benim dişçide arıyordu yahu bilen eden varsa söylesin, az biraz indirim koparırım
ben tanıdık manıdık zar zor getirttim, olay şu sağlayıcı olan mobiletel, açıkhesap çalışmıyor ve yeni bir kampanya var bayilerde 4s e para yatırıp kontratlı vermeyi istemiyor bu kadar basit olmamasının sebebi yoksa sağlayıcıda var, 4s 64gb aldım tanıdığım bayi bana bu kıyağı yaptığı için ama!
deejaycluber öncelikle güle güle kullanın hayırlı olsun. Yani tanıdık vasıtasıyla getirtme imkanımız var diyosunuz. Peki cihaz ne kadar sürede elinize ulaştı?
arkadaşım önce cihazın parasını verebilecek güvendiği bir bayi buldu sonrada bayi benim adıma satın aldı, gittim bende onlardan aldım, bu süreç 2 gün sürdü. arkadaşı bulmadan önce 2 aydır bekliyordum
Bende tamamen şansa aldım.Yoksa hiç bir bayide yok.Gelcek deyip oyalıyorlar..Avea Dağıtım merkezine gittim rastgele..Ordan bir bayan yardım etti sağolsun..Yoksa sittin sene alamazdım.Bayiler artık dalga geçer gibi gelmeye bilir diyorlar..:) Dedim 2. sıradayım hiç mi gelmedi? 1 tane geldi birine verdik başka gelmedi! dedi! Kuyruklu yalan Resmen dalga geçtiler..Bunlar beş para etmez hem avea hemde bayileri...
bu spot ne oluyor arkadaşlar iphone'da da mı spot var?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme