Şimdi Ara

Avea Mobil Öğrenci tarifesiyle Telsim Cep Öğrenci tarifesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
29.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelllikle tarifelerin en altinda bulunan açıklamalari dikkatli okuyun hangisi daha avantajli siz karar verin...

Öncelikle aveanin Mobil Ögrenci tarfiesini bir dikkatlice okuyalim....

Konuşmak bahane, öğrenci olmak şahane!
    Üstelik 3 ay 5 aylık değil, kalıcı tarife!

MobilÖğrenci Paketi'ne abone ol, ayda 100 ve üzerinde kontör yüklediğinde tüm MobilÖğrencileri süper avantajlı bir fiyata, 10 dakikası 2 kontöre ara!

Üstelik yüklediğin kontör kadar mesaj hediye*! Her kontör yüklemenizde hediye mesaj kazanabilirsiniz...

Bu fırsatı sakın kaçırma, hemen en yakın Avea bayisine uğra!

Tüm MobilÖğrencileri
    10 dakikası 2 kontör**

Diğer Avealıları
    2 kontör / dk
    Sabit hatları ve diğer operatörleri
    4 kontör / dk

* 100 ve üzeri kontör yüklemesinde verilen hediye SMS’ler Avea içi kullanımlarda geçerlidir.
    ** 100 ve üzerinde kontör yüklendiğinde geçerli olan fiyattır. Bu koşullar yerine getirilmediğinde uygulanan fiyat dk'sı 1 kontördür.

Avea Mobil Öğrenci tarifesiyle Telsim Cep Öğrenci tarifesi...

MobilÖğrenci Hediye SMS Özellikleri
    Kazanılan hediye SMS'lerin 30 gün içinde kullanılması gerekmektedir. Bu süre sonunda kullanılmayan SMS'ler silinecektir.
    Hediye SMS'lerin dışında gönderilen SMS'lerin fiyatı 1 kontördür (Katma değerli servislerde kullanılan ve uluslararası hatlara gönderilen SMS'ler hariç).
    Hediye SMS'ler katma değerli servislerin kullanımında ve uluslararası hatlara gönderimlerde geçerli değildir.
    Hediye SMS'ler ile başka bir promosyondan hediye kazanılmaz.
    Bu kampanya başka bir SMS kampanyası ile birleştirilemez.

Başvuru
    Yeni kayıtlarda, bir defaya mahsus 50 kontörlük bir kayıt ücreti alınacaktır. 50 kontörlük kayıt ücreti yapılan ilk yüklemeden düşülür.
    Mevcut abonelerimiz ise kimlik belgelerini Avea bayilerine getirerek ya da fotokopilerini MobilÖğrenci Paket tarifesine geçmek istediklerini belirten bir dilekçe ile birlikte Avea Müşteri Hizmetleri 0212 478 68 78'e fakslayarak tarife değişikliği yaptırabilirler.
    Diğer bir tarifeden bu tarifeye geçiyorsanız, geçiş ücreti faturalı hatlar için 17,25 YTL, faturasız hatlar için 150 kontördür. Faturalı hattan faturasız hatta geçiyorsanız, ilk yüklemeden 50 kontör düşülecektir. Söz konusu 50 kontörün düşüş tarihindeki bedeli, 17,25 YTL tutarındaki geçiş ücretinden indirilecek ve kalan bakiye tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Faturasız hat sahibiyseniz, tarife değişikliği müşteri hizmetleri aracılığı ile yapıldığında 150 kontör abonenin ücretli kontörlerinden düşülecek, bayi aracılığı ile yapıldığında 17,25 YTL bayiye ödenecektir.

Bu tarifeye kayıt ve tarifeden yararlanma süresi açıktır; ancak Avea tarifenin fiyatlarında gerektiği zaman değişiklik yapma, tarifeyi kapatma ve kapanma söz konusu olduğunda tarifede bulunan abonelerini başka bir Avea tarifesine geçirme hakkını saklı tutar.

Bilgi için 444 1 500 veya cep telefonunuzdan 500'ü tuşlayarak Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Şimdi de Telsim Cep Öğrenci...

CEPÖĞRENCİ KAMPANYASINDA YENİLİKLER

CepÖğrenci tarifesindeki aboneler ;
    Tüm Telsim numaralarını dakikası 2 kontöre arayabilecekler.

Diğer operatörleri ve sabit telefonları dakikası 6 kontöre arayabilecekler.

