Şimdi Ara

Avea Kurumsal Hatta Geçiş Yapmak İstiyorum? (13 Adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 13 adet şirket hattımız var turkcelle kayıtlı. Ben aveaya taşımak istiyorum bunları, herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım sizce, dağlık alanlarda kullanılıyor genelde

hatların yarısı. Avea kurumsal bölge müd. geldi bugün dediki Türk Telekom aveayı satın aldı. ( TT'nin %49 hissesi devletin bu hissesine entegre edildi yani avea resmen

devletin dedi ). Bende kararsızım ve turkcell milleti kazıklamaktan başka birşeye yaramıyor zaten... Ben kararsız kaldım şebeke problemleri devam ediyormu hala? Bana

demesine göre avea TT altyapısını kullanıp birleşip devlete geçtiği için artık 3-4 aydır şebeke problemleri yaşamamaktadır her yerde dedi. Ayrıca çekmediği biryer varsa

belirtin genel müdürlüğe iletelim anteni milim oynatmaları yeterli dedi.

Sizce ne yapayım arkadaşlar ?

• Ben Avea yı tavsiye etmem.

dağlık alanlarda kullanılıyor genelde işiniz gereği kullanıyorsunuz madem hiç tavsiyem olmaz.

avea nın hala şebeke problemi var bu dağlık alanı geçelim de şehrin ortasında şebeke problemi olan bir operatör dağlık,kırsal alanlarda nasıl çeksin.

Bu aralarda Vodafone şebeke Konusunda iyi bir yol kat etti.

Tavsiyem Vodafone kullanmanız ben çok memnunum hatta şebeke problemi yok.

Not: avea zaten Türk Telekom un belli hissesi zaten.

Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xR4d -- 19 Ocak 2010; 21:52:52 >

• bizim şirket 1.5 senedir avea tümiş+ofis tarifesini kullanıyor bazı hatlar ise işiniz rahat tarifesinde çok hesaplı bir tarife şimdiye kadar şebeke konusunda hiç bir sorun yaşamadık ama biz istanbuldayız senin için bir yorum yapamam..turkcellin iş tarifelerinden kaçan kaçana durduğunuz hergün size zarar yazar başka da bir işe yaramaz..bir an önce gidin de nereye giderseniz gidin
  • işte bakalım bizde çözüm arıyoruz hangisine geçelim diye, dağlık alanda avea çekiyor vodafone çekmiyormuş işin aksi tarafı
  • ben yıllardır avea kullanıcısıyım..büyük şehirler dışında kapsama yaşadığı doğrudur ve özellikle bina içlerinde zayıf kalıyor ama açık havada avea fena değil diye düşünüyorum..yaz tatillerinde kırsala çıktığımda aveanın bulunduğum yerde baz istasyonu olmasa da uzaklardan çektiğini çekebildiğini gözlemledim. avea nın değişik bir tarafı daha var telefon tek çizgi çekse veya sadece ekranda AVEA yazısı olsa bile konuşturabiliyor. bence siz avea yı bir deneyin ve daha sonrada aldığınız performansıda bizlerler paylaşın. ayrıca yeni baz istasyonlarıda geliyor avea dan bulunduğum bölgede oldu son bikaç ay içinde
  • Hocam yorumları boşverin, bu tarz şeyler biraz da kişiseldir. Bursa'daki ailemin bulunduğu evde sadece Avea çekiyordu, Turkcell 2010'da yeni bazı güçlendirdi çekmeye başladı. İzmir'de kiraladığım evleri hattımın çektiği yerlere göre seçiyordum. Çok nadir her operatörde olduğu gibi sorunlar oluyor. Ki hepsinde var. Turkcell'in çekmediği Avea'nın çektiği, sadece Vodafone'un çektiği yerlerde var. Hiç belli olmuyor.

En iyisi deneyip size uygun mu değil mi görmek. Zaten tarifeler düşük fiyatlı, numaralar değişmiyor. Değişime açık olun ve deneyin. Beğenmezseniz 4-5 gün sonra diğer operatörde alırsınız soluğunuzu.

