Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.063
Cevap
35
Favori
389.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvelin süper kahraman filmlerini diğer sirketlerin, bağımsız yapımlarin süper kahraman filmlerinden ayıran daha iyi hikayesi, birbirine bağlı olmasi vs idi. End gamede koskoca bir dönemin bitisi için hikayeye, konuşmalara önem verildi. Asıl Avengersa selam verildi. Bunlar oldu diye aksiyon az kalmış diye film berbat olmuş dendi. Bence aksiyon da az değildi hatta iw nin savaş sahnesinden daha iyiydi ama bu filme siradan superhero filmi muamelesi yapıp aksiyon az diye kotuleyenlrer yanlış düşünüyor bence. Gelişen olaylarin mantigi vs bu yüzden iyi bulmayanlara bir şey demiyorum. Bu film kuru aksiyon filmi değil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 26 Nisan 2019; 17:40:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Marvelin süper kahraman filmlerini diğer sirketlerin, bağımsız yapımlarin süper kahraman filmlerinden ayıran daha iyi hikayesi, birbirine bağlı olmasi vs idi. End gamede koskoca bir dönemin bitisi için hikayeye, konuşmalara önem verildi. Asıl Avengersa selam verildi. Bunlar oldu diye aksiyon az kalmış diye film berbat olmuş dendi. Bence aksiyon da az değildi hatta iw nin savaş sahnesinden daha iyiydi ama bu filme siradan superhero filmi muamelesi yapıp aksiyon az diye kotuleyenlrer yanlış düşünüyor bence. Gelişen olaylarin mantigi vs bu yüzden iyi bulmayanlara bir şey demiyorum. Bu film kuru aksiyon filmi değil !
    ENDGAME SON SAVAŞ SAHNESİ DAHA UZUN OLAYDI BE DOYAMADIK TMM ÇOK İYİ AMA ŞÖYLE 2 SAAT OLSAYDI BE

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Güven vermek için söylüyor. Odin Asgard'da gelmiş en güçlü KRAL. Galactusu bile yere serer thanosu rahat ezer.

Thor'a verilmiş tüm güçler Odin'den geliyor ki Odin'de bunun 100 katı falan var.

Alıntıları Göster
    Çizgi romandan mı bahsediyoruz pardon yoksa MCU'dan mı ? MCU'da Odin'e kendi ağzından benden daha güçlüsün dedirttiler oldu bitti , hayır çizgi romandan falan bahsedeceksek çok daha farklı şeyler konuşuruz tabi okuduysan....!!! Ayrıca X-MEN'deki karakterler hangi evrenden DC'den mi ? marvelin farklı film yapımcılarına sattığı kendi karakterleri bunlar yarın bakarsın geri birleşir o kadar geçmişe gidilmiş filmi sayarken bundan bahsetmemeleri sence çokmu olağan ? Herkes salak bir sen zekisin ....

Buraya son mesajımdı bu iyi muhabbetler herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 26 Nisan 2019; 17:50:27 >

• Bana meydan savasi olarak iw den daha uzun geldi. Zaten daha güzel yani bir kac önemli sebebden de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Endgame, Infınıty War'dan neden daha kötüydü?

İlk yarı çok sıkıcıydı.

Filmin %65'inde yeni sahne yoktu, eski filmde ki sahneler elden geçirilmiş haliydi. Keza ruh taşı sahneside öyle.

Filmin konusu herkesin tahmin ettiği gibi quantum-zamanda geriye gitme oldu. Hiçbir teori videosu izlemeyen bile böyle olacağını tahmin etmişti. Teoriciler bile çok daha sağlam seneryolar yazmıştı.

Thanos'un ölümü, stark'ın ölümü gibi can alıcı sahnelerde duygu derinliğini izleyiciye geçiremedi, oldu bittiye getirdiler. IW'de ki thanosun, starka bıçağı sapladığı sahne bile daha etkileyiciydi.

Herkesin beklediği full stone thanos vs. world breaker hulk, captain marvel üstüne tüm kahramalanlarımız sahnesi yoktu.

Savaşa katılanların sayısı wakanda savaşından daha çok olsada son savaş tatmin etmedi.

Fare olayına hiç girmiyorum bile

Filmde girl power sahnesi, nebulanın babam asla yalan söylemez sahnesi gibi sevimsiz sahneler vardı.