Ayda ücretsiz SMS hakkını doldurduktan sonra tüm SMS'lerini adedi 1 kontöre gönderebilecekler.

Ayda bir, bir defada en az 100 kontör yüklediklerinde, seçtikleri 10 adet Telsim veya MyCep numarası ile 5 dk.sı 1 kontöre (*), yüklemediklerinde ise 1 dk.sı 2 kontöre görüşebilecekler
    .

CepÖğrenci tarifesindeki aboneler, tanımlanan 10 adet Telsim faturalı veya kontörlü hat numarası ile 500 dakikadan sonra indirimli görüşmeler şebeke içi tarifeden (dakikası 2 kontör) ücretlendirilecektir.
    Ve işte en büyük yenilik:
    Bir defada en az 250 kontör yükleme yapan tüm CepÖğrenci aboneleri, her yüklemeleri için 250 SMS hediye kazanacaklardır.

Bu "çok özel ve avantajlı" tarifeden öğrenciler ile iletişim ihtiyacı olan kişilerde yararlanabilir

CepÖğrenci'nin Sağlayacağı Diğer Avantajlar:
    - Her ay bir defada en az 100 kontör yüklendiğinde, ayda bir defaya mahsusu 100 SMS kazanma imkanı
    - Aşağıda belirtilen CepInfo servislerinden, CepÖğrenci'ye üyelik tarihinden itibaren ilk 6 ay boyunca ücretsiz yararlanma imkanı;
    Sözlük
    Flaş Haber
    Günlük Fal
    Döviz Bilgileri
    Cepİnfo'ya nasıl üye olunabileceğini öğrenmek için tıklayınız.
    - CepÖğrenci aboneleri yukarıda belirtilen avantajların dışında, 7038'i ücretsiz arayarak ya da Telsim Müşteri Hizmetleri aracılığıyla kontör transferi de yapabileceklerdir.

Esaslar
    - CepÖğrenci abonelerinin Telsim CepShop'lara, Telsim Hizmet Merkezleri'ne veya Telsim Müşteri Hizmetleri'ne başvurarak CepÖğrenci tarife paketine geçiş yapmaları ve indirimli konuşacakları 10 adet Telsim/MyCep numaralarını belirtmeleri gerekmektedir. CepÖğrenci aboneleri indirimli konuşacakları numaraları 7048 IVR servisini 71sn.'de 1 kontörden arayarak da tanımlayabilir ve değiştirebilirler.
    - Seçilen 10 numaradan herhangi biri en az 60 gün sonra değiştirilebilecektir. - Kazanılan hediye SMS'lerin 30 gün içinde kullanılması gerekmektedir. Bu süre sonunda kullanılmayan SMS'ler silinecektir.
    - Hediye SMS'ler Telsim, MyCep ve StarCep abonelerine gönderilerek kullanılabilecektir.
    - Hediye SMS'ler sadece (özel/tüzel) kişilere gönderilecek SMS'ler için kullanılabilecek, servis numaralarına gönderilecek SMS'ler için hediye SMS kullanılamayacaktır.
    - 100 veya 250 SMS hediye kazanıldığında abonelere otomatik olarak bilgi SMS'i gönderilmektedir.
    - 100 SMS hediyesi ayda bir defa kazanılabilecektir. Ancak 250 SMS hediyesi için kazanma sınırı olmayacaktır - Sözlük hariç yukarıda belirtilen tüm servisler, servislere abonelik yaptırdıktan sonra CepÖğrenci abonelerinin telefonlarına kısa mesaj olarak hergün ücretsiz gelecektir.
    - Aboneler, CepÖğrenci Sözlük SMS Servisi'nden 7038 numarasından faydalanacaklardır.
    - CepÖğrenci aboneleri, 6 aylık ücretsiz kullanım süresi sona erdiğinde bilgi servislerinin kullanımına devam etmek istemedikleri taktirde, 7070'i arayarak iptal edebileceklerdir. Eğer servislerin kullanımına devam etmek isterlerse her servis için o dönemin tarifesi ile ücretlendirileceklerdir.
    - CepÖğrenci aboneleri sadece kendi aralarında kontör transferi yapabilirler. Kontör transferi yapabilmek için abonelerin kontör hesaplarında en az 40 kontörleri olmak zorundadır.
    - Bir defada en az 20 kontör transfer edilebilir.
    - CepÖğrenci aboneleri bir gün çerisinde en fazla 100 kontör, bir takvim ayı içerisinde ise en fazla 1000 kontör transfer edebilirler.
    - Diğer CepÖğrenci abonesinden transfer olarak alınan kontörler;
    * Aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez.
    *-Hediye Kontör ve SMS gibi kontör promosyonlarından yararlanılmasını sağlamaz.
    *-İndirimli görüşme şartını sağlamaz.
    - Promosyonel olarak kazanılan kontörler ile transfer edilen kontörler, hediye SMS veya indirimli görüşme şartını yerine getirmeyecektir.
    - CepÖğrenci'den mevcut ve yeni bireysel MyCep aboneleri yararlanabilirler.
    - Yeni abone olacakların 100 ya da 20 kontörlük MyCep başlangıç paketi satın alması yeterli olacaktır.
    - CepÖğrenci aboneleri CepFerans özelliği kullanamamaktadırlar
    - Başvuru sonrasında CepÖğrenci'ye tanımı yapılan aboneler, CepÖğrenci'nin sağladığı avantajlardan yararlanmaya başlayabilirler.
    - Söz konusu 500 dakika indirimli süreden kullanılmayan süre bir sonraki periyod zamanına devretmeyecek ve silinecektir.
    - CepÖğrenci aboneleri 7048 sesli yanıt servisinden ilgili menüyü tuşlayarak veya SURE yazıp 7514’e kısa mesaj göndererek kalan süre ve tarih bilgilerini öğrenebileceklerdir. (7048 sesli yanıt servisi ücretlendirmesi 71 saniyede 1 kontördür. 7514 kısa mesaj servisine gönderilen her kısa mesaj, abonelik paketinin SMS tarifesinden 1 SMS bedeli ile ücretlendirilmekte olup, varsa hediye SMS hakkından da kullanabilmektedir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Fatal61 -- 10 Kasım 2006; 23:24:25 >

