Şimdi Ara

AVEA MI TURKCELL Mİ İNTERNET İÇİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şaka mı bu nette tabiki turkcell 3g de vodafone belki öndedir ama turkcellinde aşa kalır yanı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

şaka mı bu nette tabiki turkcell 3g de vodafone belki öndedir ama turkcellinde aşa kalır yanı yoktur

Kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim, istisnaları vardır belki ama Türkiye'nin birçok yerinde hem Avea hem de Turkcell netni kullanmış biri olarak yazıyorum, Avea internet konusunda gayet başarılı. 3G çeken yerlerde Turkcell'e göre gayet hızlı. Avea'nın 2G'si=Turkcell'in 3G'si diyebilirim.
    Bu nedenle ben hattımı Turkcell'den Avea'ya taşıdım, gayet memnunum, size de tavsiye ederim. Mobil internet kullanıcıları özellikle Avea altyapısını kullananan PTTCell'e geçebilirler.
  • turkcell
  • turkcell
  • Turkcell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğun yere göre araştır
    benim bulunduğum bölgede avea altyapısı yetersiz kalmaya başlamıştı 2gb sınırsız int vardı ama neye yarar ayda 200 mb bile zor kullanır hale gelmiştim
  • Turkcell tabiki. 2G ile 3G'nin hızlarını bir tutan arkadaşa da selam olsun. Avea'nın 2G'si 20 mbit hızlara denk geliyorsa Avea hızlıdır derim. Turkcell'de 10 mbit'in altına hiç inmedim neredeyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakerim1976 S kullanıcısına yanıt
    benim yanlış yönlendirdiğim yok bende kullandım Aveanın 2G = Turkcell 3G ne demek ya ? Avea tamam iyi olabilirde kesinlikle turkcell kadar değil
    Avea gibi de fahiş fatura çıkaran ilgi alakasız mh yoktur ben memnun kalmadım aveadan vodafona taşıdım ki vodafonun sistemleride acayip sorunlu konuşurken seste kesiklikler şarj yeme sorunu gibi sorunları var ki kaldı ki turkcell diğerlerinden pahalı ama en azından hakediyor. vodafon ve aveanında artık fiyat bakımından turkcellden aşağı kalır yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

ARALARINDA 3 TL FARK VAR AMA SİZCE HANGİSİ

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SinirsizIternetPaketi

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/faturalihat/SINIRSIZ-1GB.aspx

Ben turkcell kullanıcısı olarak turkcell derim Ben de kullanıyorum kesintisiz ve hızlı tabiki tercih senin

• tabi ki de turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Turkcell tabiki. 2G ile 3G'nin hızlarını bir tutan arkadaşa da selam olsun. Avea'nın 2G'si 20 mbit hızlara denk geliyorsa Avea hızlıdır derim. Turkcell'de 10 mbit'in altına hiç inmedim neredeyse.

Aleykümselam, sen Turkcell'den memnunsun anlaşılan. Ben de Turkcell'den Avea'ya geçen biri olarak diyorum ki iyi ki Avea'ya geçmişim. Turkcell hem acayip pahalı hem de yavaş. Ben yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum. Takdir bu yorumları okuyanlarındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Turkcell tabiki. 2G ile 3G'nin hızlarını bir tutan arkadaşa da selam olsun. Avea'nın 2G'si 20 mbit hızlara denk geliyorsa Avea hızlıdır derim. Turkcell'de 10 mbit'in altına hiç inmedim neredeyse.

Aleykümselam, sen Turkcell'den memnunsun anlaşılan. Ben de Turkcell'den Avea'ya geçen biri olarak diyorum ki iyi ki Avea'ya geçmişim. Turkcell hem acayip pahalı hem de yavaş. Ben yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum. Takdir bu yorumları okuyanlarındır.

Memnun olmak ayrı şeydir buna kimse karışamaz zaten. Ama 2G ve 3G teknik olarak bir tutulamaz. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. En yoğun yerde bile 3G hızı 2G hızından fazladır. 2G yani EDGE hızı 384 kbps'tir. 3G kapsaması olan yerde en kötü ihtimalle 1 mbit hız alınabilir. Bu hızın altına iniyorsa sinyal yok denecek kadar kötü demektir.

• Turkcell

• eğer düzgün çekiyorsa avea yoksa turkcell
  • bence bulunduğun bölgeye göre değişir internet hızları...sen en iyisi yaşadığın yerde turkcell ve avea hattı olanlara danışarak ver kararını..
  • Ankara da avea bir cok yerde edge cekiyor kesinlikle ankaradaysan turkcell derim Bence

• Turkcelli bilmiyorum ama kıyaslamanın galibi asla Avea olamaz. Her yerde çekmediği gibi bazen 3G nin ful çektiği yerde bile kaplumbağa hızı ile bağlandığı oluyor.
  • fakirler doluşmuş galiba Turkcell'in 3G'si Avea'nın 2G'sine eşit ne demek kendinizi avutun anca 35 Mbps yakın hız alıyorum kırsal bölgede Turkcell ile Avea çekmiyor bile
  • yerim köyde bizim mahallede türkcel ve vodafone nin 3g li baz istasyonu var ..
    tt mobil veya aveanın ise hiç baz istasyonu bile yok ,,,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.