Thanosun tam eldiveni takacakken bir türlü takamaması gibi ucuz sahneler bolca vardı.

Gereksiz espiriler olayın ciddiyetini bozdu.

Captain marvel sahneleri çıkarılmıştı. Başrol oyuncularından biri olması gerekirken, sokaktan geçerken 5 dakika uğramış gibiydi. Captain marvel'in ekip ile nasıl tanıştığını bile göstermedi, buda bir kopukluk yarattı. Keza bruce'ın hulka dönüştüğü sahneyi bu filmde mutlaka görmeliydik. Gaunleti takamsı dışında hulkın filmde işlevi sıfırdı.

Thor meseleside ayrı bir konu.

Filmde "bring me thanos" olayı gibi epic bir sahne yoktu.

Zamanda geriye gitme konusunda birsürü mantık hatası vardı.

Daha onlarca şey yazılabilir

Infınıty War 8,5
    Endgame 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 26 Nisan 2019; 18:32:54 >

• Spoilersız olabilecek en kısa inceleme:
    Mantık ararsanız sizi sıkıntıya sokabilir ve tatmin etmez hatta kötü diyebilirsiniz.His/Duygu ararsanız sizi fazlasıyla doyurur tatmin eder.Ama genel toplamda IW den biraz iyi bana göre benim beklentim çok daha iyi olmasıydı.

• Benim için marvel bitmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: general4242

Bana meydan savasi olarak iw den daha uzun geldi. Zaten daha güzel yani bir kac önemli sebebden de
    meydan savaşı olarak açık ara endgame tabikide ...ama sürekli hype yoktu aksiyon ilk yarı biraz fazla olaydı tadından yenmezdi..dur bak bakalım şuna düşün bugün malum yerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Endgame, Infınıty War'dan neden daha kötüydü?

İlk yarı çok sıkıcıydı.

Filmin %65'inde yeni sahne yoktu, eski filmde ki sahneler elden geçirilmiş haliydi. Keza ruh taşı sahneside öyle.

Filmin konusu herkesin tahmin ettiği gibi quantum-zamanda geriye gitme oldu. Hiçbir teori videosu izlemeyen bile böyle olacağını tahmin etmişti. Teoriciler bile çok daha sağlam seneryolar yazmıştı.

Thanos'un ölümü, stark'ın ölümü gibi can alıcı sahnelerde duygu derinliğini izleyiciye geçiremedi, oldu bittiye getirdiler. IW'de ki thanosun, starka bıçağı sapladığı sahne bile daha etkileyiciydi.

Herkesin beklediği full stone thanos vs. world breaker hulk, captain marvel üstüne tüm kahramalanlarımız sahnesi yoktu.

Savaşa katılanların sayısı wakanda savaşından daha çok olsada son savaş tatmin etmedi.

Fare olayına hiç girmiyorum bile

Filmde girl power sahnesi, nebulanın babam asla yalan söylemez sahnesi gibi sevimsiz sahneler vardı.

Thanosun tam eldiveni takacakken bir türlü takamaması gibi ucuz sahneler bolca vardı.

Gereksiz espiriler olayın ciddiyetini bozdu.

Captain marvel sahneleri çıkarılmıştı. Başrol oyuncularından biri olması gerekirken, sokaktan geçerken 5 dakika uğramış gibiydi. Captain marvel'in ekip ile nasıl tanıştığını bile göstermedi, buda bir kopukluk yarattı. Keza bruce'ın hulka dönüştüğü sahneyi bu filmde mutlaka görmeliydik. Gaunleti takamsı dışında hulkın filmde işlevi sıfırdı.

Thor meseleside ayrı bir konu.

Filmde "bring me thanos" olayı gibi epic bir sahne yoktu.

Zamanda geriye gitme konusunda birsürü mantık hatası vardı.

Daha onlarca şey yazılabilir

Infınıty War 8,5
    Endgame 7
    keslikle güzel özetlenmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: harrydubois

Spoilersız olabilecek en kısa inceleme:
    Mantık ararsanız sizi sıkıntıya sokabilir ve tatmin etmez hatta kötü diyebilirsiniz.His/Duygu ararsanız sizi fazlasıyla doyurur tatmin eder.Ama genel toplamda IW den biraz iyi bana göre benim beklentim çok daha iyi olmasıydı.
    Mantik arayinca dediginiz gibi kotu sonucu cikiyor. Ama nasil Infinity War dan iyi diyorsunuz anlam vermedim..

