Şimdi Ara

AVEA TAAHHÜT BOZMA CEZASI NE KADAR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
84.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ersin6575

ben 6 ay kaldı taahüt bitmesine turkcell e geçmeyi düşünüyorum, 43 tl ye 500dk 5000sms her yöne bide sınırsız net vriyor 1 gb yi geçtimi hız 96 kpbs düşüyor 10 tl fark verip hız düşmeden kullanabiliyorsun eve net baglatmak yerine böyle bişey düşündüm

10 TL verip hız düşmeden kullanılan paketin adı neymiş
    Ben duymadım böyle birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcellde turbo internet paketi aldıgında turbo internet yapmak için 5 tl fark veriyorsun ama bu paket için 10 tl fark alıyorlar
  • quote:

turkcellde turbo internet paketi aldıgında turbo internet yapmak için 5 tl fark veriyorsun ama bu paket için 10 tl fark alıyorlar

neymiş o paket-tarife adı artık her neyse, link verir misin???

hemen Turkcelle geçeceğim 10 TL. farkla hız düşümü olmadan sınırsız internet veriyorsa ( tabi 96 kbps vs. hızlar hariç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 8 Mayıs 2013; 0:36:23 >
  • tarifenin adını bilmiyorum en sınırsız internet 500 dk 5000 sms li paket dersin müşteri temsilcisine
  • quote:

tarifenin adını bilmiyorum en sınırsız internet 500 dk 5000 sms li paket dersin müşteri temsilcisine

Arkadaşım yanlış bilgi veriyorsun
    Hiçbir operatörde hız düşümü olmayan sınırsız internet yok!!!

• arkadaslar ayni durumdayim ama 1 ay olacak hatti aldigim taahhutten vazgecersem nolur

• Bende 9 ay önce avea 5gb internet (25 tl) tarifesine abone olmuştum. Son dönemde internet çok sık kesildiği için hattı kapatmak istiyorum. Ne kadar ceza öderim acaba müşteri hizmetlerini arasam bunu hesaplayabilirler mi?
    Veya avea bayisine mi gitmek gerek
    Tecrübeli kişilerin yardımını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: syburg

Bende 9 ay önce avea 5gb internet (25 tl) tarifesine abone olmuştum. Son dönemde internet çok sık kesildiği için hattı kapatmak istiyorum. Ne kadar ceza öderim acaba müşteri hizmetlerini arasam bunu hesaplayabilirler mi?
    Veya avea bayisine mi gitmek gerek
    Tecrübeli kişilerin yardımını bekliyorum

Avea müşteri hizmetlerini aramanız gerekli.
    Hesaplarlar hemen ,geriye dönük indirimleri faturalandırılır.
    Bence siz sosyal Medya'dan yazın
    Hemen dönüş yapıyorlar.

Mesela bende de şuan 5 gb jet tarife var ,vergi modem dahil 30.75 tl ödüyorum
    Tahaatüt bitmesine 3 ay kaldı.
    Kesinlikle devam etmeyeceğim
    Bende sıkıntılar yaşıyorum.
    Özellikle akşamları yoğun saatlerde
    Hat internet gidiyor.
    Şimdi 12.ayı bekliyorum bedava desenler almam artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluInternetTarifesi

bunu mu kullanıyorsun

eğer buysa 6 ayx6TL. indirim = 36 TL. indirimden yararlanmışsınız

taahhüt bozulursa son fatura + 36 TL. ödersiniz..............
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluInternetTarifesi

bunu mu kullanıyorsun

eğer buysa 6 ayx6TL. indirim = 36 TL. indirimden yararlanmışsınız

taahhüt bozulursa son fatura + 36 TL. ödersiniz..............

Evet bu tarife modemsiz olan. Eğer dediğiniz gibi ise ben 1 aydır boşa debeleniyorum avea ile internete gireceğim diye. Bugün geçti ama Pazartesi sabah ilk iş aveadan kurtulmak olacak. 36tl için aveayı daha dazla çekemem.
    Teşekkeürler

• @gaggag

şimdi bir heves avea müşteri hizmetlerini aradım numaradan numara basarken nihayet müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşmek için bilmem kaça basın dedi ve mh ile görüştüm.

Sonuç taahhütüm ekim sonunda bitiyor eğer hattı şimdi kapattırırsam cayma bedeli olarak 147 tl + son fatura ücreti ödemem gerekiyormuş. Telefondaki bayan olmasa küfür edecektim , toplam 3 ay var zaten caymazsam 30x3 =90 tl fatura ödeyeceğim.Üstüne iyi kötü internete girecem. Ama Cayarsam 147+30 =177 tl ödüyorum .
    Bu nasıl bir hesaptır.
    Avea 2 yakan bir araya gelmesin.

• galiba müşteri temsilcisi haklı malesef

ben taahhüdünüz bittikten sonra tarifenizin 25 TL.'den devam edeceğini sanmıştım, fakat sizin mesajınızdan sonra sayfayı birkez daha inceleyince taahhüdünüzdan sonra tarifenizin 39 TL.'den devam edeceği yazılı

yani siz ilk 6 ay 39 TL. yerine 19 TL.

7. ve 8. aylarda 39 TL. yerine 25 TL. ödediniz

yani 20x6=120 TL. + 14x2=28 TL.

toplamda 148 TL. indirimden yararlandınız

yani dedikleri rakam doğru gibi duruyor

ama bir de BTK'nın taahhüt bozulması ile ilgili kararı var. Buna göre;

- taahhüt bozulana kadar yararlanılan indirimler toplamı

- kalan ay ücretler toplamı

bu ikisinden hangisi daha düşük ise o uygulanacak

o zaman sizin için

- yararlanılan indirim toplamı 148 TL.

ya da

- kalan ücretler ( 9.+10.+11.+12. aylar 4 x 25 = 100 TL.

uygulanacak

daha düşüğü kalan ücretler toplamı olduğu için sizden son fatura + 100 TL. alınması gerekir

Ben BTK. kararını böyle anlıyorum

bilmem başkaları ne düşünür????

• BEN TELEFON ALDIM GALİBA 18-19 AY KALDI BITMESINE BORCUN TELEFON PARASINI ERKEN ÖDESEM FATURALI HATTIMI IPTAL EDEBILIR MIYIM
  • İyi günler. Ben kısaca sorayım taahütlerimi bozduktan ne kadar sonra ödemem gerekiyor çünkü ben en geç ne zaman öderim onu merak ediyorum. Bu arada avea.

• TAAHHUT yazıp 5555 e gönderin, sms ile bilgi geliyor ceza ile ilgili.
  • Merhaba hattı kullanali 7 ay oldu geçen ay numarayı değiştirdim 12 ay tahattutum baştan mı oldu yoksa hâlâ 7 aydan devam ediyor muyum ve iptal edersem ne kadar oderim tarifem bol hızlı 3gb

• ×124# den öğrenebilirsiniz benimde 3 taahhüt gözüküyor hepsinin bitiş tarihleri farkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutup ayısı -- 21 Kasım 2016; 13:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.