Şimdi Ara

avea taahüt zamanlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar ben yeni nesil 500 tarifesindeyim 21 nisanda geçmiştim ve bugün 6.ay doldu aveadan indirim almayı düşünüyorum ama zamanlamayı kestiremiyorum bugün hemen arayıp indirim tanıtmalımıyım yoksa ayın 27 sinimi bekliyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: baranumut

arkadaşlar iyi akşamlar ben yeni nesil 500 tarifesindeyim 21 nisanda geçmiştim ve bugün 6.ay doldu aveadan indirim almayı düşünüyorum ama zamanlamayı kestiremiyorum bugün hemen arayıp indirim tanıtmalımıyım yoksa ayın 27 sinimi bekliyeyim

yani bu durumda ; Nisan + Mayıs + Haziran + Temmuz + Ağustos + Eylül faturaları 30 TL. üzerinden gelmiş oldu, yani 30 TL. üzerinden 6 fatura kesilmiş oldu.....

böyleyse Ekim ayı faturan 35 TL. üzerinden kesilecek

ayın 26'sında faturan kesileceğine göre indirim tanımlatmak istiyorsan fatura kesim tarihinden önce tanımlatmalısın, ayın 26'sı gecesi faturan kesileceği için 27'sinde indirim tanımlatsan bile indirim Kasım ayı faturandan itibaren başlayacak, yani Ekim ayı faturana indirim yansımaz...................

• +

eğer indirim alabilirsen;

27'sinden önce alırsan indirim 30 TL. üzerinden yapılır

27'sinden sonra alırsan indirim 35 TL. üzerinden yapılır
  • teşekkür ederim o zaman ben tekrar arayayım avea yı yüzde indirim ve ek internet paketi vercekleşr heralde inş caymazlar:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.