Şimdi Ara

Avea Xperia Z Ultra kulaklığımı hâlâ gönderecek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ay önce Avea hattımla taahhütlü olarak z ultra aldım aldığım anda Avea'dan mw1 kulaklık kazandığıma dair bir msj geldi ama kulaklık hâlâ ortada yok.Ultra kulaklık gerektiren bir telefon ebatları dolayısıyla zaten kulaklık alacaktım ama kulaklık kazandım diye almadım hala geldi gelecek diye bekliyoruz.Telefon eskidi ayıp be faturamızı biraz geciktirsek hemen kesiyorsunuz.Siz hizmeti geciktirince bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok ama.Elli sefer aradık msj yazdık.Arıyorsunuz dalga geçer gibi adres alıyorsunuz kağıdamı yazıyorsunuz adresi de kaybediyorsunuz,kuryeye verdik diye yalan söylüyorsunuz bide yada verilip verilmediğinizden haberi bile olmayacak kadar amatörsünüz.Müşteri hizmetlerindekilerin zaten dünyadan haberi yok hepsi klonlanmış gibi "Bilgilerinizi kontrol ediyorum talebinizi oluşturuyorum."Hacı atlan deve değil altı üstü bir kulaklık bu kadar talep oluşturana kadar sevkiyata talepte siz kendiniz bulunun da kuryeye verilsin.Ben sorumluluk sahibi bir tüketici olarak heryere yazıyorum sizi diğer tüketiciler okuyup değerlendirsin diye benim kaybedeceğim birşey yok gidip kulaklık alacağım yarın ama Siz geçde olsa kulaklığı bana göndermek zorundasınız ama bu sırada da müşteri kaybedeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öyle bir yazmışsın ki sanki Avea'nın sitesi burası.Bunu buraya değil sikayetvar.com'a yazmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Hocam öyle bir yazmışsın ki sanki Avea'nın sitesi burası.Bunu buraya değil sikayetvar.com'a yazmalısın.

Oraya da yazdım heryerde yazıyorum adamı enayi yerine koyuyorlar ya çıldırıyorum
  • Avea'dan aradılar ve ismimim kazananlar listesinde olmadığı söylendi ama benim telefonumda kazandığıma dair 1008'den gelen mesaj hala duruyor.Böyle dürüst firmaları tebrik etmek gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.