benim için bu tarifenin en kötü yanı beleş mesajların sadece avea hatlarına karşı olmasıdır.Ya bilmiyorum acaba aveadaki istek ve şikayet bölümüne herkes "ben avea hat alacam mobil öğrenciye geçecem ama beleş mesajlar bütün hatlara karşı olursa"falan dese acaba değiştirirlermi?ben bi mesaj attım internet sayfalarında teşekkür ederiz isteğinizi değerlendireceğiz falan demişiler ama tabiiki umursamazlar.Ama biraz kalabalık olursak hani 10000 kişi falan belki değiştirebilirler(her ne kadar hiç tahmin etmesemde yinede bi umut işte
ARKADAŞLAR BURDA YAZMIŞTIM HERKES Bİ GÖNDERSİN HATTA MOBİL ÖĞRENCİ ALMIYCAKLARDA NE KAYBEDERİZ Kİ MOBİL ÖĞRENCİ ALMIYCAKLARDA HAYIR İŞLEMİŞ OLURLAR
kafanıza göre bi mesaj yazın işte sonra hatta başkalarına da söyleyin yazmalarını belki değiştirirler yukarıdaki avea bağlantısı bende çalışıyo ama eğer çalışmayan varsa avea sitesine girip "bize ulaşın" kısmını tıklayıp şikayetlerini yazabilirler http://forum.donanimhaber.com/m_4683903/tm.htm
bunu konu dışına yazma sebebim kasım sonuna kadar falan belli bi sayıya ulaşmazsa hiç bir işe yaramayacak o yüzden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme