Şimdi Ara

Aveada görüntülü konuşma tarifeden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/goruntulu_konus.shtml?WT.mc_id=SocialMedia_[Post][09/2012]_goruntulukonus_facebook

Evet yanlis anlamadiysam artik 3g gorusmeler tarfe uzerinden ek ucret odenmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanbl -- 6 Eylül 2012; 23:14:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Birsey yapacaksan tam yap bari. Iste aveanin bu huyundan nefret ediyorum. Illa bir yerde killik cikaracak. Ne de olsa telekom zihniyeti. Zaten ilkin dk.si 1 tl idi. Bakti her iki operatörde paketlere dahil, geri adim atti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: scoopi

"Grup içi görüşme süresi hediyesi olan tarifelerde, grup içi süre görüntülü konuşma sürelerini içermemektedir."
    Birsey yapacaksan tam yap bari. Iste aveanin bu huyundan nefret ediyorum. Illa bir yerde killik cikaracak. Ne de olsa telekom zihniyeti. Zaten ilkin dk.si 1 tl idi. Bakti her iki operatörde paketlere dahil, geri adim atti.

yoo görüntülü konuşma başladıktan kısa süre sonra paketlere dahil olmuştu zaten. neredeyse 3 yıldır paket ve tarife dakikalarından kullanabiliyosunuz görüntülü konuşurken. Grupiçi mantığını acıklayım, grupiçi sınırsız veren tarifeler var, tabiki böyle bir durum görüntülü konuşma için kullanılamaz, telekom zihniyetiyle ne alakası var?

• quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/goruntulu_konus.shtml?WT.mc_id=SocialMedia_[Post][09/2012]_goruntulukonus_facebook

Evet yanlis anlamadiysam artik 3g gorusmeler tarfe uzerinden ek ucret odenmeyecek

ilk çıktığından beri böyle zaten
  • Turkcell'de hediye verdiği 5000 dakika bile görüntülü konuşmada kullanılıyordu. Avea'da ise buna farklı bir ücretlendirme uygulanıyordu ve konuşma paketlerine dahil değildi. Sonradan düzeltmiş olmalı, çünkü bu devirde isterse bunun için ek para rezillik olur bu.

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

"Grup içi görüşme süresi hediyesi olan tarifelerde, grup içi süre görüntülü konuşma sürelerini içermemektedir."

yoo görüntülü konuşma başladıktan kısa süre sonra paketlere dahil olmuştu zaten. neredeyse 3 yıldır paket ve tarife dakikalarından kullanabiliyosunuz görüntülü konuşurken. Grupiçi mantığını acıklayım, grupiçi sınırsız veren tarifeler var, tabiki böyle bir durum görüntülü konuşma için kullanılamaz, telekom zihniyetiyle ne alakası var?

linkteki konuyu inceleyerek, 3 yildir paketlere dahil olup olmadigi konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Grupici görüntülü konuşma için neden kullanılamasin ki? Vdfn bunu verebiliyo mesela.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48424078&p=1#48424078

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi benim hy 500 avea içi 3000 dk var sizce tarife üzerinden konuşabilecek miyim?

Admin konuyu avea bölümüne taşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanbl -- 7 Eylül 2012; 9:09:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi benim hy 500 avea içi 3000 dk var sizce tarife üzerinden konuşabilecek miyim?

Bir dakikalık bir görüntülü arama yap birine, anlarsın.

Orijinalden alıntı: sis651

quote:

Şimdi benim hy 500 avea içi 3000 dk var sizce tarife üzerinden konuşabilecek miyim?

Bir dakikalık bir görüntülü arama yap birine, anlarsın.

faturalıyım :S
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.