Şimdi Ara

Aveadan aldığım Iphone6 sorunlu çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle ilk konum oldugu için bazı hatalarımı görmezden gelirseniz sevinirim.
    Geçen cuma günü aveadan almış olduğum taahütlü cihazın sessize alma tuşunda sorun olduğunu fark ettim ve direk almış olduğum bayiye(Bağdat Caddesi) götürdüm. Orda ki arkadaşlar sanki ürünü bana veren değilde, beni ilk defa görüyorlarmış gibi davrandılar. Yok bunu servise göndermemiz lazım normal proseduru uygulamalıyız gibisinden konuştu. Ayrıca verdikleri çelişkili ifadelerin haddi hesabı yok.Siz prime müşterisi oldugunuz için prime müşteri temsilcisi ile görüşemeliymişim.Prime da 1 hafta içinde lamış oldugunuz urunu kosulsuz iade edebilir ve degistrirebilrsiniz dedi... Avea belli ki bayileri hiç bir kriter kullanmadan seçiyor. Burdan anlasılan uyguladıkları politika gecene kadar, ondan sonrası beni ilgilendirmez mantığı. Yani ben tekrar bayi ile görüşmeye gidersem kendime hakim olamayıp kavga gürültü çıkacak.
    Üşenmeden apple zorlu ile görüstüm onlarda çok yoğun olduklarını avea ile sorunu çözmeniz sizin açinizdan daha hızlı olur dedi. Avea ya şikayet maili attim donen olmadı, sanırım ilk haftanın dolmasını bekliyorlar ki kanunen hakkım olmasın diye dusunuyorum. Tamamen profesyonellikten uzak insanlar.
    Şimdi sevgili arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa minnettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRZ47 -- 2 Ekim 2014; 16:14:32 >

• hiç uğraşma avea ile .

acelesi yoktur zaten tuşun

zorludan halledersin rahat ol
  • Bence mağaza ile tekrar görüşün zaten tüketici olarak haklarınızda var bu sözleşmede yazıyorsa şayet. Eğer baktınız devam ediyorlar mağazada direk açın davayı 7 gün dolmadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk Kaymakamlığa gidin tüketici hakem heyetine başvurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea iPhone' lar apple garantili. Apple.com.tr' dan randevu alın cihazınızı değiştirsinler
  • Randevu alın direk değişim yapın bir an önce
  • Swap almak yerine kutulu cihaz almanız daha mantıklı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar hepinize tesekur ederim. Malum bayramdan dolayı musait olamadım. tuketici heyetine basvuracagım. bundan sonrakı durumdan da sizi haberdar ederim tesekkurler.
  • MRZ47 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gibi sorunu var sessize mi almiyor

• titreşime alma tuşunda yay var heralde o tam otrmuyor titresime alıyorum hemen tus atıp sesliye gecıyor.
  • MRZ47 kullanıcısına yanıt
    Peki boyle satarmisinz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.