Şimdi Ara

Avea jet modem sim kilit açtırma-ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 kasımda Avea'yı arayıp Jet Modem sim kilidi açılması için talepte bulundum bugün9'u
    az önce ardım Avea'yı sim kilit daha elimize gelmedi yurt dışından gelmesini bekliyoruz dediler.

Daha önce sim kilit açtıran varsa kaç günde geldiğini söyleyebilecek var mıdır?

Edit: 25 kasımda Avea'dan aradılar ve jetin şifresini açacak gerekli kodu verdiler.Vodafone hattımı modeme taktım benden kod istedi gerekli kodu girdim ve şifre açılmış oldu bir daha şifre istemedi

Bulunduğum yerde Turkcell VINN cihazı ile Vodafone hattını taktım internete neredeyse hiç bağlanamadı.Vodafone çok kötü çekiyordu orada
    İphone ile Vodafone yine doğru düzgün bağlayamadı bilgisayarı. Avea Jet modeme Vodafone hattımı taktığımda gayet rahat internete girdiğini gördüm.
    yani elinizdeki cihaz ile kullandığınız hattın tam uyumu biraz da şansa bağlı arkadaşlar
    Elimde 2 tane modem var avea jet ve turkcell vınn
    istediğim gibi hat değiştiriyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 3 Ocak 2011; 21:40:22 >

• valla ben 2-3 ay önce çagrı merkezıne 1 dakikada açtırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
    valla ben 2-3 ay önce çagrı merkezıne 1 dakikada açtırdım.

İlk aradığımda adam simnklidi bulamadı blackbrrry cihazı falan mı dedi yok dedim.bayrama kadar sim kilidim acilsa iyi olacak. ;(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

valla ben 2-3 ay önce çagrı merkezıne 1 dakikada açtırdım.

Sim lock şifresini nereye yazıyorsunuz ?
  • Avea cuma gunü aradi 20 gün sonra sim kilidi acacak sifreyi verdi. Mesela Turkcell sim kartı avea modeme takım. Avea programi kurulu olmasinlazim pc de. Program şifre isteyince sifreyi girin artık sim kilit yok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Avea cuma gunü aradi 20 gün sonra sim kilidi acacak sifreyi verdi. Mesela Turkcell sim kartı avea modeme takım. Avea programi kurulu olmasinlazim pc de. Program şifre isteyince sifreyi girin artık sim kilit yok oluyor

DARISI AVEA'DAN SİM KİLİT ŞİFRESİ BEKLEYENLERİN BAŞINA..
    Bende dahilim buna. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 28 Kasım 2010; 20:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

Avea cuma gunü aradi 20 gün sonra sim kilidi acacak sifreyi verdi. Mesela Turkcell sim kartı avea modeme takım. Avea programi kurulu olmasinlazim pc de. Program şifre isteyince sifreyi girin artık sim kilit yok oluyor

DARISI AVEA'DAN SİM KİLİT ŞİFRESİ BEKLEYENLERİN BAŞINA..
    Bende dahilim buna. :(

Bico kardeş 20 gün bekledim dayanamadım gittigidiyordan sim kilitsiz VINN aldım 55 tlye vınn geldiği gün şifre geldi ben ne yapayım :)
    Elimde VINN duruyor belki satarım bir de şu var VINN'da Turkcell kartımı takıyorum giriyorum iyi güzel
    sonra vodafone kartımı takıyorum bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Belki xp yüklü olduğu için böyle olabilir fazla araştırmadım

Avea jette ne takarsan tak bilgisayarı yeniden başlatmana gerke yok direk ayar yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler.
  • ben kendi kodumu ebay'dan aldım. avea jet'te turkcell kullanıyorum sorunsuz.
  • nasil ebaydan aldin yani ücretmi ödedin bide sim kilit için :(

ben bu gün aradım avea yı sim kilit açılsın die ve bu sayfayı okuyuncada bir süre beklemeyi göze aldim şifre gelsinde bekleriz artık inşallah 4-5 günde gelir şans bakalım bana kaç gün sonra söylicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transformation -- 6 Ocak 2011; 23:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

nasil ebaydan aldin yani ücretmi ödedin bide sim kilit için :(

ben bu gün aradım avea yı sim kilit açılsın die ve bu sayfayı okuyuncada bir süre beklemeyi göze aldim şifre gelsinde bekleriz artık inşallah 4-5 günde gelir şans bakalım bana kaç gün sonra söylicekler

ben aradım sözlemenin bittigi tarihte vericeğiz diyorlar.27kasımda bitiyor sözleşmem.27 kasımda aradıgımda 20 gün bekletirlerse iyi bi hatim indirmek şart olur avea'a.
  • şifre bekleyenler kafilesine ben de katıldım gazamız mübarek olsun :D :D
  • Niye şifre bekleyip duruyorunuz anlayamadım.Huawei (jet) modemler için nette birsürü unlock sitesi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.