Şimdi Ara

Avea Jet kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda avea jet kullanan varmı?Kamu kademeli jet alacam ama tereddütlerim var

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimoz_33

Arkadaşlar aranızda avea jet kullanan varmı?Kamu kademeli jet alacam ama tereddütlerim var

kullanacağınız yerdekilere sorarsanız daha faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayOnline

quote:

Arkadaşlar aranızda avea jet kullanan varmı?Kamu kademeli jet alacam ama tereddütlerim var

hocam hız fena değil ama faturalandırmada sıkıntı yaratıyor mu avea bunu merak ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayOnline

quote:

hocam hız fena değil ama faturalandırmada sıkıntı yaratıyor mu avea bunu merak ediyorum

Hiçbir operatör kafasına gçre ücretlendirme yapamaz siz kotanızı aşmadığınız sürece tutup size fazladan ücret keserse BTK var şikayet eder paranızı alırsınız.
    Aveada şuan var mı bilmiyorum ama sınırsız hız düşümlü yada kotası dolunca duran seçenekler var kotanızı aşmamanız en önemli nokta ayrıca bayiler bazen vergileri söylemiyor bunu dikkate alırsanız faturanızda oynama olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayOnline -- 29 Eylül 2012; 13:14:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.