Stark, Infinity War’daki Titan sahnesinde ölse ve Wakanda’da Thor onderliginde Thanos son anda durdurulsaydi mantik hatalariyla dolu EndGame’e hic gerek yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Çizgi romandan mı bahsediyoruz pardon yoksa MCU'dan mı ? MCU'da Odin'e kendi ağzından benden daha güçlüsün dedirttiler oldu bitti , hayır çizgi romandan falan bahsedeceksek çok daha farklı şeyler konuşuruz tabi okuduysan....!!! Ayrıca X-MEN'deki karakterler hangi evrenden DC'den mi ? marvelin farklı film yapımcılarına sattığı kendi karakterleri bunlar yarın bakarsın geri birleşir o kadar geçmişe gidilmiş filmi sayarken bundan bahsetmemeleri sence çokmu olağan ? Herkes salak bir sen zekisin ....

Buraya son mesajımdı bu iyi muhabbetler herkese...

Alıntıları Göster
    Tekrar X-Men ile birleşirse paralel evrenden getirirler öyle bir anda xmenler ortaya çıkmaz yani :)

Sen bu filmi x-men'den tamamen bağımsız olarak düşünmek zorundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Mantik arayinca dediginiz gibi kotu sonucu cikiyor. Ama nasil Infinity War dan iyi diyorsunuz anlam vermedim..

Stark, Infinity War’daki Titan sahnesinde ölse ve Wakanda’da Thor onderliginde Thanos son anda durdurulsaydi mantik hatalariyla dolu EndGame’e hic gerek yoktu

Alıntıları Göster
    Iw den iyi dememin sebebi açıkcası son 30 dk nın aşırı iyi olması ve orası zaten filmi topluyor diyebilirim .Spoilerlı kısım içinse sizin dediğiniz olabilirdi ancak iw çıkmadan önce zaten 2 part çıkartıcaklarını söylemişlerdi yani iwnin son film olmayacağını biliyorduk en azından ben biliyordum o yüzden dediğiniz pek mümkün değildi.

• GOOGLEYE THANOS YAZIP SONSUZLUK ELDİVENİNE TIKLAYIN Bİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 26 Nisan 2019; 18:17:36 >

Savas sahnesi cok bostu bir kere, savas diyip duruyoruz ama akilda kalan tek sey Thanos vs Ironman/Thor/Kaptan dovusu. Kaptan’in mjolnir den simsek cikarmasi, Titan’da guc tasi dahil 4 tasa sahip olan Thanos’a kafa tutan Ironman in tassiz Thanos’a bu sahnede hicbir sekilde direnememesi vs.. dedigim gibi, film neresinden tutarsak elde kaliyor. Ayrica aydinlik ve gunesli olan havanin saldiridan hemen sonra kararmasi, kasvetli bir ortama donusmesi falan da cabasi..

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    ‘Bring Thanos “ gibi epic hatta daha fazlası olacak sahne vardı hatta 2 tane vardı
    Marvel comic evrenin en cok begenilen durumu yaşandı hatta bundan dahası olamaz

Biraz zorlayacak olursam Marvel’in geldiği sahnede önemli ama karakter ile o kadar bağ olmadığından bize yavan geldi

Thanos ve ordusu normal şekilde ölmedi, snap ile bir önce ki filmde ki gibi ruh taşına postalandılar, ileri de Thanos'u bir daha görebiliriz belki ama görürsek te Tony boşuna gitmiş olacak ve bir anlamı kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 26 Nisan 2019; 18:24:11 >
  • Filmi kötüleyenler genelde hulk ve thor fani. Bu ikisi nasil bu şekilde gosterilir diye yirtiniyorlar. Marvel de sadece bu iki karakter yok. Zaman makinesi ve ant man olayi tabii ki tahmin ediliyor bundan doğal ne var? Adamlar part2 gelecek demiş üstüne after credits yapmışlar kac tane. Bu olmamış tahmin ediliyor demek saçma. Eleştirilecek nokta bence taşları almak için eski sahneleri kullanmalari onun dışında ilk yari ve ikinci yari arasında bi kopukluk var. Thor ve Hulk harcanmış evet, black order harcanmış. Ama filmin son 30 dk si herşeyi unutturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.