmı acaba özel servislerde hem kullanılacak ürünü seçebiliyorsun hem fiyat yarı yarıya oluyor ister orjinal ürün ister yan sanayi ürün servise götürüp gm yağ koydurcağıma özel serviste mobil1 yağ koyduruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.