Şimdi Ara

Avea online işlemler şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *952# ile aldığımız şifre yerine belirli bir şifre oluşturup sürekli onunla giriş yapabiliyor muyuz

teşekkürler

• Evet...
  • nasıl ve nereden yapılıyor yardımcı olur musunuz ?

bir soru daha
    bu detaylı kullanımı görmek için ayda 0,09lira veriyormuşuz

satın al deyince sayfa sayısından bağımsız 0,09tl diyor

atıyorum 10 sayfa gelse 0,90 kuruş mu detaylı fatura ücreti ödeyeceğim

e-fatura kullanıyorum gerçi kağıt değil ama yine de emin olmak lazım
  • Sağ üstte şifre işlemlerinden yapabilirsin...

E-fatura abonesi olduğunuz için servis ücreti indirimli olarak aylık 0,09 TL'dir.

Yani e-fatura abonesiysen ayda sadece 9 kuruş ödeyeceksin...İsterse 100 sayfa olsun...

Ama benim gördüğüm online işlemlerde detaylı fatura talebi veriyorsun ama bir süre sonra iptal oluyor...Ben iki sefer yaptım yine iptal olmuş bugün...
  • teşekkürler şifre işini hallettim
    detaylı fatura da aktif
    ama güncel faturası bilgisi sekmesinden sadece sms olarak geliyor telefona fatura ile

aynısı vodafone'da online görünütülenebiliyordu

hangi saat dakikada ne yapmışsın kaş kb kaç sn kaç para hepsini görebiliyordum
    ona göre sabit ücrete ek gelebilecek tutarı hesaplıyordum

ama bunda yapamayacağım
  • Online işlemlerden fatura detayının ayrıntılı olarak görüntülenmesi bence iyi bir uygulama değil. Eşinizde rahatlıkla girip fatura detayınızı görebilir nasıl kapatabiliriz bu kullanımı
  • ben onun sıkıntısını çok çektim...maalesef kapatmiyorlar...bence kişiye özel olmalı ben illa ayrintini orada gosterecegim mantigini anlamak güç....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kapattım ya 500 ü aradım müşteri temsilcisiyle görüştüm ve tamam halloldu *952# yaptığınızda şifre geliyo ama şifreyi girince online işlemler kapatılmış diye uyarı veriyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.