• evet avea daha avantajlı..

yanlız operatörler alanında 1numara olacaksanız kapsama alanı geliştirilmesi gerekir..diger şebeklerin baz istasyonlarından kullanamıyormusunuz(sanırım romaing anlaşmasıydı)..reklamda her tarafta çeker deniyor..istanbulun göbeginde bile çekmedigi oluyor çekse bile aramayıp menüye düşürdügü oluyor..

bu yüzden t.cell pahalı olmasına ragmen hala 1numara..hat kullananların çogunda birde tcell hattı oluyor..millet ya t.cell-avea ya telsim-t.cell kullanıyor..adamlar para fazla alıyorlar ama ulaştırmayı da biliyorlar..
  • Güzel bir tarife olduğu herkes tarafından biliniyor zaten. Ama bu tarifeye daha çok abone alımı için müşteri hizmetlerinin ve sesli yanıt sisteminin devreye sokulması gerekiyor. Avea bayiine git, kimlik fotokopisi ver, şu kadar kontör kessinler vs. bunlar daha baştan insanı soğutuyor. Bu konuda radikal bir atılım yapılırsa müşteri sayısının oldukça artacağı kanısındayım. Herkese saygılar.
  • bir de aveanın full çektiği yerde sorunsuz konuşulabilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Güzel bir tarife olduğu herkes tarafından biliniyor zaten. Ama bu tarifeye daha çok abone alımı için müşteri hizmetlerinin ve sesli yanıt sisteminin devreye sokulması gerekiyor. Avea bayiine git, kimlik fotokopisi ver, şu kadar kontör kessinler vs. bunlar daha baştan insanı soğutuyor. Bu konuda radikal bir atılım yapılırsa müşteri sayısının oldukça artacağı kanısındayım. Herkese saygılar.

Avea Mobil ögrenci paket tarifesinden yararlanmak için hattiniza en az 160 knt yukleyip muşteri hizmetlerini aradiktan sonra mobil ögrenci paketine geçmek istediginizi belirtirseniz eger. 150 konör kesim karşılıgında zaten otomatik olarak mobil ögrenci paket tarifesine geçmiş oluyorsun avea bayyine gidip kimlik fotokopisi çektirmene gerek yok.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Fatal61 -- 10 Kasım 2006; 20:56:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

evet avea daha avantajlı..

yanlız operatörler alanında 1numara olacaksanız kapsama alanı geliştirilmesi gerekir..diger şebeklerin baz istasyonlarından kullanamıyormusunuz(sanırım romaing anlaşmasıydı)..reklamda her tarafta çeker deniyor..istanbulun göbeginde bile çekmedigi oluyor çekse bile aramayıp menüye düşürdügü oluyor..

bu yüzden t.cell pahalı olmasına ragmen hala 1numara..hat kullananların çogunda birde tcell hattı oluyor..millet ya t.cell-avea ya telsim-t.cell kullanıyor..adamlar para fazla alıyorlar ama ulaştırmayı da biliyorlar..

