Şimdi Ara

avea nın yasağı kalktı mı?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum yöneticilere. aveanın yasağı kalktımı. nasıl başardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 19 Mayıs 2007; 1:51:28 >

• ben avea ya mail atıp bayağı bi okşadım ondandır
  • @muwluh' PM attım dün gece ama herhangi bir cevap vermedi. Demekki kalktı.

Bu en çok satcell'in işine yarayacak.
  • Olması gereken de buydu zaten.Şu bilgi çağında bunları yasaklamak kadar kötü ve anlamsız bir davranış olamaz.Avea bunu yapmamalıydı.Sadece gözümde değerini yitirdi eminim ki bir çok kişi de benimle aynı görüştetir.
  • öyle benim konuyu kilitleyip gitmesi değil mewluth hocam
    açıklama isterük
  • Şirket adına destek vermek filan yasak ama kullanıcılar görüşlerini yazabilirler her zamanki gibi. Aslında sorun birisinin "Avea Hizmet Merkezi" diye kullanıcı adı alıp bunun altında destek vermesi ve Avea'ya göre yanlış şeyler söylemesi imiş. Bu konuya dikkat edeceğiz bundan sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Şirket adına destek vermek filan yasak ama kullanıcılar görüşlerini yazabilirler her zamanki gibi. Aslında sorun birisinin "Avea Hizmet Merkezi" diye kullanıcı adı alıp bunun altında destek vermesi ve Avea'ya göre yanlış şeyler söylemesi imiş. Bu konuya dikkat edeceğiz bundan sonra.

Anlaşıldı
    o şekilde birkaç kullanıcı var
    vodafone ile ilgili var b,ir kaç tane
    avea ile de var sanırım bir kaç tane

Link teki isimler

edit: link sağa çok gidiyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 19 Mayıs 2007; 14:53:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginç. Yada tepkinin fazla olmasından dolayı böyle bir şey söylemişde olabilirler bence. Avea hizmet merkezi adlı kullanıcı baya uzun süredir formda yoktu.
  • Ben kendi adıma görüş beyan ediyim ben VODAFONE TÜRKİYE ile ilgili herhangi bir müşyeri destğei vermiyorum BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU Bile dğeildir sadece nickim Vodafone TR Harici hiç bir şey yapmıyorum

saygılar
  • kalkması ii olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vodafone TR

Ben kendi adıma görüş beyan ediyim ben VODAFONE TÜRKİYE ile ilgili herhangi bir müşyeri destğei vermiyorum BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU Bile dğeildir sadece nickim Vodafone TR Harici hiç bir şey yapmıyorum

saygılar

Kardeşim madem şirketle ilgin yok ne diye Vodafone TR diye nick alıyorsunuz ki. Başka nick kalmadı mı..

Biri Vodafone TR, diğeri Vodafone turkiye, diğeri Avea İletişim Merkezi gibi nickler alırsa olacağı budur işte. İnsan biraz düşünüce şirketlere de hak vermiyor değil hani..

Ayrıca DH Admin durumundakilerin şirket isimlerini kullanarak nick alınmasını engellemeleri gerekir diye düşünüyorum.

• bende bir anlam verememiştim yasağa.
  • açıklama yapıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.