Şimdi Ara

AVEA WOOPS PAKETİ 23TL/28TL (500DK-5000SMS-2GB) (01.04.2014) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.158
Cevap
11
Favori
120.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki mesajları hiç okumuyorsun heralde. Senin yaşının 25+ olması bir şeyi değiştirmiyor. 7-25 yaş arası birisinin TC nosunu mesaj ile yollaman yeterli, üstelik bu kişinin akraban olması gerekmiyor
  • şu an faturalı vodafone kullanıyorum.
    bir hafta önce avea bayisi önündeki afişte gördüm 500 dk 5000sms 2gb internet 23 lira yazıyordu ama tarife adı felan yazmıyordu içeri girdim afişteki numara taşıma kampanyasından faydalanmak istiyorum dedim. (hatta düne kadar 700dk imiş ama hediye kart bitmiş dedi 1 ay içinde tekrar gel hediye kart olursa 700 dk yaparız dedi.)

yaşım 25 ten büyük olduğu halde bana bir şey demedi 3-4 gün içinde mesaj gelir geçersin dedi. faturalı vodafonenum olmasına rağmen faturasız avea olarak kullanabilirsin dedi. benim tarifem Avea Woops yoksa başka tarife mi anlamadım :)
  • bir tane woops şifresi lazım yardımcı olabilecek pm atarsa sevinirim. mesaj ücreti hemen gönderilecektir

onur arkadaşımız dan temin edildi teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo224 -- 3 Ocak 2014; 16:28:16 >
  • arkadaşlar bende şuan seç 500 var taahhütlü 20 küsür lira 10 lira 500 mb 500 sms için veriyorum toplam 31 tl. ben şimdi bu woopsa geçebilir miyim? ve birde taahhüt ne zaman bitceğini nerden öğrenebilirim? çünkü bu ay veya şubat ta bitecek diye hatırlıyorum ama nerden sorgulayabilirim?
  • üye oldum 23 lira hala
  • mab4ever M kullanıcısına yanıt
    nasıl geçtin ? ben anlamadım nasıl geçileceğini şuan seç 500 var 20 liralık olan
  • faturalı pttcell kullaniyorum nasil faydalanabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

nasıl geçtin ? ben anlamadım nasıl geçileceğini şuan seç 500 var 20 liralık olan

online işlemlerde ve faturaların üzerinde yazıyor kaç gün kaldığı...son ayın içerisindeysen fatura kesilmedende geçebilirsin...sıkıntı olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

faturalı pttcell kullaniyorum nasil faydalanabilirim

avea bayisine gidip aveaya geçiş yapacaksın, ama sanırım 10tl gibi bir kart ücreti alıyor avea...sonra başvurabilirsin...
  • her keseye tarife birtek aveda harbiden.

turkcell zenginler klubu olarak devam ederken, vodafone ne yaptığı belli değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

avea bayisine gidip aveaya geçiş yapacaksın, ama sanırım 10tl gibi bir kart ücreti alıyor avea...sonra başvurabilirsin...

kac günde aciliyor ayrica avea hangi pakati olucam nasil acıklarmısın tşkler..
  • quote:

quote:

quote:

kac günde aciliyor ayrica avea hangi pakati olucam nasil acıklarmısın tşkler..

aynı gün veya ertesi gün geçiş tamamlanır...eğer faturasız kullanacaksan mobil öğrenciyi tarifesini tavsiye ederim...30tl yüklemeye 1000dk mobil öğrenciler arası konuşma veriyor...açıldıktan sonra woopsa üye olacaksın (yaş 25 üstündeyse 25 altı birisinin tc nosunu yollayıp üye olabilirsin)...Üyelik onay mesajı geldikten sonra SUPER FIRSAT yaz 4545'e gönderiyorsun...500dk+5000sms+2gb a 23tl ye sahip oluyorsun...Tabi 50bin kişilik limit dolmadıysa...

• quote:

quote:

hocam vodafondayim. hat amcaoglu uzerine ve kendisi adapazarinda. ben gitsem aveaya gecebilir miyim?

ayrica internette 2 gb dolunca hiz dusmus halde kullanamiyor muyuz? 2 gb bitti mi hersey bitiyor mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara taşımada 50 bin limiti yok diye biliyorum doğrumu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

quote:

hocam vodafondayim. hat amcaoglu uzerine ve kendisi adapazarinda. ben gitsem aveaya gecebilir miyim?

ayrica internette 2 gb dolunca hiz dusmus halde kullanamiyor muyuz? 2 gb bitti mi hersey bitiyor mu :)

hat sahibininde yanında olması şart...faturasız ise 2gb bittikten sonra ücretli...faturalılarda 2gb tan sonra hız düşüyor...fakat faturalı olacaksanız giderken yanınıza hat sahibinin adına ait bir fatura götürün (elektrik, su, telefon vs)...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0067

Numara taşımada 50 bin limiti yok diye biliyorum doğrumu acaba

Arkadaş pttcell de olduğu için öyle düşündüm...Tam anlamıyla numara taşıma olmuyor...Ama belki sizin dediğiniz gibidir...Tam emin değilim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

quote:

hat sahibininde yanında olması şart...faturasız ise 2gb bittikten sonra ücretli...faturalılarda 2gb tan sonra hız düşüyor...fakat faturalı olacaksanız giderken yanınıza hat sahibinin adına ait bir fatura götürün (elektrik, su, telefon vs)...

tesekkurler hocam. avea faturali woops daha iyi o zaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fberen

online işlemlerde ve faturaların üzerinde yazıyor kaç gün kaldığı...son ayın içerisindeysen fatura kesilmedende geçebilirsin...sıkıntı olmuyor...

teşekkürler. baktım herhangi taahhüt gözükmüyor yazıyordu. bende internet üzerinden tarife değiştirdim sıkıntı olur mu? birde taahhüt verince 57 tl den 47 tl ye indiğinin mesajını aldım. yeniyıl dan da 23 tl indirim mesajı geldi. ama ben bunun faturada ne kadar gözüktüğünü nerden görebilirim.?
  • Super paket kullaniyorum

• merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle bu pakete üye oldum. 50 bin kişilik limit hala dolmamış. avea sitesinde bu paketten yararlanabilmek için sadece mobil öğrenci ve mobil avea tarifelerinde olması gerekmektedir diye yazmasına rağmen, avea woopsta ise ''Avea’nın herhangi bir faturasız tarifesinde olman gerekli. (BİMcell, POCELL, Pttcell, Avea Çalışan, Avea Çalışan Aile, Standart, Mobil Ofis, Katlayan, Bayi tarifeleri hariç).'' şeklinde yer almaktadır. Ben ilk önce katlayan tarifede yer aldığım için paket olumsuz sonuçlandı. genç tarifeye online işlemler üzerinden geçiş yapıp tekrar pakete başvurdum ve paketi 23tl'ye aldım. Gerçekten güzel bir paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet 52 -- 8 Ocak 2014; 20:48:42 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.