Şimdi Ara

Avea Sabah 5 Akşam 5 ile artık en fazla 2000 Dakika Konuşulacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paket kapsamındaki indirimli saat aralığı 05:00-17:00 arasıdır.
    Paket kullanım sınırı 2000 dakikadır.2000 dakikanın aşılması durumunda yapılacak şebekeiçi aramalarda, tarifenizin şebekeiçi fiyatlarıyla ücretlendirileceksiniz.
    Paket dahilindeki 2000 dakikanın 3. Şahıslara transferi mümkün değildir.
    Paket kullanım süresi aşıldığı takdirde kalan bedava dakikalar hattınızdan otomatik olarak silinecektir.
    Paket kapsamı dışında yapılan aramalar kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.
    Pakete abone olmak için KAYIT yazarak 5055'e SMS gönderebilir, ya da Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
    Pakete kayıt olduktan sonra 30 gün boyunca paketten yararlanabilirsiniz.
    Her abone 30 gün içerisinde sadece bir konuşma paketinden yararlanabilecektir.
    Pakete abone olmak için bakiyenizde en az 17 TL olması gerekmektedir.
    Paket aboneliğiniz, hattınızda en az 17 TL bakiye bulunduğu takdirde 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir.
    Paketlere kayıt olmak için gönderilen SMS ücretsizdir.
    Paketin yenileme talimatının iptali için IPTAL yazıp 5055'e gönderebilirsiniz.

Ayda sadece 15 TL'ye tüm Avealılarla her gün 05:00 ve 17:00 saatleri arasında 2000 dakika konuşun.

Pakete kayıt olmak için hemen KAYIT yazıp 5055'e gönderin.

Paket aboneliğinizi, Avea İletişim Merkezlerine talebinizi ilettikten sonra, sistem üzerinden size gönderilen SMS'i onaylayarak da yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyeniceli -- 25 Ekim 2010; 13:29:57 >

• Bu paket bana göre avea+sabit hat üzerine olmalıydı.
    2.000 dak. için 15 TL çok. Max. 10 TL olabilirdi.
  • Ikibin dakkayi geçen 3 arkadaşım birde kuzenim var. Arayıp söyleyeyim onlara sınırsız diye kullanıyorlar dikkat etsinler. Daha da kullanmazlar zaten avea kendi kaybeder...
  • kısıtla kısıtla nereye kadar yaaa zaten şebeke içi niye kısıyorsun ki?
  • Nasıl yani ya? Ne zaman açıkladılar bunu? 2 gün önce sabah 5 akşam 5 uygulaması sona erdi ve ay boyunca 2000dk dan çok daha fazla konuştum.İnternet sitesinde sabah 5 akşam 5 uygulamasını göremedim.Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan
    Nasıl yani ya? Ne zaman açıkladılar bunu? 2 gün önce sabah 5 akşam 5 uygulaması sona erdi ve ay boyunca 2000dk dan çok daha fazla konuştum.İnternet sitesinde sabah 5 akşam 5 uygulamasını göremedim.Yardımcı olabilir misiniz?

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/aveaici.shtml?pagemenu=avantajlipaketler.faturasiz.aveaici

• bir de ödülmüşcesine bir mesajla bildiriyorlar.
  • 26 liraya avea 3bin diğer yönlere 657 dk kullanıyor olacağım yakında

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.