Bugün 30 Ocak, ve biliyosunuz Avea Mobil Öğrenci Ocak ayında yüklediği kadar kontör kazanıyor. Bugün ya da yarın ne kadar kontör yüklerseniz kâr.
BEN YÜKLEDİM BİLE 100 KONTÖR İLK 10 KONTÖRÜ YOLLADILAR!
Valla sağolda, bizim evde çekmiyor bu lanet, o yüzden kullanmıyorum ben artık, zaten bi cazibeside kalmadı.
ben geçen hafta 100 kontör yükledim hani kontör falan gelmedi
ben de yükledim geldi hediye kontr fln ama üçer beşer geldi anlamadım. ama bu başlığı görmem iyi oldu unutmuştum bugün gidip iki tane 250 alsam fena olmaz.
alsan ne olacak..... adamlar 100 yüklemek şartıyla bana 10 dk. 2 kontör diyo....
Bu arada nasıl yani; şimdi ben dün kontör yükledim, Şubat'ta yüklemedim yani, şu anda 10 dk'ı 2 kontör değil mi?
ewet 10 dk 2 kntr
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
ohh mis gibi 25 kontörüm yüklendi
Bu arada nasıl yani; şimdi ben dün kontör yükledim, Şubat'ta yüklemedim yani, şu anda 10 dk'ı 2 kontör değil mi?
30 gun boyunca 10 dk 2kontore konusabilirsin.. Ya ben 31 aralıkta 250 kontor yuklemiştim, o zmn gelen smsler 30ocakta iptal edildi, daha 140tane vardııı ama neyse ocakta 35kontor yolladılar
ya bu kontur yükleme işi neden olmuyor isteğinizi suan da gercekleştiremiyoruz diyor arkadasıma acil kont. lazım... allaaa
cep öğrenci tarifesini eskisi gibi olmasını istiyoruz. Eğer olmayacaksa 1 martta hatlarımızı 1 günlük kapatacağımızı ve maduriyetimiz devam ettiği sürecede kapatma eylemlerimizin devam edeceğini bildiririz.
benim açtığım foruma katılın çoğunluğu orada yakalayalım
Toplu hareket edilse iyi bir protesto yöntemi
benim daha 30 kontörüm geldi ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme