Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Avealılar Turkcell numaramı arayamıyor (Sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avea numaramı turkcell e tasıdıgımdan beri, Avea kullanıcıları turkcell numaramı arayamıyor. Numaramı cevırdıklerınde boyle bir numara kullanılmamaktadır gibi msj cıkıyor.

    Avea müşteri hizmetlerini aradıgımda turkcell musterı hızmetlerını arayın şebeke resetlenmesi yaptırın dediler.turkcell musterı hızmetlerını aradım durumu anlattım aveadan boyle boyle dediler dedim.bı sorun yok, buradan yapabılecgımız bırsey yok birde turkcell iletişim merkezine sorun dediler.telefonum nokia 5230


    Yarın avea ve turkcell satış noktalarına gidip soracagım.Kafayı yedırtecek bu avea bana,turkcelle gectık kurtulduk derken yıne bır sorun cıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltron1980s -- 9 Şubat 2011; 9:45:34 >



  • enteresan bir durum.

    sonucu buraya yazar mısınız?
  • Yarın akşam yazarım.turkcell hattımı baska telefonlara takıp avea numaralarından aramayı denedim sonuc yıne aynı.aveadan turkcell numaramı aradıgımda numara kullanılmamaktır dıyor.En azından telefondan kaynaklanmadıgı ortada.
  • Sorun avea'dan kaynaklanıyor apaçık ortada! Avea bayiine gidin sorunu çözmezler ise avea merkeze şikayet dilekçesi yazın..
  • aveaya geri dön sorun bitsin
  • bugunde sonuc alamadım

    TİM ve avea satıs noktasına sordum,.musterı hızmetlerını arayacaksınız dediler :)

    turkcell musterı hızmetlerını arayarak su ana kadar sorunum gıderılmedıgını anlattım.Teknik servısmıdır nedir baska bır bolume aktardılar.Sorunumu tekrar anlattım.1saat kadar sonra aradılar hala sorun yasıyormusunuz dıye .dogal olarak problem devam ediyordu.

    Yarın sabah tekrar arayacaklar.Bakalım ne sonuc cıkacak :)
  • Sorun çözüldü.Turkcellden dün sabah aradılar.Beni arayan bir avea numarası, hangı saatte aradıgı ve hangı adresten aradıgı ile bilgileri almıslardı.Baz istasyonlarından bakarak sorunun nereden kaynaklandıgına bakacaklarını soyledıler.Dün ogleden sonra sorunum çözüldü.Dün gorusme yaptıgım turkcell calısanı beye tşk ederim.Bu sabahta musterı hızmetlerınden sorumun cozuldugunu bıldırmek ıcın aradılar, sorunun neden kaynaklandıgını sordum ,soylemediler. teknık bır sorun yasandıgını numara tasımalarda bazen boyle durumların olabıldıgını soyledıler sadece.
  • oluyor böyle şeyler bizde 541 li turkcelle taşınmış hat vardı gsmobile e geçirdik 1 gün sonrada numara değiştirdim 507 oldu yeni numaram 1 hafta çok güzel çalışıyordu birden dışardan kimse arıyamamaya başladı aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi durdu ama ben arayabiliyorum ve sms çekebiliyorum 2 gün çözemediler fitil ettiler beni en sonunda çözmüşler haber bile vermedi sağolsun avea yetkilileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.