Kapsama alani geliştirilmesi hala devam etmektedir aveanin ilk piyasaya çıktıgı zamanki haliyle şu andaki kapsama arasindaki fark zaten göz önunde yapilan reklamlarda da turkiyenin en icra köşelerine de ulaşilmaya çalışılıyor. Turkcell ve aveayi karşilaştirmak için biraz daha zaman geçmesi gerekir alt yapi çalışmalari hala aveada devam etmektedir. Turkcell çok daha önce kurulmuş olmasinin avantaji ve GSM 900 yani ses kalitesinin duşuk oldugu bir sistem kullandigindan daha avantajli . Şöyle özetliyeyim. Turkcell GSM 900 altyapisi kullandıgından ses kalitesi düşük ama vericileri 50 km de bir dikmesi yeterli oluyor. Buna karşılık olarak GSM 1800 bantdan yayin yapan yani CD kalitesinde ses sunan aveanin 30 km de bir direk dikmesi gerekiyor burada vermiş oldugum Km tahmini birşey fakat durumu göz önunde bulundurmak açısından söyluyorum ve bir verici dikmenin maliyeti binlerce € turkcell daha az direk ile kullanicilara servis saglarken avea bunun yapilabilmesi için 2 kati fazla direk dikmek zorunda buda zamanla olacak bişey kısa bir süre sonra şebekede bir sorun kalmayacagina inaniyorum.

/>

• Ben hattı yeni aldım ve daha hiç kontor yuklemedim. simdi ben ogrenci tarifesinde diilmiyim?

ayrıca ilk kontor yuklemem de belli bi miktar kontor dusulecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeLiKS

Ben hattı yeni aldım ve daha hiç kontor yuklemedim. simdi ben ogrenci tarifesinde diilmiyim?

ayrıca ilk kontor yuklemem de belli bi miktar kontor dusulecek mi?

Yeni almiş oldugunuz avea kontorlu hattinizda mobil ögrenci tarifesini seçmiş iseniz hattiniza yaptiginiz ilk yuklemede bir kereye mahsus 50 knt duşulecektir. Bunun yanında eger 250 knt yuklerseniz 300 knt hediye kazanacaksiniz. Bu aya özel bir kampanya var yeni alinana avea kontorlu hatlarda yapmiş olduklari ilk 2 yulemede 250 kontör yuklerlerse 300 knt hediye kazaniyorsunuz. Almiş oldugunuz hatta ilk yuklemeyi yapmamişsaniz mobil ögrenci tarifesinden göruşemezsiniz ama sizi arayan ögrenciler 10 d si 2 kontore arar siz yukleme yapmadan ararsaniz 1 dk si 2 knt e ararsiniz. Eger içindeki kontoru harcamadan kontor yuklerseniz içindeki kontor de tarifeye dahil edilir ve onu da 10 dk si 2 kontore kullanabilirsiniz...

/>

• Şu anda telsimdeki 500 dk kisitlamasi sonucunda hattini avea mobil ögrenci tarifesine geçiren çok kişi olmakta sonuçta daha avantajli bir tarife oldugu gayet açık ortada seçim sizlere kalmiş.
  • Avea nın Forumumuzda acıklama yapması guzel bi olay olmus bence gercek iletişim bu

ps:reklam gbi oldu walla
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Teyid ettirdim müşteri hizmetlerinden. Bu sayede bunu bilmeyen birçok kişi de faydalanacak. Ayrıca Avea müşteri hizmetleri kesinlikle kendini aşmış. Hızlı bağlantı ve kibarlık da üst seviyede. Böyle devam ederse 1 numara olmaları kaçınılmaz gibi görünüyor. Herkese saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Güzel bir tarife olduğu herkes tarafından biliniyor zaten. Ama bu tarifeye daha çok abone alımı için müşteri hizmetlerinin ve sesli yanıt sisteminin devreye sokulması gerekiyor. Avea bayiine git, kimlik fotokopisi ver, şu kadar kontör kessinler vs. bunlar daha baştan insanı soğutuyor. Bu konuda radikal bir atılım yapılırsa müşteri sayısının oldukça artacağı kanısındayım. Herkese saygılar.

