arkadaşlar iyi akşamlar ben yeni nesil 500 tarifesindeyim 21 nisanda geçmiştim ve bugün 6.ay doldu aveadan indirim almayı düşünüyorum ama zamanlamayı kestiremiyorum bugün hemen arayıp indirim tanıtmalımıyım yoksa ayın 27 sinimi bekliyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: baranumut
arkadaşlar iyi akşamlar ben yeni nesil 500 tarifesindeyim 21 nisanda geçmiştim ve bugün 6.ay doldu aveadan indirim almayı düşünüyorum ama zamanlamayı kestiremiyorum bugün hemen arayıp indirim tanıtmalımıyım yoksa ayın 27 sinimi bekliyeyim
yani bu durumda ; Nisan + Mayıs + Haziran + Temmuz + Ağustos + Eylül faturaları 30 TL. üzerinden gelmiş oldu, yani 30 TL. üzerinden 6 fatura kesilmiş oldu.....
böyleyse Ekim ayı faturan 35 TL. üzerinden kesilecek
ayın 26'sında faturan kesileceğine göre indirim tanımlatmak istiyorsan fatura kesim tarihinden önce tanımlatmalısın, ayın 26'sı gecesi faturan kesileceği için 27'sinde indirim tanımlatsan bile indirim Kasım ayı faturandan itibaren başlayacak, yani Ekim ayı faturana indirim yansımaz...................
+
eğer indirim alabilirsen;
27'sinden önce alırsan indirim 30 TL. üzerinden yapılır
27'sinden sonra alırsan indirim 35 TL. üzerinden yapılır
teşekkür ederim o zaman ben tekrar arayayım avea yı yüzde indirim ve ek internet paketi vercekleşr heralde inş caymazlar:D