Bildirim
Avea Jet Modem Ve Normal Hat
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mumkun, istediginiz gibi kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler peki kullanırken hattımı klon gibi bir yöntemle aynı anda telefonumda aramalar için kullanma şansım oluyormu biraz fazla şey istiyorum ama -
eger siparis ettiginiz modem huawei ise telefon uzerinden degil (cunku simkart modemde takılı olacak) de pc uzerinden mobile partner programıyla cevaplayabilirsiniz cagrıları.
zte mf 627 model ttnet/avea jet modem huwei değil mobile partner kullanmanın yolu yokmu veya alternatif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackanizma -- 30 Temmuz 2012; 15:14:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hackanizma
zte mf 627 model ttnet/avea jet modem huwei değil mobile partner kullanmanın yolu yokmu veya alternatif
o markayla mobile partner programini kullanamazsiniz maalesef.
alternatif seçeneğimiz yokmu boyzof bu arada çok sağol ilgilendiğin için -
valla ben bu kadar biliyorum. Aslinda her sey yazilimda bitiyo. Zte marka modemler icin benzer bi yazilim var mi bilmiyorum.
bende avea modem almayı düşünüyorum bende de aynı paket var (500 dk sınırsız internet vs.) ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayarak kullanıyorum. bunu modemle yaparsam daha hızlı olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: karaelf7
bende avea modem almayı düşünüyorum bende de aynı paket var (500 dk sınırsız internet vs.) ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayarak kullanıyorum. bunu modemle yaparsam daha hızlı olur mu?
bölgede 3 g varsa hzlı olur tabi telefonunuz isinir sürekli bağlantıda
gerçi telefonunuz 3gli ve hızı 6 -7 y mbps yi destekliyorsa 7.2mbps lik modemde hız farkı olmaz
sadece telefonun ısınır okdar kullanırken :) -
normal kullanım ıcın ıdeal ama onlın eoyunlarda acayıp lagg oluyor..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- paketmatik aylık 30 gb iptal
- benim numaramdan mesaj atılmış
- türk telekom 4.5 g açma
- türk telekom online işlemlere neden giremiyorum
- türk telekom emniyet tarifeleri
- 5g türkiye
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- türk telekom superbox
- internet çekmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X