Şimdi Ara

avea jet modem 4gb kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu avea jet modem 4 gb araştırdım ama pek bişe anlamadım açıkçası

bu şimdi normal bizim evde kullandığımız kotalı ttnet gibi mi? kopmalar filan oluyor mu yada ne bilim indirmede sorun yaşanıyor mu? hızı nasıldır?

4gb 29 tl diolar iyi bi fiyat hani ttnetin fiyatıyla aynı sonuçta..ama kullanımı nasıldır bilmiyorum..eğer gerçekten memnun olan arkadaşlar varsa almayı düşünüyorum çünkü ttnet gerçekten bıktırdı..

yanında bi de wifi ve antivirüs programıda veriyorlarmış..

• bulunduğun bölgede telefonundan operatör arattır 3G AVEA olarak çıkıyorsa ve 3G şebekesinin bulunduğu alanda kullanacaksanız iyi, ancak edge üzerinden bağlantı sağlayacaksanız hiç ama hiç tavsiye etmem. kopma sorunu yok. Bir de film, müzik ..vs yekunlu download işlemi yapmayı düşünüyorsanız yine tavsiye etmem internette sörf+20-25MB geçmeyecek veri indirirseniz iyidir. Genel olarak ttnet in 29TL İNTERNET+20TL TEL (SORMA VER PARASI )=49TL vermekten iyidir. sırf ttnet in telefon parasına gıcık olduğum için avea jet aldım.
  • kota upload ve download miktarının toplamı olmalı. bende tt net e kızdığımdan jet aldım. tırstığımdan pek video fln izlemiyorum. ama genel olarak internette iyidir. bizim evde cepten 3g yazısını görüpte almaya karar vermiştim.geçen bişeyler indirirken 175le indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

bulunduğun bölgede telefonundan operatör arattır 3G AVEA olarak çıkıyorsa ve 3G şebekesinin bulunduğu alanda kullanacaksanız iyi, ancak edge üzerinden bağlantı sağlayacaksanız hiç ama hiç tavsiye etmem. kopma sorunu yok. Bir de film, müzik ..vs yekunlu download işlemi yapmayı düşünüyorsanız yine tavsiye etmem internette sörf+20-25MB geçmeyecek veri indirirseniz iyidir. Genel olarak ttnet in 29TL İNTERNET+20TL TEL (SORMA VER PARASI )=49TL vermekten iyidir. sırf ttnet in telefon parasına gıcık olduğum için avea jet aldım.

cok saol arkadasım yardımcı olmuşsun ama ben nasıl aratcam operatöru onu bıle bılmıyorum edge filan onların ne demek oldugunu bılmıyorum kı ben..zaten ev telefonunu hic kullanmıyoruz birazda onunda payı var bu jet modemi düşünmemde..

sanırım ttnet e mahkum olduk yine

quote:

Orijinalden alıntı: maksimus07

kota upload ve download miktarının toplamı olmalı. bende tt net e kızdığımdan jet aldım. tırstığımdan pek video fln izlemiyorum. ama genel olarak internette iyidir. bizim evde cepten 3g yazısını görüpte almaya karar vermiştim.geçen bişeyler indirirken 175le indirdim.

evet kota upload ve download miktarının toplamı.. bu cepten 3g yazısını nasıl göruosunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 27 Ekim 2010; 21:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

bulunduğun bölgede telefonundan operatör arattır 3G AVEA olarak çıkıyorsa ve 3G şebekesinin bulunduğu alanda kullanacaksanız iyi, ancak edge üzerinden bağlantı sağlayacaksanız hiç ama hiç tavsiye etmem. kopma sorunu yok. Bir de film, müzik ..vs yekunlu download işlemi yapmayı düşünüyorsanız yine tavsiye etmem internette sörf+20-25MB geçmeyecek veri indirirseniz iyidir. Genel olarak ttnet in 29TL İNTERNET+20TL TEL (SORMA VER PARASI )=49TL vermekten iyidir. sırf ttnet in telefon parasına gıcık olduğum için avea jet aldım.

cok saol arkadasım yardımcı olmuşsun ama ben nasıl aratcam operatöru onu bıle bılmıyorum edge filan onların ne demek oldugunu bılmıyorum kı ben..zaten ev telefonunu hic kullanmıyoruz birazda onunda payı var bu jet modemi düşünmemde..

sanırım ttnet e mahkum olduk yine

quote:

Orijinalden alıntı: maksimus07

kota upload ve download miktarının toplamı olmalı. bende tt net e kızdığımdan jet aldım. tırstığımdan pek video fln izlemiyorum. ama genel olarak internette iyidir. bizim evde cepten 3g yazısını görüpte almaya karar vermiştim.geçen bişeyler indirirken 175le indirdim.

evet kota upload ve download miktarının toplamı.. bu cepten 3g yazısını nasıl göruosunuz?

İzmir merkezdeyim hatta karşıyakda daha indirme yaparken 20 yi geçemedim acaba benmi bu aleti yanlış kullanıyorum yardımcı olucak arkadaş varmı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.