Şimdi Ara

Avea Yurtdışı internet kazığı 10.000 TL ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Btk'ya sikayet ettiniz mi? Bu olayin sonucu ne oldu? @ibrahimfsasmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'den şaşmayacaksın. Belki pahalı diyebilirsiniz ama adamların hizmeti tam.
    Aynı olay babamın da başına geldi. Üstelik Kıbrıs'ın alt yapısı Turkcell'e ait olduğu halde babam interneti kullandı diye 200 lira geçirmeye çalıştırlar.
    Mevzuda şu yani ; Babam bankanın sayfasını görüntülemeye çalışıyor olmuyor,olmayınca da kapatıyor bu yani :)
    Sonra aradı falan Turkcell'i durumu söyledi , kadın fatura 200+ diğer ücretler olarak kesilecek ama size o para geri iade edilecek dedi.
    Ve sonuç dediklerini yaptılar bizi üzmediler.
    En basit örnek; Alt komşumuzun faturası olmaması gerektiği şekilde fazla tutarlı geldi.Aynı şekilde şikayet ettiler.
    1 hafta içinde evin önüne mini cooper'lı güzel giyinimli bir bayan geldi elinde çiçek ve el yapımı çikolata ile özür dileyip gitti.
    Ben bu yüzden senelerdir şaşmam Turkcell'den. Her zaman da söylerim.

• Ben de merak ettim. Sonuç nedir?
  • bende babamın telefonundan 5-10 mb dan bişi olmaz diye girmiştim avea nın faturalı hattından 100 tl fazla gelmiş haberimiz yok faturayı 2 gün geç göndermişler şansa bakın benimde haberim yok tam tarife ay sonu sıfırlanmış ondan 1 gün sonra bi daha girmiştim çok az yine 100 tl daha gelmişti fazladan iyi sövdüm avea ya babam da fazla kızmadı Allahtan
  • Nıyeyse kımse bılıncsız kullanıcı oldugunu demıyor sıkayetınızı okudum ayrıca yalan yanlıs yazmıssınız
    1. Kımsenın ses kaydını kımseye dınletmezler sadece yetkılı gurup sıkayetı degerlendırmek ıcın dınler
    2. Aynı paket ayda bı kere alınır ıstersenız baska paket secebılırdınız (bunu tanıtan kısılerın ısı bu aksama kadar aynı paketler hakkında bılgı verıyorlar (roamıng)
    3. Bılgı mesajı gondermıyolar sız takıp edebılırsınız 800mb kullanmıssınız paket 200mb epey bı asım yapmıssınız 2. Mesajı attınız cevap geldıgınde okumadınız avea sen mesajı okumadın bıda atım demez
    4.paket ucretlerı bellıdır mb basına ya 12 lıradır ya 25 lıra gıttıgınız bolgeye gore ucret belırlenır sıtesınde de yyazıyor
    5. Bı ALLAHın kulu cıkıpta demıyokı ben bılıncsızım avea degıl hangı operator olursa olsun sartlar bellıdır ne harcadıysan onun ucretı yansır
    3 operatorude kullandım boyle bısey basıma gelmedı cunku bılgıyı alıp ona gore hareket ederım , memnun olmadıgım tek bı operator oldu o da cekımı zayıf kalan vodafondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 1 Temmuz 2013; 21:04:51 >

• AVEA ILE YURTDISNA CIKMAYIN !! musteri temsilcisi ile telefonda yaptığım 10.08.2013 tarihli görüşmede hattımın yurt dışı kullanımına açıldığına dair teyit alıp para yükledim ve aynı gün yurt dışına çıktım. 10 aydır bulunduğum yurt dışında defalarca ihtiyacım olmasına rağmen hattımı bir türlü kullanamadım. Ne internet bankaciligima giremedim ki sadece bu durum bile suan ugrasmakta oldugum bir surru sorunu dogurmustur.
    Aralık ayında müşteri temsilcisini aradığımda bana " telefonunuz yurt dışı kullanıma kapalıymış, ben şimdi açıyorum." dedi. Yine acilmadi vehattimda yuklu olan 50 tl ye yakin bir parayi da harcamisim Bakiye 0 kalmis
    Hattım yurt dışında kapalı iken bu parayı nasıl harcayabildiğimi sordum. Cevap alamadım. Türkiye ye döndüğümde ise hattımın kapatılmış olduğunu öğrendim. hattımı açtırmak için 50 tl daha masraf ettim. Ve zorunlu olarak Turkcell'e gectim. Yurtdisina cikarken kesinlikle AVEA ile cikmayin.

• Aveya ayip etmis

• Avea kullaniyorum, faturaliyim. Her ay 50₺ odeyecegimi soylediler, her ay 50₺ oduyorum. Sorun yok.

Bilincsiz tuketici iseniz somururler, her firma boyledir.
    Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş konu kimseyi suçlamıyorumda faturalı hat kullanmanında bi adabı var. Fatura bu sonuçta ne geleceği belli olmaz insan bir limit koydurur.

• Sayaç bozuk nedir abi

• bana da 4.000 tl geçirmeye çalıştılar ama 1 kuruş bile ödemedim 5 senedir halla alacaklar..

ödemeyin hakkınızı sonuna kadar arayın türkiyenin en dandik firmasıdır avea sonrasın da vodafone gelir

turkcellden şaşmayın arkadaş bugün herhangi bir mobil platformun marketine girseniz bile en kaliteli operatörün turkcell olduğunu anlarsınız.

800 mb = 10.000 TL hem oha hem çüş evi arabayı da üstlerine yapsaydın bari..
  • Sonuc ne oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea yurtdışı 1 gb lık internet paketi aldım, 1gb aştığım için 6350 TL fatura görünüyor, 200mb ınız kaldı, 1gb doldu, faturanız 250TL oldu, ....., faturanız 5000 TL Yİ aştı mesajları arka arkaya geldi. Ne yapmalıyım?

• Her zaman söylerim, faturalı hat kesinlikle çok gereksiz.

Ben her zaman faturasız hat kullanırım ve çok memnunım. Böyle durumlarda en fazla yüklü ola bakiyeniz kadar riskiniz olur.

• Günlük 14,90 tl ye yurtiçi kullanım haklarınızı yurtdışında kullanabilecekken boşuna gereksiz macera yapmışsınız. Avea yı savunmuyorum zamanında 1 aylık 4gb internet almıştım bitmesine 1 hafta kala yenilenmesin diye iptal ettim , kendi sitelerinde açıkca iptal edilse bile kalan kullanım hakkı dönem sonuna kadar kullanılabilir yazdığı halde bana 250tl ekstra fatura göndermişlerdi (itiraz edince silindi). o yüzden avea konusunda eşşeğimi hep sağlam kazığa bağlarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.