Şimdi Ara

Avea Jet mf190 Modem Win8'de Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 gün önce avea jet aldım zte mf190 modem ile birlikte fakat win8de çalışmıyor. İlk yüklediğimde çalışıyor bilgisayarı açıp kapatınca tekrardan hata veriyor bağlanmıyor. Avea müşteri hizmetleriyle görüştüğümde modemin win8 sürücüsü için çalışlmalar devam ediyor dediler. Taahhütü iptal etmek istediğimde de 77 lira gibi bir ücret isteniyor.

Nerden bulaştım aveaya çok pişmanım. Televizyonda ikide bir reklam vereceklerine altyapılarına ve kalitelerine yatırsalar parayı daha makbule geçecek sanki. Neyse Var mı acaba bu modemi win8 üzerinde kullanabilen. Ne yapsam karar veremedim lanet olsun deyip kapatsam mı ? Yoksa çözüm var mı? Bi akıl verin bakalım :)

Edit: McAfee antivirüs, usb disk security ve net limiter programlarını yani usb ve internetle alakalı programları kaldırdım. Şuan an çalışıyor gibi. Umarım sorun bundan kaynaklıdır ve birkaç gün sonra yine sorun yaşatmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_big -- 4 Aralık 2012; 15:24:31 >

• reklamla işi götürüyorlar bakalım ne zamana kadar, btk bu firmaya niye ceza kesmiyor onu anlamış değilim
    sen şimdi mağdursun win8'de internete giremiyorsun mh arıyorsun onlarda modemin win8 çalışmacağını biliyor ne diyor ver 77 tl taahhütünü iptal edeyim deyil mi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Aralık 2012; 0:38:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

reklamla işi götürüyorlar bakalım ne zamana kadar, btk bu firmaya niye ceza kesmiyor onu anlamış değilim
    sen şimdi mağdursun win8'de internete giremiyorsun mh arıyorsun onlarda modemin win8 çalışmacağını biliyor ne diyor ver 77 tl taahhütünü iptal edeyim deyil mi.....

Ayenn öyle
  • Bendeki suruculer güncel degil ama win 8 pro da calisiyor.internet acikken pil biterse win 8 refresh yapmadan calismiyor
    Link:
    win8 mf190 avea jet Surucu
  • deniyorum bakalım çalışacakmı, kafamın etini yedi birileri. Modem çalışmıyo diye =)
  • burakerk B kullanıcısına yanıt
    Windows 8 driver:

http://www.zte.co.nz/downloads/software/Win8_Modem_Drivers.zip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.