Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: erdem5565

bende bu tarifeye geçmek istiyorum ama 15 temmuz son bugün geçsem hat açılır mı o güne kadar?yoksa uzatılmasını mı bekleyeyim

Bugün başvursanız 15 ine yetişmez,
    Uzatılmasını bekleyin.

15i son başvuru tarihi değil mi? geçiş işlemlerinin bitmesi değildir bence o.. yarın ve 15inde de başvurulsa bu kampanyadan yararlanılabilir diye düşünüyorum.. diğer türlü saçma olur
  • quote:

quote:

bende bu tarifeye geçmek istiyorum ama 15 temmuz son bugün geçsem hat açılır mı o güne kadar?yoksa uzatılmasını mı bekleyeyim

Uzatılmasını bekleyin.

uzatılma ihtimali var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Uzatılmasını bekleyin.

genelde hep uzatıyorlar ama bu sefer uzatmayabilirlerde belli olmaz.

ama dediğim gibi son başvuru tarihidir ayın 15i.. geçiş işlemler isterse ayın 25inde tamamlandın.. önemli olan sizin tarifeye başvuru yaptığınız tarihtir yani 15inde de yapsanız yararlanabilirsiniz.. 15inden sonra başvuru almazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

Uzatılmasını bekleyin.

genelde hep uzatıyorlar ama bu sefer uzatmayabilirlerde belli olmaz.

ama dediğim gibi son başvuru tarihidir ayın 15i.. geçiş işlemler isterse ayın 25inde tamamlandın.. önemli olan sizin tarifeye başvuru yaptığınız tarihtir yani 15inde de yapsanız yararlanabilirsiniz.. 15inden sonra başvuru almazlar

ben vodafone hat kullanıyorum aveaya geçmem 6 günü buluyormuş.bu zaman sonunda başvuru süresi bitmiş olmuyor mu?

• Yıkılan Paket'ten faydalanabilmek için son katılım tarihi 18 Temmuz'dur.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml
  • Bu kadar ahmakça bir tarih uzatma şekli olamaz. Ayın 11'inden beri hattı bekletiyorum uzatılsın da Avea'ya taşıyayım diye. Üç gün uzatmak ne demek. Hiç mi akıl yok bunlarda. Sanki üç gün uzatınca numara taşımalar yetişecek.

Ben anlamadım bu aptal operatörün dilinden. Şimdi numara taşıma başvurusu yapsam 20 sinde geçiş tamamlanır. 18 temmuz da uzatılmaz ise faydalanabilir miyim? Sitesinde taşıma işlemi gerçekleştikten sonra 30 gün içinde başvurabilirsiniz falan diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 14 Temmuz 2012; 9:50:55 >
  • 18inde yeni üye alımına kapatilacak gececekler acele etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 18 temmuz muhabbetini açıklayacak bir insan evladı yok mu yahu? Numara taşıma ile bugün başvursak 20 sinde anca taşınır. Nasıl faydalanacağız kampanyadan o zaman?
  • 18 i ne demek ya kadın bana geçme işlemleri 6 iş günü sürer dedi bu yüzden hafta başında geçmedim ben aveaya hafta sonundayız zaten kim bu uzatmadan bilinçli olarak yararlanabilir ki bizim gibi bekleyenlerden şanslı olanlar anca denk gelip kayıt yaptırır herhalde
  • Muhtemelen daha önce numara taşıma işlemine başvurup da yetişmeyenler için uzattılar ve bu saatten sonra bir kez daha uzatılmaz ise, kampanya kaçtı diyebiliriz.

Benimki de şans, daha yeni geldim Türkiye'ye bikaç gün önce gelseymişim keşke, yetişebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGentum#47 -- 14 Temmuz 2012; 17:49:42 >
  • Madem cevabı verecek kimse burada yok. Müşteri Hizmetleri ni aramanız çok zor olmasa gerek. Arayın öğrenin buradan paylaşın.

• Müşteri hizmetleri 18 ine kadar taşıma işlemi tamamlanmış olmalı diyor.
  • Yani hat açılmalı sonra da 20 tl yükleyip, KAYIT yazıp 1991 e mesaj göndermek gerekir.

Kampanyadan faydalanmak isteyen arkadaşlar risk alıp hattını taşısınlar, yeni bir uzatma olduğu hade yıkılan paketi alırlar. Tabi uzatma olmayabilir bunu da gözönünde bulundurmaları gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 14 Temmuz 2012; 23:29:52 >
  • ben de vodafone'um zaman yetmez diye gittim annemin avea hattını aldım meğerse yeni gelenlereymiş bu 500dk. Okumayınca böyle oluyor işte.
  • Arkadaşlar bende turkcell hattımı dün taşıma yaptım, hat avea olarak açıldığında bana bayideki eleman;

Sırasıyla,

KAYIT yaz 1111' e yolla,

20TL yükle,

KAYIT yaz 1991'e yolla,

5YUZ yaz 1991'e yolla dedi.

ama forumda okuduğum kadarıyla ilk satırı yapmamam gerekli gibi algılıyorum. Sizcede bu şekildemi olmalı yoksa bu işlemin sırası farklımı olmalı.

Avea'da kullanmak istediğim paket tipi, 19'luk yıkılan paket istiyorum. bana ve diğer arkadaşlar için kısa bir özet yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 15 Temmuz 2012; 17:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

Arkadaşlar bende turkcell hattımı dün taşıma yaptım, hat avea olarak açıldığında bana bayideki eleman;

Sırasıyla,

KAYIT yaz 1111' e yolla,

20TL yükle,

KAYIT yaz 1991'e yolla,

ama forumda okuduğum kadarıyla ilk satırı yapmamam gerekli gibi algılıyorum. Sizcede bu şekildemi olmalı yoksa bu işlemin sırası farklımı olmalı.

Avea'da kullanmak istediğim paket tipi, 19'luk yıkılan paket istiyorum. bana ve diğer arkadaşlar için kısa bir özet yazarsanız sevinirim.

1.Hattın açılınca 20 tl yükle

2.KAYIT yazıp 1991 e gönder

3.Gelen mesaja 5YUZ yazıp 1991 e gönder > 500 dk+1 gb+1000 sms gelir

doğru sıralama böyle olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 15 Temmuz 2012; 17:46:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

1.Hattınız açılınca 20 tl yüklüyorsunuz
    2.KAYIT yazıp 1991 e gönderiyirsunuz
    3.Gelen mesaja 5YUZ yazıp 1991 e gönderiyorsunuz, 500 dk+1 gb+1000 sms alıyorsunuz

Cevap için solasın dostum, lakin birde forumda eski konularda gönderilen mesajlara TC kimlik no yazmaktan bahsediliyor. Sanırım bu işleme gerek yok artık doğrumudur.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Arkadaşlar bende turkcell hattımı dün taşıma yaptım, hat avea olarak açıldığında bana bayideki eleman;

Sırasıyla,

KAYIT yaz 1111' e yolla,

20TL yükle,

KAYIT yaz 1991'e yolla,

1.Hattın açılınca 20 tl yükle

2.KAYIT yazıp 1991 e gönder

3.Gelen mesaja 5YUZ yazıp 1991 e gönder > 500 dk+1 gb+1000 sms gelir

bayinin soyledigi ilk kayit mobil ogrenci tarifesindeki faydalardan yararlanmaniz icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

bayinin soyledigi ilk kayit mobil ogrenci tarifesindeki faydalardan yararlanmaniz icin.

Peki bayinin dediği gibi ilk kayıtı yaparsam, yinede 500dk her yöne alırmıyım. Çünki bu işlem sonrası 500dk her yöne yerine 1000dk avea içi işlem yapıldığını okudum forumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

Peki bayinin dediği gibi ilk kayıtı yaparsam, yinede 500dk her yöne alırmıyım. Çünki bu işlem sonrası 500dk her yöne yerine 1000dk avea içi işlem yapıldığını okudum forumda.

alirsiniz. Paketle ilgili degil o kayit islemi

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.