Ben 2004 yılından bu yana tüm hatları sürekli test ediyorum. 2007 dönemlerine kadar Avea'dan çok sıkıntı çektim ama öğrenci olduğum için aşırı konuşmaya ihtiyaç duymuyordum. Şimdi bir çok konuda aktif olarak görev yapıyorum ve sürekli telefonla işim var. Hiç sıkıntı çekmiyorum Avea'da ve ciddi anlamda fiyatlandırma benim için ön plana çıkıyor. Cebinizi düşünmelisiniz, Avea olmassa Vodafone deneyin; kesinlikle fanatiklik yapmıyorum.

Satıştaki bazı arkadaşlar ziyaretlerinde feci sallıyor bu da gerçek. Dürüst insan bulmak zor açıkçası. Turkcell'ci çekim gücü diye sallar, Avea'nın kozu en yerli operatör olmaktır, Vodafone dünya lideri cart curt ayaklarına yatar. Bir dönem sadece en Türk Avea olduğu için nice hatlar sattım. Her müşteriye göre değişkendir bu durum satışta. Anteni milim oynatmak felan hikayedir ancak Avea Kurumsal hatların bireysellerden farklı yapıları vardır. Tıpkı Spor Kulüplerinin hatları gibi, baz üzerinde öncelik ve kısıtsızlık vs. gibi. Bu yönden Kurumsal Hatları içiniz rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz.

İlaveten, sürekli olarak Eskişehir-Bursa-Ankara-İstanbul-İzmir arasında seyahat ediyorum. Bursa-İnegöl yolunda mezitlerde eskiden telefon çekmezdi, Turkcell bile giderdi. Avea artık full çekiyor çok şaşırdım geçen haftaki seyahatimde. Bu tarz konularda sürekli iyileştirme yapılıyor. Ayrıca Avea'nın yine bazı yönlerden artıları mevcut; evet gsm 1800 frekansından kaynaklı tek diş çekme durumunda dahil sizin iletişimini sürdürür. Bir çok yeraltı testi dahi yaptım kişisel çapta, içim çok rahat. Elbette ki bazı bölgelerde planlamadan kaynaklı olarak az çeker, sorunludur ancak genel anlamda pek sorun yaşamazsınız diye düşünmekteyim.

Hatta ki bir sorun olursa, tarifelerle ilgili bilgi almak isterseniz, sizi ziyarete gelen kişiye ısınamadıysanız bir pm atın, size iyi açıklayabilecek bir arkadaş yönlendirmeye çalışayım. Veya sorularınıza yardımcı olayım.

Saygılar.

(uh uzun zamandır bu kadar yazmamıştım forumda:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Carizma500

Arkadaşlar 13 adet şirket hattımız var turkcelle kayıtlı. Ben aveaya taşımak istiyorum bunları, herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım sizce, dağlık alanlarda kullanılıyor genelde

hatların yarısı. Avea kurumsal bölge müd. geldi bugün dediki Türk Telekom aveayı satın aldı. ( TT'nin %49 hissesi devletin bu hissesine entegre edildi yani avea resmen

devletin dedi ). Bende kararsızım ve turkcell milleti kazıklamaktan başka birşeye yaramıyor zaten... Ben kararsız kaldım şebeke problemleri devam ediyormu hala? Bana

demesine göre avea TT altyapısını kullanıp birleşip devlete geçtiği için artık 3-4 aydır şebeke problemleri yaşamamaktadır her yerde dedi. Ayrıca çekmediği biryer varsa

belirtin genel müdürlüğe iletelim anteni milim oynatmaları yeterli dedi.

Sizce ne yapayım arkadaşlar ?

13 hatta ne kadar fatura ödüyorsunuz aylık ortalama?
    Bu hatların kaç tanesi dış aramalara açık, kaçı kapalı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun şimdiden diyim başka diyecek bişeyim yok. deneyip görün.

ilk defa bi konuda avea nın bu kadar övüldüğünü görmek şaşırttı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: xR4d
    Hayırlı olsun şimdiden diyim başka diyecek bişeyim yok. deneyip görün.

ilk defa bi konuda avea nın bu kadar övüldüğünü görmek şaşırttı beni

Evet bu kadar övülmedi diyebilirsin

ama gereksiz o kadar sallanıyorki Aveaya..

