Şimdi Ara

AVEA MESAJLAR GİTMİYORRRRRRRR :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AVEA allah belanı versin dünden beri mesajlar gitmiyor böyle rezillik olmaz ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

AVEA allah belanı versin dünden beri mesajlar gitmiyor böyle rezillik olmaz ya.

burda yardım edecek bu konuda kişi yok aveamerkezi ara yada mail at ilgilensinler durumunla
  • Gitmez gitmez gitmez..pek bişey bekleme aksam saatlerinde avea'dan,gündüz sorun yok ama..
  • 500 ü de arayamıyorum lanet olsun ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

500 ü de arayamıyorum lanet olsun ya

evet şebeke problemleri yaşanmakta ve aramalar kapanıyor daha başlamadan çoğu zaman..
  • anlaşılan avea iyice çökmüş 10 milyon abonesi oldu şebeke çöktü
    bir de numara taşınılabilirliğinde en çok avea abone kazanacak diyordu
    bu altyapıyla mı
  • Milli takımımızı tebrik edeyorum, aveadan da rahat rahat mesaj atarak da herkesle kutluyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

Milli takımımızı tebrik edeyorum, aveadan da rahat rahat mesaj atarak da herkesle kutluyorum...

arkadaşım aveayı savunuyorsun tamam senin bölgende bi sorun olmayabilir ama biz problem yaşamasak buralara yazıp belirtmezdik değil mi ? müşteri hizmetlerini aradım altyapı geliştirme bilmem ne dediler.. yeni yeni anca düzeliyor sorunlar burada..
  • yarı final sayesinde problem çıkmadı 1 kereye mahsus millet rahat haberleşsin diye..bu akşam kotaya devam dima avea
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

yarı final sayesinde problem çıkmadı 1 kereye mahsus millet rahat haberleşsin diye..bu akşam kotaya devam dima avea

bi hafta once 5000 sms yükledim kursağımda kaldı.. 50-60 mesaj gitti anca
  • aynen bendede 100 gitmiş 1.5 haftada
  • turkıyede turkcell baska hat tanımam mesaj gondermede sorunsuz ve en onemlısı full cekım gucu turkıyenın tek GSM fırması TURKCELL
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevrans

turkıyede turkcell baska hat tanımam mesaj gondermede sorunsuz ve en onemlısı full cekım gucu turkıyenın tek GSM fırması TURKCELL

Keske avea 5000 sms gibi bi kampanyası olsa..
  • zaten gitmiyor avealının mesajı 5000 adet olsa herhalde 50 adetini zor kullanırsın bu şebekeyl
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

zaten gitmiyor avealının mesajı 5000 adet olsa herhalde 50 adetini zor kullanırsın bu şebekeyl

Bu ara yok öyle bir sorun düzeldi.Rahatlıkla kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.