Şimdi Ara

avea kurumsal bayi bulmak ne zormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aveanın şu yeni nesil tarifesi cazip geldi operatörü degiştireyim dedim kurumsal hattım var şirketimin hattı üsküdarda bir bayiye gitti bura olmaz kozyatagındaki kurumsal bayiye git dedi netten oranın adresini bulup ertesi gün oraya gittim adresde öyle bir bayi yok. neyse bir kaç gün sonra rastgele başka bir bayiye girdim orasıda maltepedeki kurumsal bayiye git dedi. üsküdar ve ataşehir ilçesinde kurumsal hattı taşıyacak bir tane bayisi yok. bu nasıl anlamadım . bende vazgeçtim turkcell devam biraz kazık ama bunada şükür)

• aslında bu işlemleri tüm avea bayileri yapıyor ama kurumsal ile ilgili ya bilgileri yok yada uğraşmak istemiyorlar.
  • Vodafone da ayni..

Bayi bayi dolasiosun iyi niyetli shop bulmak icin..

sikayet edilince yapiyorlar..

acikcasi sirket hattin varsa en az 20 hattin olacak ve ayagina cagiracaksin surekli..

yoksa kullanilacak bisey degil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Vodafone da ayni..

Bayi bayi dolasiosun iyi niyetli shop bulmak icin..

sikayet edilince yapiyorlar..

acikcasi sirket hattin varsa en az 20 hattin olacak ve ayagina cagiracaksin surekli..

yoksa kullanilacak bisey degil..

yil olmus 2015, avea kurumsal bayi iletisim detaylarini musteri temsilcileri bile bilmiyor. Web sitesindeki firmalar guncel degil. Bir ikisinin guc bela telefonlarini buldum, telefonlar ya acilmiyor yada avea ile anlasmalarinin bittigini belirtiyorlar!

Iletisim sektorunde faaliyet gosteren bir firma icin ilginc bir durum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 31 Temmuz 2015; 15:13:53 >
  • Saçmalık yaa Kütahya'da ikamet ediyorum. Avea kurumsal "KartalCell" liyim
    2 yıldır kullanıyorum. Ama taahüdüm doldu. Ne hikmetse bir tülü Avea kurumsl yetkili veya müşteri hizmetlerine irtibata geçemiyorum.
    444 1 550 aradım ulaşamadım 444 1 500 ü aradım ulaşamadım.
    İnternetten mail attım anlattım derdimi. Gelen mail de 500 ü aramamı yazmışlar orayı aradım onlarda 444 1 500 aramamı söylüyor.
    Yıl 2015 olmuş arkadaşın dediği gibi. Birde iletişim firması ama ne hikmetse bir türlü ULAŞILMIYOR.
    YETKİLİ AVEA CILAR DUYUN SESİMİZİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopyaci

Saçmalık yaa Kütahya'da ikamet ediyorum. Avea kurumsal "KartalCell" liyim
    2 yıldır kullanıyorum. Ama taahüdüm doldu. Ne hikmetse bir tülü Avea kurumsl yetkili veya müşteri hizmetlerine irtibata geçemiyorum.
    444 1 550 aradım ulaşamadım 444 1 500 ü aradım ulaşamadım.
    İnternetten mail attım anlattım derdimi. Gelen mail de 500 ü aramamı yazmışlar orayı aradım onlarda 444 1 500 aramamı söylüyor.
    Yıl 2015 olmuş arkadaşın dediği gibi. Birde iletişim firması ama ne hikmetse bir türlü ULAŞILMIYOR.
    YETKİLİ AVEA CILAR DUYUN SESİMİZİ.

sikayetvar.com a yaz yarın onlar arar seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.