Üniversite döneminde verdiği hizmetle bilirim aveayı. Gayet iyi çekiyordu Kütahyada. Bir çok noktada Vodafonedan çok çok öndeydi.

Şimdi Kartalcell adıyla kullanıyorum, çekmesinde tek bir sorun yok..

Sadece Aveanın bence ses sistemlerinde sorun var, avea kimle görüşşem görültüden konuşulmuyor dışarda ise adam. Çevredeki tüm sesi veriyor.

• arkadaşlar şu anda avea krumsal müş. temsilcileri yanımda, gerekli görüşmeler sağlandıktan sonra bilgilendirme yapacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carizma500

arkadaşlar şu anda avea krumsal müş. temsilcileri yanımda, gerekli görüşmeler sağlandıktan sonra bilgilendirme yapacagım.

vodafone'a geç. sınırsız konuş :)
  • Avea'nın müşteri hizmetlerine bayılıyorum. Süper cevaplar veriyorlar. Kamucell ekstra tarifesinde 29 liranın ne kadar süre olacağını fiyatta kısa bir süre sonra artırma yapılıp yapılmayacağı gibi sorular sordum. Gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum. Takdir sizin.

------------------
    Değerli Müşterimiz,

Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri büyük önem taşımaktadır.

Avea, çok cazip kampanyaları ile belirli dönemlerde tüketicilerin karşısına çıkmaktadır. Abonelerimizden gelen önerilerle geliştirilen yeni kampanyalarımız resmi Internet adresimiz olanwww.avea.com.tr'de de duyurulacaktır.
    Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'ü, sabit hatlardan ise 444 1 500'ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri'mize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla;
    AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Müşteri Hizmetleri

• Dün akşam Kartalcell Müşteri Hizmetlerine mail attım..

SAbah 9,30 da aradılar anında..

İnanılmaz ilgili davrandılar..

Vay be dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Dün akşam Kartalcell Müşteri Hizmetlerine mail attım..

Vay be dedim..

Sen Zaten İnanılmazsın Ne gerek var KartalCell e
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Dün akşam Kartalcell Müşteri Hizmetlerine mail attım..

Vay be dedim..

toplamda kaç müşterileri var ki :)
    ilgilensinler tabi.. altyapı avea olabilir, hizmet kalitesi kartalcell olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Avea'nın müşteri hizmetlerine bayılıyorum. Süper cevaplar veriyorlar. Kamucell ekstra tarifesinde 29 liranın ne kadar süre olacağını fiyatta kısa bir süre sonra artırma yapılıp yapılmayacağı gibi sorular sordum. Gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum. Takdir sizin.

------------------
    Değerli Müşterimiz,

Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri büyük önem taşımaktadır.

Avea, çok cazip kampanyaları ile belirli dönemlerde tüketicilerin karşısına çıkmaktadır. Abonelerimizden gelen önerilerle geliştirilen yeni kampanyalarımız resmi Internet adresimiz olanwww.avea.com.tr'de de duyurulacaktır.
    Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'ü, sabit hatlardan ise 444 1 500'ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri'mize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla;
    AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Müşteri Hizmetleri

politikacılar gibi laf kalabalığı yapmışlar
    net bilgi yok..

