Şimdi Ara

Avea Jet Modem Ve Normal Hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea ve TTnet sim kartlarını çalıştıran 3g modem sipariş ettim bu gün bu modemde 2000sms 500dk sınırsız internet olan normal avea hattımı takıp kullanmayı düşünüyorum böyle bişi mümkün mü ?

• mumkun, istediginiz gibi kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler peki kullanırken hattımı klon gibi bir yöntemle aynı anda telefonumda aramalar için kullanma şansım oluyormu biraz fazla şey istiyorum ama
  • eger siparis ettiginiz modem huawei ise telefon uzerinden degil (cunku simkart modemde takılı olacak) de pc uzerinden mobile partner programıyla cevaplayabilirsiniz cagrıları.

• zte mf 627 model ttnet/avea jet modem huwei değil mobile partner kullanmanın yolu yokmu veya alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackanizma -- 30 Temmuz 2012; 15:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackanizma

zte mf 627 model ttnet/avea jet modem huwei değil mobile partner kullanmanın yolu yokmu veya alternatif

o markayla mobile partner programini kullanamazsiniz maalesef.

• alternatif seçeneğimiz yokmu boyzof bu arada çok sağol ilgilendiğin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone hat devir ile ilgili
    geçen yıl açıldı
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben bu kadar biliyorum. Aslinda her sey yazilimda bitiyo. Zte marka modemler icin benzer bi yazilim var mi bilmiyorum.

• bende avea modem almayı düşünüyorum bende de aynı paket var (500 dk sınırsız internet vs.) ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayarak kullanıyorum. bunu modemle yaparsam daha hızlı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelf7

bende avea modem almayı düşünüyorum bende de aynı paket var (500 dk sınırsız internet vs.) ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayarak kullanıyorum. bunu modemle yaparsam daha hızlı olur mu?

bölgede 3 g varsa hzlı olur tabi telefonunuz isinir sürekli bağlantıda

gerçi telefonunuz 3gli ve hızı 6 -7 y mbps yi destekliyorsa 7.2mbps lik modemde hız farkı olmaz

sadece telefonun ısınır okdar kullanırken :)
  • normal kullanım ıcın ıdeal ama onlın eoyunlarda acayıp lagg oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.