Şimdi Ara

Avea Jet ElectroWorld 75 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avea Jet'in kampanyasi var Electroworld'de. Taahhütle 19 TL 4 gb (turkcellde 4 gb 39 tl civarinda veriyordum. bulunduğum yerde de avea daha güzel çekiyor.)

Bu kampanyaya katilinca 75 tl hediye ceki veriyorlar hemen electroworlddan. Bana çok iyi geldi. Bildiğiniz başka bir uygun internet kampanyasi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Merhaba,

Avea Jet'in kampanyasi var Electroworld'de. Taahhütle 19 TL 4 gb (turkcellde 4 gb 39 tl civarinda veriyordum. bulunduğum yerde de avea daha güzel çekiyor.)

Bu kampanyaya katilinca 75 tl hediye ceki veriyorlar hemen electroworlddan. Bana çok iyi geldi. Bildiğiniz başka bir uygun internet kampanyasi var mi?

Supermis

• arkadaşlar avea jet masaüstü bilgisayarda çalışırmı çalışırsa haricen herhangi bir araç gerekirmi routers gibi.
  • avea jet düşünüyorum bende 4qb yetiyo aşımda +10 tl 2 gb veriyor acaba verim alır mıyım avea burda sinyali fena değil ama...
  • ben kullaniyorum. kota sorun olmuyacaksa oyun oynamiyacaksan yeterli. ping süresini sorun etmeyen oyunlari da oynayabilirsin.

Not:4 gb çoook çabuk doluyor.
  • Hala var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: snn_grcn

arkadaşlar avea jet masaüstü bilgisayarda çalışırmı çalışırsa haricen herhangi bir araç gerekirmi routers gibi.

çalışır tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 8 TL limitsiz net?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.