Şimdi Ara

AVEA OLMAZ OLSUN !!! ŞEBEKE + FAZLA FATURA NE PİSLİK ARARSAN VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan ayından bu yana kahrolası yerin dibine batasıca AVEA'yı kullanıyorum.İtiraf ediyorum hayatta ben daha önce böyle bir pisliğe bulaşmamıştım.
    Bu nasıl bir operatör bu nasıl bir hat anlamıyorum.Allah belalarını veresice bu hırsızlara aylık 50 ile 63 TL arasında bir bedel ödüyorum.Ya kullansam sorun değil ! Yerin dibine batasıcalara kullanmadığım telefon ve internet için 55-60 lira fatura ödüyorum.Hakkım bir değil milyon kez haram zıkkım olsun,burunlarından fitil fitil gelsin,gün yüzü görmesinler,beter olsunlar emek hırsızları !!!!

Avea'yı arıyorum şebeke probleminden dolayı bana diyorki o bölge için çalışma yapacaklar !!!!!!Be utanmazlar be adiler be allahtan korkmaz karaktersizler adam 2010 yılı kasım ayında şebek probleminden bahsetmiş ve siz halaçalışma yapılacak diyorsunuz..

O aldığınız paralar varya haram zıkkım olsun. Boğazınıza dursun,fitil fitil çıksın inşallah sizden

Böyle bir pislik böyle bir karaktersizlik olamaz yaaa

Ya kardeşim Malatyanın merkezinde telefon çekmez mi ya ? Ulan hadi çekmedi burda Bursada da çekmezmi yaaa.
    Terbiyesiz ukalalar pisliksiniz adiler pislikkkk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.