• arkadaşlar ben AVEA KURUMSAL da çalışıyorum..
    öncelikle yazılan yanlış bilgileri bi düzeltelim..!
    bi arkadaşımız türktelekom'un avea'yı satın aldığından bahsetti,ki bu%100 doğrudur,şu an avea tamamen türktelekom'a ait..
    avea hatların çekmediğini söyleyen arkadaşlarımız içinde çok güzel bi cevabım var:D
    artık baz istasyonları kurulamadığından dolayı avea'nın belli bölgelerde çekmeme problemi olduğu doğruydu ancak,bu olay haziran başında tamamen giderilmiş olacaktır.. zira tüm operatörler artık aynı baz istasyonlarını kullanacaktır.. hepimiz biliyoruz ki genelde en geniş çekim alanına sahip olan firma turkcell'Dir :D ancak bahsettiğim gibi haziran itibariyle turkcell'in çektiği her bölgede avea da çekecektir..
    ilerleyen günlerde medya da bu konuyla ilgili çok daha geniş bilgilere ulaşabilirsiniz..
    ayrıca avea kurumsal hat almak isteyen ve konuyu açan arkadaşım eğer hala edinmediyse,kendisine yardımcı olmam için benimle iletişime geçebilir..
    zira 16 adet tarifemiz bulunmaktadır.ki ne fiyat ne de verilen hizmet açısından rakibimiz yoktur:D
    bu da böyle biline:D

• quote:

Orijinalden alıntı: aj-maniac

arkadaşlar ben AVEA KURUMSAL da çalışıyorum..
    öncelikle yazılan yanlış bilgileri bi düzeltelim..!
    bi arkadaşımız türktelekom'un avea'yı satın aldığından bahsetti,ki bu%100 doğrudur,şu an avea tamamen türktelekom'a ait..
    avea hatların çekmediğini söyleyen arkadaşlarımız içinde çok güzel bi cevabım var:D
    artık baz istasyonları kurulamadığından dolayı avea'nın belli bölgelerde çekmeme problemi olduğu doğruydu ancak,bu olay haziran başında tamamen giderilmiş olacaktır.. zira tüm operatörler artık aynı baz istasyonlarını kullanacaktır.. hepimiz biliyoruz ki genelde en geniş çekim alanına sahip olan firma turkcell'Dir :D ancak bahsettiğim gibi haziran itibariyle turkcell'in çektiği her bölgede avea da çekecektir..
    ilerleyen günlerde medya da bu konuyla ilgili çok daha geniş bilgilere ulaşabilirsiniz..
    ayrıca avea kurumsal hat almak isteyen ve konuyu açan arkadaşım eğer hala edinmediyse,kendisine yardımcı olmam için benimle iletişime geçebilir..
    zira 16 adet tarifemiz bulunmaktadır.ki ne fiyat ne de verilen hizmet açısından rakibimiz yoktur:D
    bu da böyle biline:D

üzerinden 3 ay geçmiş arkadaşım iyi misin sen? tarihleri görmedin mi?

Ayrıca sen avea çalışanı isen yazık o avea ya

Türk Telekom'un Avea'daki hisse oranı %81,37'dir. Avea'nın geri kalan %18,63 hissesi İş Bankası'na aittir.

Güncelleme: 14.04.2010

http://www.avea.com.tr/tr/sta/hakkinda/hakkinda/aveahakkinda.shtml?pagemenu=hakkinda.hakkinda

TTnet, Argela, Innova, Sebit, Sobee ve AssisTT şirketlerinin % 99,9'una sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye'deki üç GSM operatöründen biri olan Avea'nın hisselerinin %81'ine de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk'taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom'un hisselerinin % 55'i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30'u Türkiye Hazine Müsteşarlığı'na aittir. Geriye kalan % 15'lik hissesi de halka arz edilmiştir.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/hakkinda/hakkinda/tttim.shtml?pagemenu=hakkinda.ttim

ayrıca öyle 2 günde haydi baz istasyonları birleşsin diye anlaşma falan da olmaz, bunun söylentisi bile 1 yıl öncesinden başladı, iyi vodafone turkcell milyon dolarlarharcasın avea da kullansın valla iyiymiş ben de operatör kurayım ozaman 0999 diye nasıl olsa türkiye çapında istasyonum olacak 3g full 2g full oh

• valla hala geçiş yapmadım beklemedeyim çünkü 3G kullanıyorum ve burda bir tek turkcell hizmet veriyor ilerleyenzamanlarda ne olur bilmem ama vodafone number one derim her zaman.
  • 95 tl sabit ücret.

vodafone+sabit hat sınırsız
    turkcell+avea+ yurtdışı 2000 dk
    her yöne 1000 sms

80 tl sabit ücret

yurtiçi her yöne 5000 dk

:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.