90 GÜNÜ dolmuş avea hattına yeğeni kontör yüklemeye çalıştı kontör yüklemek istediğinde kontör yüklenemiyor avea merkezi 500 arayarak müşteri temsilcisiyle görüşün diyordu ben aradım kontör kart seri numarasını sordu çıkan bayan daha sonra şuan yanımda yok dedim kapattım daha sonra seri numarasını öğrenip tekrar aradım çıkan kişi seri numarası sormadan direk kontrol etti en son mart ayında kontör yüklemişiniz falan işte kontör kartı ile kontör yükleyemezsiniz sadece avea abone merkezlerinde kontör yükleyebileceğimi söyledi yeğenimin bulunduğu yerde avea abone merkezi olmadığını söyledim ve en yakın şehirdeki yerin adresini söyledi bnde tamam saoln dedim bu nasıl saçmalık dedim kapadım telefonu aklıma kendi hattımdan 50 kontör yollamak geldi ama gelen cvpda numara kontör paylaş servisinden yararlanamıyor diye msj geldi (normalde yollanabiliryordu deil mi?) daha sonra aklıma bim geldi ve pos cihazından yükletmesini söyledim ve yükletmiş ve hat aktif duruma gelmiş daha sonra kontör kartından tekrar yüklemeyi denedik konferan yaparak ve yine aynı sonuçla karşılaştık hattınıza kontör yüklenemiyor daha sonra tekrar avea merkezi aradım (3. kez) ve sorunu sadece seri numarasını istedi ve düzeltti yani avea merkezde ki her çalışan farklı bilgi veriyor seri numarasından düzelecek sorunu uğraştıra uğraştıra çözdürttüler
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
hepsi1lesme nickli bir arkadaş var forumda (hepsi küçük harf) o siz misiniz?
Neden soruyorum? Şoktayım o yüzden. Avea gibi mükemmel bir şebeke ile nasıl sorun yaşadınız, sorununuzu burada belirttiniz hayretler içerisindeyim.
Not: Aktif süresi dolmuş hatlara kontör transferi yapılamıyor.
isim değişikliği yapmış galiba.
aslını söylemek gerekirse ben de farkettim ve hatret ettim. ama o vakit daha foruma üye olamamıştım. o yüzden cevap yazmamıştım.
bu birleşme o birleşme olamaz.
ya da başına saksı düşmüş bunun
quote:
hepsi1lesme nickli bir arkadaş var forumda (hepsi küçük harf) o siz misiniz?
Neden soruyorum? Şoktayım o yüzden. Avea gibi mükemmel bir şebeke ile nasıl sorun yaşadınız, sorununuzu burada belirttiniz hayretler içerisindeyim.
Not: Aktif süresi dolmuş hatlara kontör transferi yapılamıyor.
hepsi1lesme ben açtım ama daha sonra vazgeçtim hepsi1lesme16 olan kullanıcı adımın deiştirme olanağım olduğunu öğrendim ve hepsi1lesme16 kullanıcı adım HePsİ1LeŞmE deiştrildi şuan bu kullanıcı adını kullanmaktayım
sorun benim kullandığım hattan olmadı kuzenime verdiğim hatta oldu avea bence mükemmeliği yakalayamaz nereden çıktı mükemmel 1 şebeke nerede avea nerede mükemmellik bu arada sorun şebeke kaynaklı deilgi temsilcilerin yanlış bilgi ve bilgi verme yetersizliğinden kaynaklanmakta
aktif süresi dolduğu için yollayamadım teşekkürler
quote:
Bugün gördüm, 1 yada 2 mesajı olan bir hesap. Sadece bir başlığa "aynen" yazmış. Fake hesap almak yasak ondan uyarayım dedim.
evt bendim o foruma giriş yapamıyordum o yüzden denemek için öyle cvp yazdım küçük ve büyük harflere duyarlılık yok sandım yanılmışım daha sonra HePsİ1LeŞmE büyük ve küçük harf yazmıştım o aklıma geldi ve şuan foruma HePsİ1LeŞmE kullanıcı adım oldu
quote:
Her yerde avea'nın ne kadar güzel bir şebeke olduğundan, müşteri temsilcileri ile ne kadar iyi anlaştığınızdan, sorunlarınızı konuşarak nasıl güzel güzel çözdüğünüzden bahsettiğiniz için şaşırdım. Açıkcası böyle bir konu beklemezdim sizden, neyse iyi günler.
ben heryerde övmedim sadece kişilerin şunları şunları yaparak sorunlarını çözeceklerinden bahsettim ve temsilcilerinde herzamn farklı bilgiye sahip olduklarını söyledim karşındaki kişiyle durumu doğru düzgün anlatırsan anlaşırsın tabi sonuçta sorunu çözdük uğraşarak ama çözüldü sorun
quote:
Demek ki ne kadar düzgün konuşursanız konuşun karşıdaki anlamayınca uğraşarak çözüme ulaşılıyormuş, güzide operatörümüz avea'da.
aynen karşındaki kişinin yani temsilcinin bilgili olması lazım