Şimdi Ara

Avea'ya geçtim ama hangi tarife?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12 yıllık turkcell faturalı hattımı avea kontörlüye taşıdım. sebebi ise aveadaki internet paketlerinin daha uygun fiyata olması. galaxy s4 telefon aldıktan sonra 1 gb internet paketi alabileceğim tarifeler araştırdım, en uygun avea süper üçlü paket geldi, 30 TL 500 dk 1000 sms 1 gb internet.

ama sizin bildiğiniz başka avea tarifeleri var mı, hattım yarın açılcak, hangi tarifeden başlayayım. faturalı olmazsa sevinirim. aveanın faturalarından korkuyorum nedense, geçmişte bazı problemler yaşadım.

• hattı taşıyalı 30 günü geçmediyse süper 3 lü paketten 28 liraya yararlanabilirsin

Numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşterilerin, Süper Üçlü Paket yeni müşteri teklifinden faydalanabilmeleri için, Avea'ya gelmelerinin ardından 30 gün içinde SUPER3LU yazıp, 5555'e mesaj atarak Süper Üçlü Paket’in yeni müşteri teklifine kayıt olmaları gerekmektedir.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperUcluPaketYeniAvealilaraOzel

faturasız olarak en uygunu bu.

• 30 tl ye o tarifeye niyetiniz var ise ben 9 tl daha verin bunu kullanın derim hocam şuan için en güzel tarife bu sanırım.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Profesyonel600
  • cevaplar için teşekkür ederim, fiyatı 30 TL değil 28 TL olacaktı, ben daha numaramı bikaç gün önce taşıdım, henüz taşıma işlemi bitmedi bile, geçiş yarın gerçekleşecekmiş. son bir yıldır turkcell.in kamu eko paketi vardı 300 mb 300 dakka ve 300 sms vardı. galaxy s4 alınca bu data yetmez diye düşündüm turkcellde kalmak için elimden geleni yaptım lakin 1 gb internetli bir pakete sahip olmak için sanırım en az 60 TL ödemem gerekecek.

faturasız olunca kendimi daha özgür hissetcem, hele hele bu akıllı telefonlar interneti ne zaman nasıl kullanıyor tam anlayamıyoruz, fatura bi yerlere kaçmasın manasında

sanırım kontörlüde 28 TL olan cazip dimi arkadaşlar.
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt

ben de arkadaşın görüşüne katılıyorum

s4 için 1 GB internet pek yeterkli olmayacaktır

11 TL. fazla vererek tam 3 GB daha fazla internet kullanabileceksin

+ 4 gb bittikten sonra bir dahaki aya kadar internet otomatikman duruyor, dolayısıyla internet dolayısıyla fazla fatura ile karşılaşman imkansız

yine de tercih senin...........

tabi 30 gün geçmeden faturalıya geçemezsin o ayrı konu...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

ben de arkadaşın görüşüne katılıyorum

s4 için 1 GB internet pek yeterkli olmayacaktır

11 TL. fazla vererek tam 3 GB daha fazla internet kullanabileceksin

+ 4 gb bittikten sonra bir dahaki aya kadar internet otomatikman duruyor, dolayısıyla internet dolayısıyla fazla fatura ile karşılaşman imkansız

yine de tercih senin...........

tabi 30 gün geçmeden faturalıya geçemezsin o ayrı konu...............

Tarife güzelde 1kbps olayı kötü 4gb'dan sonra en azındna 128 kbps devam etse iyiydi geçmeyi düşünürdüm. Hocam banada
    250-500 dakika arası-250-1000 sms arası- 500+mb sınırsız(128/96 kbps devam eden) 30 lira civarı bir kampanya varmı bildiğiniz çok arıyorum. Önceden hepsi faturalıda kampanyası varmış şuan alım yokta, varmı buna benzer birşey ?

• Bu tarifeye bende geçecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş JK kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan süper 3lü pakette internet 1 GB
    Pttcellde 250 SMS + 250 mb sınırsız internet
    200 dakika olanı 14 TL
    500 dakika olanı 24 TL
    Sana uyar herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.