Şimdi Ara

Avea Online İşlemler Ücretlimi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avea online a her girişimde "İşlemlerinizi avea online işlem merkezinden yaptığınız için teşekkür ederiz "" die mesaj geliyor
    Avea bu işi sevabına yapmaz gibime geliyor

Nedersiniz..

Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
  • online işlem merkezi ücretsiz ve daha zahmetsiz..
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• online işlemlere bir türlü kayıt olamıyorum acaba neden?

Orijinalden alıntı: johonwayni

peki o mesajin gelmesini kapatma şansimiz var mi ?

yok.
    hattınız üzerinden bilginiz olmadan işlem yapıldığını fark etmenizi sağlıyor.

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

yok.

hem iyi hem de kötü bişeymiş, peki konturlu hat için arama detayı gözüküyor mu acaba?

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

yok.

hem iyi hem de kötü bişeymiş, peki konturlu hat için arama detayı gözüküyor mu acaba?

ben baktım pek çok sefer gözükmüyor
    Karşıyaka'lı...

• güvenlik için mesaj gönderiyo adamlar girildiğini anlayın diye kapatmak istiyosunuz ya avea daha ne yapsın senden habersiz yaa biri girerse şifrenle.
  • ben bu sitede yeniyim hazır online işlemler konusu açılmışken sizlere birşey sormak istiyorum. Aveanın sitesinde MMSlerimize bakabiliyormuyuz? Bakabiliyorsak o nasıl oluyor bilen varsa söylerse çok sevinirim, benim telefonda sorun var çünkü anca internetten bakabilirim MMSlerime. şimdiden herkese teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Simasher

kontörlü hatta arama detayı gözüküyor arkadaşlar bulamamışsınız.
    Yalnız kayıt 6 kontör gibi birşey ayrıca her ay bi o kadar üyelik ücreti ödüyorsunuz istediğiniz gibi detayları görebiliyorsunuz.

faturasız hat detay servisine kayıt 6 kontör, aylık ücret 3 kontördür, yalnız sadece son 2 aylık görüşme detayını alabilirsin, yani mesela bu gün ayın 8 i en fazla 8 aralık 2009 a kadar geri gidebilirsin
  • Konuyu canlandırdım ama bu servis için hala ücret alınıyor mu? Bilgisi olan?
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Konuyu canlandırdım ama bu servis için hala ücret alınıyor mu? Bilgisi olan?

ben çoksık kullanıyorum tamamen ücretsiz...

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Konuyu canlandırdım ama bu servis için hala ücret alınıyor mu? Bilgisi olan?

ben çoksık kullanıyorum tamamen ücretsiz...

Cevap için teşekkürler. Diğer operatörlerde ücretsiz ama avea da durum nedir bilmiyordum.
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• faturasız hat detayları görüntüleme ücretsizdir
    online işlemlere girmekte ücretsizdir
    Mesajıda hattınızla ilgili işlemler bölümünden kapatabiliyorsunuz Güvenlik seçeneklerim altındaydı sanırım
    13 Mayıs 2005
    Tarihinde Katıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.