AVEA allah belanı versin dünden beri mesajlar gitmiyor böyle rezillik olmaz ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
AVEA allah belanı versin dünden beri mesajlar gitmiyor böyle rezillik olmaz ya.
burda yardım edecek bu konuda kişi yok aveamerkezi ara yada mail at ilgilensinler durumunla
Gitmez gitmez gitmez..pek bişey bekleme aksam saatlerinde avea'dan,gündüz sorun yok ama..
500 ü de arayamıyorum lanet olsun ya
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
500 ü de arayamıyorum lanet olsun ya
evet şebeke problemleri yaşanmakta ve aramalar kapanıyor daha başlamadan çoğu zaman..
anlaşılan avea iyice çökmüş 10 milyon abonesi oldu şebeke çöktü bir de numara taşınılabilirliğinde en çok avea abone kazanacak diyordu bu altyapıyla mı
Milli takımımızı tebrik edeyorum, aveadan da rahat rahat mesaj atarak da herkesle kutluyorum...
Milli takımımızı tebrik edeyorum, aveadan da rahat rahat mesaj atarak da herkesle kutluyorum...
arkadaşım aveayı savunuyorsun tamam senin bölgende bi sorun olmayabilir ama biz problem yaşamasak buralara yazıp belirtmezdik değil mi ? müşteri hizmetlerini aradım altyapı geliştirme bilmem ne dediler.. yeni yeni anca düzeliyor sorunlar burada..
yarı final sayesinde problem çıkmadı 1 kereye mahsus millet rahat haberleşsin diye..bu akşam kotaya devam dima avea
quote:
Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
yarı final sayesinde problem çıkmadı 1 kereye mahsus millet rahat haberleşsin diye..bu akşam kotaya devam dima avea
bi hafta once 5000 sms yükledim kursağımda kaldı.. 50-60 mesaj gitti anca
aynen bendede 100 gitmiş 1.5 haftada
turkıyede turkcell baska hat tanımam mesaj gondermede sorunsuz ve en onemlısı full cekım gucu turkıyenın tek GSM fırması TURKCELL
quote:
Orjinalden alıntı: nevrans
turkıyede turkcell baska hat tanımam mesaj gondermede sorunsuz ve en onemlısı full cekım gucu turkıyenın tek GSM fırması TURKCELL
Keske avea 5000 sms gibi bi kampanyası olsa..
zaten gitmiyor avealının mesajı 5000 adet olsa herhalde 50 adetini zor kullanırsın bu şebekeyl
quote:
Orjinalden alıntı: sevimlican
zaten gitmiyor avealının mesajı 5000 adet olsa herhalde 50 adetini zor kullanırsın bu şebekeyl
Bu ara yok öyle bir sorun düzeldi.Rahatlıkla kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme