Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 tl lik bir uygulama alsak 20 tl indirim yapar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 20.00 da oluyormu yoksa 19.99 mu sınır
  • Oyun içi alımlarda geçerli değil anladığım kadarıyla yetersiz bakiye uyarısı verdi çünkü... :(
  • Ödeme yöntemi ekle diyince direk Avea mobil ödeme çıktı karşıma. Direk google play fatura için bilgi istedi(aktifleştirmek için sms atmadım, belki de baştan beri aktifti). Henüz alışveriş yapmadım, birden fazla uygulama satın alabiliyorsak ona göre yaparım artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ödeme yöntemi ekle deyince sadece kredi kartı çıkıyor ama?
  • Ücretsiz olup olmadığını ödeme ekranında nasıl anlayacağız? Faturaya kol gibi eklemesinler bakiyeyi?

• Hat faturali olunca riske girmek istemiyorum, hazır kart (kontorlu) olsaydi kesin denerdim ama supriz faturayla karsilasmak istemem...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShankaFB kullanıcısına yanıt
    Oyun almak isterseniz de yetersiz bakiye uyarısı geliyor. Faturalı hat kullananlar uzak dursun bence.

Düzeltme: Anladığım kadarıyla bakiyeniz olacak ki ürünü satın alabilesiniz. Direkt ücretsiz bir satın alma söz konusu değil şu anda. Ürünü satın aldıktan sonra iade yapılıyor. Faturalı hat kullananlar daha avantajlı gibi bu durumda. Faturasız hat kullananların bakiyesinde para olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 12 Eylül 2015; 15:19:06 >
  •  Avea mobil google store 20TL

• faydalı uygulama tavsiyesi olan?

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    hattım faturalı ve üstte ekran alıntısı attım
  • Sonuç olarak bakiye olması gerekiyor ki ürün satın alınabilsin. Ürün alındıktan sonra da iade oluyor. Direkt ücretsiz bir satın alım yok anladığım kadarıyla.
  • Ürünü aldıktan sonra iade geliyor ama. Bunu belirtmemişler ki kampanya koşullarında. Para yoksa yetersiz bakiye diyor. Ücretsiz bir satın alım yok yani.
  • bakiyesi olup oyun içi alım yapabilen biri alıntılarsa sevinirim durduk yere lira atıp telsiz vergisi vermeyelim
  • 26 tl alsaö iade eder mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Oyun almak isterseniz de yetersiz bakiye uyarısı geliyor. Faturalı hat kullananlar uzak dursun bence.

Düzeltme: Anladığım kadarıyla bakiyeniz olacak ki ürünü satın alabilesiniz. Direkt ücretsiz bir satın alma söz konusu değil şu anda. Ürünü satın aldıktan sonra iade yapılıyor. Faturalı hat kullananlar daha avantajlı gibi bu durumda. Faturasız hat kullananların bakiyesinde para olması gerekiyor.

her türlü tl yüklememizi istiyor yani
  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaşım 30 liralık aldı. 20 lira düşüp 10 lira şeklinde olmadı. Direk 30 lira aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torice -- 12 Eylül 2015; 15:40:18 >
  • ShankaFB kullanıcısına yanıt
    @Zvezda'nın iletisinden benim anladığım o. Diğer türlü hattınızda para yoksa yetersiz bakiye uyarısı çıkıyor. Kampanya koşullarını olabildiğince açık yazsalar böyle sıkıntı olmayacak aslında. Kampanyayı deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 12 Eylül 2015; 15:51:38 >
  • Bi yamuk olmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: torice

Benim bir arkadaşım 30 liralık aldı. 20 lira düşüp 10 lira şeklinde olmadı. Direk 30 lira aldı.

en fazla 20 tl lik kullanmanız gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.