Şimdi Ara

aveadan genclere yeni tarife paso tarifesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • avea iyice suyunu çıkardı.1 ay kaldı hattımın iptal olmasına kontör yüklememeyi düşünmeye başladım artık.

050z 232 35 ab numara:) izmir alan kodu ve izmir plakası var ondan tutuyorum :))
    quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

avea iyice suyunu çıkardı.1 ay kaldı hattımın iptal olmasına kontör yüklememeyi düşünmeye başladım artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk_kusje

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

hayır hayır hayırrr :))))
    quote:

Orjinalden alıntı: cu.01

Bu tarifeye geçmeyi düşünen var mı?

tüm avealılarla 10 dak 1 olunca evet

maalesef senin istegin olamayacagına göre hayır geçmiyoruz hiç bir şeye

hiç belli olmaz vodafone boş durmadıktan sonra avea'da durmaz

• Aslında fena bi kampanya değil.Yükselen kontör fiyatları düşünülürse ki 150 kontör 29tl olmuş bence güzel.Kötü yanı çevremizdeki insanların bu kampanyaya geçmesi baya zaman alır ve tarife geçişinde kesilen 50 kontör epey bi abartılı olmuş..
  • Ama daha uygun kampanyalar var. Bu tarifeye kaç kişi geçer ki ??
    quote:

Orjinalden alıntı: Melihhh86

Aslında fena bi kampanya değil.Yükselen kontör fiyatları düşünülürse ki 150 kontör 29tl olmuş bence güzel.Kötü yanı çevremizdeki insanların bu kampanyaya geçmesi baya zaman alır ve tarife geçişinde kesilen 50 kontör epey bi abartılı olmuş..

Orjinalden alıntı: Melihhh86

Aslında fena bi kampanya değil.Yükselen kontör fiyatları düşünülürse ki 150 kontör 29tl olmuş bence güzel.Kötü yanı çevremizdeki insanların bu kampanyaya geçmesi baya zaman alır ve tarife geçişinde kesilen 50 kontör epey bi abartılı olmuş..

29 mu olmus ya ben bu kontor fiyatlarını kim belirliyor hic anlamıyorum.bi zamanlar her ay kesin 150 kontor alıyodum,her aldıgımda fiyat artmıs oluyordu.şimdide farkı yok zaten...bu işe birinin el atması lazım bence benzinden sonra en fazla buna zam geliyo kesin

bu arada paso tarifesi cok kotu olmus,Avea'ya hic yakıstıramadım.Vodafone'nun attıgı yumruklar sersemletti sanırım avea knockout olmak uzere.

• Avea 150 kontör 27 lira
  • ben bugun itibariyle gecmis bulunmaktayim bu paso tarifesine. ilk olarak 10 dakikasi 1 kontor olmasi guzel birsey ama bunun icin mobilogrenci harici extra bi tarife cikarmak gercekten sacma ve sirf para kazanmak icin yapilmis birsey, tarifeye gecis olarak 50 kontor dusmesi gerekiyor tabi mobilogrencyseniz onun haricinde 100 yada 150 kontor dusuyor. 50 kontor dustukten sonra tarifeye geciyorsunuz ve indirimli konusabilmek icin 50-100 kontor yuklemeniz gerekiyor. hadi bunlarda tamam ama en buyuk sacmalik sudur ki sadece paso tarifesindekilerle 10dak 1 kontor olarak konusuyorsunuz. mobilogrenciden pasoyu veya pasodan mobilogrenciyi arayinca dak 3 kontor gibi bir miktar. gecen aylarda avea zaten mobilogrencinin 10dak 1 kontor yapmisti bi sureligine sonra habersizce tekrar 10 dak 2 kontore cıkarttilar. ben kız arkadasımla kullandıgım icin 10dak 1 kontor olmasi iyi oluyor. onun haricinde mobil ogrencideyken arayip 10-20 saniye konusup kapattiktn sonra 2 kontor dusmesi canimi sıkıyordu.

• suan mobilöğrenciyim

konustuklarımın cogu mobilogrenci yani 10dksı 2kontore konusuyorum coguyla. mobilogrenci olmayanlarla ise patlican verdigi 180 dkyı kullanıyorum.diger operatorlerle de biraz masraflı olsada cok ekonomikl geliyor bana

mobilogrenciden saşmam sizde şaşmayın.zaten büyük ihtimal tepkilere göre paso tarifesini ya degistirirler yada kaldırılır

Orjinalden alıntı: 10ur_aga

suan mobilöğrenciyim

konustuklarımın cogu mobilogrenci yani 10dksı 2kontore konusuyorum coguyla. mobilogrenci olmayanlarla ise patlican verdigi 180 dkyı kullanıyorum.diger operatorlerle de biraz masraflı olsada cok ekonomikl geliyor bana

mobilogrenciden saşmam sizde şaşmayın.zaten büyük ihtimal tepkilere göre paso tarifesini ya degistirirler yada kaldırılır

Bu mantık yanlışl bence..
    Mobil öğrenci var ise çevrende çoğunlukla onlarla görüğştüğün 3 saat sonunda diğer avealıları ucuza arayamnıyorsun..

Mobil öğrenci iyi bir tarife değil..
    Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
  • Mobil öğrenci gibisi var mı yaw ?
    Patlıcandan 180 dk geliyor. Bitti mi sabah 5 akşam 5 tarifye kayıt ol boşa giden 50 kontöre 1 ay çok konuşmak istersen 10 saat konuş
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Mobil öğrenci gibisi var mı yaw ?
    Patlıcandan 180 dk geliyor. Bitti mi sabah 5 akşam 5 tarifye kayıt ol boşa giden 50 kontöre 1 ay çok konuşmak istersen 10 saat konuş

paso tarifede de s5a5 var onada 180 dak geliyor ne kaldı geriye

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Mobil öğrenci gibisi var mı yaw ?

paso tarifede de s5a5 var onada 180 dak geliyor ne kaldı geriye

Geriye rehberdeki tüm arkadaşları bu tarifeye geçirmek kaldı o da zor iş
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...

• Bu saçma salak PASO dene tarifeyi nasıl iptal edeceğiz bilen var mı :(

Hayatımda bu kadar dandik saçma bir tarife görmedim!Mobil öğrenciye dönmek istiyorum eğer onda da kontör giderse avea yı kırıp çöpe atacağım!

İnsanın Kafası Karışıyor...

sade olacak arkadaş.. şebeke içi =x Kontör -- Diğer Yönler = X Kontör Diyeceksin Müşteri HEsabını Bilecek..

Hileli Tuzaklı Yol Gibi Bu Şekilde Tarifeler... Her An Sürprize Uğrayabilir Kullanıcılar.

Şeffaf Olmak Lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafone silver -- 26 Ağustos 2009; 17:54:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.