Avea Mobil ögrenci paket tarifesinden yararlanmak için hattiniza en az 160 knt yukleyip muşteri hizmetlerini aradiktan sonra mobil ögrenci paketine geçmek istediginizi belirtirseniz eger. 150 konör kesim karşılıgında zaten otomatik olarak mobil ögrenci paket tarifesine geçmiş oluyorsun avea bayyine gidip kimlik fotokopisi çektirmene gerek yok.

/>

• Valla ben Avea dan memnundum ancak İstanbıladki evime geldim bende sorun yok ama kız arkadaş bursada..60 dk sine rahat 25 kontör gidiyor kesilmeden dolayı..

O yüzden Telsim yetiyor şu an ..

Mail atıyoruz kontörlerin telefisini istiyoruz ama adamların taktığı yok
  • ben 7 yıldır telsimdeyim ve gayet memnunum. bu bölgede telsimde bir sorun yok ama aveada konuşmada sorun var. anlayacağınız her şey bölgesel
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih4444

ben 7 yıldır telsimdeyim ve gayet memnunum. bu bölgede telsimde bir sorun yok ama aveada konuşmada sorun var. anlayacağınız her şey bölgesel
  • Avea kullanıyorum Telsim'e göre avantajlı
  • şu telsim 500 Dakka sınırı getirmeseydi çok iyi olacaktı ama artık çok kötü oldu.

ayda 8 buçuk saat neye yeter. Günde en az yarım saat konuşuyorsan eğer...!!!

bari 500 dakka bitince 5 dakikası 2 kontör yapsaydı!!! sadece dakikası hemen 2 kontör gitmeye başlıyor. .

Valla bu vodafone hiç iyi gelmedi.
  • telsim cepöğrenci tarifesi artık hiç avantajlı değil 500 dk dk 2 kontör,AVEA MOBİL ÖĞRENCİ TARİFESİ KADAR HİÇBİR OPERATÖR DE BU TARİFE İLE KIYASLAMA YAPILACAK TARİFE VE AVANTAJ YOK.AVEA ŞİMDİ GERÇEKTEN ÇOK ÇOK AVANTAJLI,FİYATLAR TARİFELER HERŞEY ORTADA AVEA SÜPERSİN
  • Avea Mobil öğrencideyim.Çok memnunum.İnşallah 2007'de bu tarifeyi kaldırmazlar yada kısıtlama koymazlar.
  • ben cep ailedeyim ama aveaya geçicez galba yıl basından sonra memlundum ya mesaj bedavaydı telsimde 100 sms bana 1 günde yetez sonra 1 ay beklicemmi kontür yüklemek için bedava sms gelmesi için
  • Aveanın bana göre yaramaz yanları: Arayanların size ulaşabilme ihtimali %50, aynı şekilde sizin bi yeri arayıp ulaşabilme şansınızda o kadar. Daha kuvvetli çekim alanı olmalı. Sms ler diğer operatörlere 2 kontor. MMS ler 6 kontor. 10 dakikanın 2 kontor olması kötü, zaten 11. dakikata bağlantı kesiliyor ve siz 10 dakikayı 4 kontore konuşmuş oluyorsunuz.
    AVEA'nın İyi yanları: Tek iyi tarafı, GPRS kulanabiliyor olmam. Bunun dışında hiç bir numara yok.

Telsimin yaramaz yanları: GPRS yok, 500 dk sınırı var.

Telsimin iyi yanları: Her yerde rahatça çekiyor, değil 5, isterseniz 500 dakikada kesilmeden görüşme yapabiliyorum, MMS ler 4 kontor, birine sadece alo diyceksem 1 kontorum düşüyor, aveadaki gibi 2 değil.

Bu tabloya göre Telsim kullanmak bana göre daha avantajlı, öylede yapıyorum zaten...

Peki ne olsa AVEA kullanırdım: Beni arayanlar bana ulaşabilse, bende onlara... 11 dakika sonra bağlantıyı kasten kesip, 10 dakkalık görüşmeyi 4 kontore giydirmeseler, şebeke dışına gönderdiğim sms ler 1 kontor olsa... Düşünürdüm kullanmayı... Ama şimdilik yedekte duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.